Widok

Mechanik samochodowy - gdzie w okolicy?

Możecie polecić w okolicy dobry zakład mechaniczny? Solidny i w miarę tani.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
MAZEX, na Kartuskiej solidna firma i nie za daleko od domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale mazex to jest chyba wulkanizacja
Jest dobry gość na Jasieniu. "Stołuję" się u niego od lat. Mogę dać namiary...
Nie tylko wulkanizacja, naprawy bierzące polus dobre porady
Na Kiełpinie jest p. Janeczek, dobry i solidny
Nie są drodzy?
Mazex nie jest specjalnie drogi, ale unika jakichkolwiek "grubszych tematów. Robią wyłącznie proste rzeczy - wymienią hamulce, olej itp.. Jeżeli cokolwiek bardziej skomplikowanego, wymagającego więcej czasu to nawet maski nie podniosą. W sumie to ich rozumiem, nie chcą się babrać trzy dni żeby zarobić na tym 200 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aha, jest jeszcze jeden mechanik na Kiełpinie - Walder, zaraz obok przystanku autobusowego. Niedrogi, ale strasznie nieterminowy, auto potrafi stać u niego tygodniami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy mazex zajmuje sie tez elektryką? (niedzialajace jedno swiatlo pomimo dobrej zarowki).
Odradzam mechanika z kiełpina z goplańskiej 27 o ile dobrze pamiętam, miałem niestety bardzo przykrą i kosztowną przygodę z tym mechanikiem, nie będę się rozpisywał co dokładnie ale na poprawki po jego partaczej robocie jeździłem kilkanaście razy i bez skutku oczywiście za swoje błędy jakie popelnił policzył mnie i z usługi która miała kosztować 250 zł zrobiło się ponad tysiąc zł. NIGDY WIĘCEJ USŁUG U TEGO PANA.

Polecam "Tom Serwis" koło auchan.
Również polecam Tom Serwis koło Auchan. Przystępne ceny i fachowe podejście. Polecono mi go i od roku tylko tam serwisuje auto.
dokładnie tak, ceny są naprawdę bardzo dobre w porównaniu do innych warsztatów w których niestety często nie mają zielonego pojęcia o mechanice i narażają ludzi na dodatkowe koszty i problemy z autem z winy własnej niekompetencji .
W warsztacie Tom Serwis naprawdę jest uczciwe podejście i sumiennie wykonana robota, więc szczerze każdemu polecam.
luzik Tom Servisie.
Pamiętam jak dziadek zabrał mnie pierwszy raz do Tom Servis...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na przeciw Mazexu, po drugiej stronie Kartuskiej, jest dobry mechanik a dodatkowo w tym samym podwórzu lakiernik. Nie ma tam szyldu ale jest profesjonalny, niedrogi i rzetelny mechanik. Od 4 lat wszystkie naprawy tam wykonuję i naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić Pana Jarka!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja zdecydowanie nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie byłem ale bym polecił. Paru Jarków znam i wszyscy są normalni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
RING polecam, tak z czystym sumieniem. Na początku kupowałem u nich tylko opony, ale po czasie i serwisowałem - bardzo polecam! http://www.ringopony.com.pl/
Na Kokoszkach TURBOELITA.PL

Polecam.