Widok

MediTech Sp.zo.o Gdynia

Słyszał ktoś, coś o tej pracy ??? Telefonistki w firmie MediTech Sp.z.o.o Kamienna Góra. I Armii Wojska Polskiego 30. Nic a NIC nie ma o tej firmie w internecie! Wie ktos cos na ten temat?? Prosze o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

MEDI - TECH ..

MEDI-TECH (wcześniej Intercosmetics PH) z Gdyni ... Ci sami siedzą w firmach: Sta Alliance Polska Sp. z o.o., Poznań, ul. Ulmutowska 37 c (stary adres: Poznań, ul. Dolna Wilda 88/63); Solarmed Limited Private Company Limited by Shares Prywatne Oddział w Polsce Sp. z o.o., Poznań, ul. Popiela 14 A; GPK Financial Group Sp. z o.o., Gdynia, ul. Wrocławska 38; Princessair Ltd. Sp. z o.o., ul. Popiela 14 A, Gdynia; Car-Pol Sp. z o.o., Gdynia; Elegancki Dom Sp. z o.o., Kalisz, ul. Fabryczna 1; Arena Touristik Limited Sp. z o.o., Poznań, ul. Grunwaldzka 104; Pałac Zaleskie Sp. z o.o., Słupsk, ul. Deotymy 10/4; PHU Maja Li Sp. z o.o., Poznań, ul. Wielka 11/2; Zakład Usług Techniczno - Handlowych POLMEX Sp. z o.o., Kalisz, ul. Fabryczna 1; Fundacja Aktywizacji Społeczno - Zawodowej i Ochrony Zdrowia, ul. Jabłkowskiego 3, Kalisz; Akson Sp. z o.o., Kalisz, ul. Główny Rynek 6/2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
moja mama niestety skorzystała z zaproszenia i dała się nabrać na uzdrawiający preparat koenzym Q10 za jedyne 2400 zł
Skandal!!! Takie suplemety można kupić za 40 do 200 zł

Mam pytanie! Ponieważ od zakupu mojej mamy nie minęło jeszcze 10 dni, a umowa przewiduje, w tym czasie, możliwość odstąpienia od umowy sprzedaży, zwrot towaru i zwrot wpłaconych pieniędzy, chciałam się dowiedzieć czy komuś udało się odzyskać wpłacone pieniądze?

Pozdrawiam,
Asia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
powinna pani to zwrócić jak najszybciej,ja kiedyś to zrobiłam dla sąsiadki,telefonicznie trudno było się dogadać,więc wysłałam pocztą jako przesyłka wartościowa,wyszukałam w internecie nr ustaw itd. zrobiłam kopie listu jeden wysłałam poleconym,1 kopie włożyłam w paczkę a drugą zostawiłam sobie sąsiadka wzieła w kredyt,każę jej to wszystko trzymać bo podpisała umowę,mogą i za5lat domagać się.Ci złodzieje będą w augustowie 30.03.2014r.pilnujcie swoich mam i babć.i jak ktoś może to niech ogłosi to na facebook i gdzie się da.do mnie już nie dzwonią tylko wysyłają zaproszenie nie podpisane.a jak dzwonią na jakieś pokazy to przyjmuję zaproszenia ale nie chodzę.
hahaha najpierw dokladnie sprawdz a pozniej takie glupoty pisz bo ponad 3/4 firm to spolki prywatne a nie ze jedna i ta sama firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, właśnie dostałam takie zaproszenie i z ciekawości zajrzałam tu na forum . Nigdy nie chodzę na takie pokazy , bo przecież nigdy nic nie dają za darmo , to od ciebie chcą wyciągnąć grubą kasę za bubel . Dlaczego piszą ,że spotkanie jest dla ludzi 50+ , ponieważ na ogół są to ludzie starsi , których można naciągnąć. Nie pozwólcie swoim mamom i babciom iść na takie spotkanie , bo to są złodzieje .
Dzisiaj bylismy na spotkaniu Firmy MIT Medi tech Sp.zo.o Gdynia ,prowadzacy prezenter zachowywal sie niegrzecznie w stosunku do starszych osob,chwilami mowil po Niemiecku na takim spotkaniu jeszcze nie bylismy,mowil tak szybko ze trudno bylo sie polapac na zaproszeniu pialo ze mial byc obiad .ktorego nie bylo i pary mialy otrzymac12-czesciowy porcelanowy zestaw do kawy tez nie dostalismy oprocz malego kremu miniaturowego miodu i malego soczku .Spotkanie odbylo sie w dniu 5 kwietnia 2014 r o godz.15.00 w Osrodku Szkoleniowo-Sportowym Delifin w Pucku co na to firma czy wie co sie dzieje?
Właśnie dzis tj.19.05.14 -bylismy na "spotkaniu "z tymi oszustami w Cieszynie. Prelegent udawał zagonionego bo jeszcze dzis musi być na spotkaniu z lekarzami w Poznaniu.Mata mineralna ma kosztować 7.200 ale lekarze w Poznaniu dostana ja za 2160,00 na raty. Potem rozdawali numerki i kto "wygrał" kupił za 2,160.-Oszuści !! UWAGA ! piękne zaproszenia na obiad ( mam zdjęcia zaproszenia i zdjęcia tego samochodu co rozwozi te buble. Nikt nie dostał darmowego pakietu za 100 zl ( było w zaproszeniu). A prezenty takie jak: pasztet za 1.40. 1 miseczka za sklepu za 2.99-w zestawie sa 3 szt dostaliśmy 1 szt ,jakiś kozi kremik wyrabiany przez ta firmę! a dla zdenerwowanych 100 g kawa familijna chyba za 2zl z groszami. UWAGA na oszustów z Firmy MEDITECH a numer rejestr. samochodu to: GD 246FN
Złodzieje i oszuści !!!!!!!! Uwaga na auto nr rej.Gd 246FN
Weronika - może jak już znasz nr rej. to sprawdź na Policji czy auto nie kradzione oraz zgłoś tą firmę do PIP i UOKIK ??
do góry