Widok

MediTech Sp.zo.o Gdynia

Słyszał ktoś, coś o tej pracy ??? Telefonistki w firmie MediTech Sp.z.o.o Kamienna Góra. I Armii Wojska Polskiego 30. Nic a NIC nie ma o tej firmie w internecie! Wie ktos cos na ten temat?? Prosze o odpowiedź.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam pytanie do slimaczek . czy firma działa na terenie całego kraju?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzymajcie się z daleka od tej firmy - to oszuści i naciągacze. Sprawą już zajmuje się Urząd Ochrony Konsumentów. Jest też cała masa zgłoszeń od osób poszkodowanych na policję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5
wszytsko co wyzej to prawda , ja tam pracuje 3 miesiace i nie narzekam jest super ale czasem mozna usnac hehe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja koleżanka tam pracuje od dosyć dawna.. ja byłam na rozmowie w październiku, miałam zacząć pracę od listopada i mieli zadzwonić jednak telefonu jak nie ma tak nie było.. ;/ jeśli chodzi o zarobki to jest to 8zł/h a nadgodziny 12zł/h więc spoko, rozmowa trwa kilka minut szefowa mówi o zarobkach i o pracy jak to wygląda, później idzie się na przeszkolenie i godzinę patrzymy jak ktoś wykonuje telefony, a kolejną godzinę my dzwonimy i zapraszamy ludzi na spotkania do hotelu. Co godzinę jest 5 min przerwy i to chyba tyle ;))

ja akurat jestem w kryzysie i biorę każdą pracę.. strasznie mi zależało na tej pracy, ale coś czuję, że nie zadzwonią :( koleżanka narzeka, że jest strasznie nudno, trzeba się na to przygotować :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5386976 na forum coś tam piszą na ten temat, sama byłam umówiona kiedyś do tej firmy i też na 12.30 i miało trwać ok 2h. Odrazu jak wysłałam maila do nich z CV to po 5 minutach już był telefon odnośnie rozmowy. Jednak ja nie stawiłam się. A później przeczytałam ogłoszenie na trojmiasto.pl że jedna dziewczyna pisała że odradza tą firmę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sorki Ty już dziś idziesz , ja jutro daty mi sie pomyliły , jesli możesz prosze napisz jak było na rozmowie i co i jak :) z góry dziękuje Magda
NIc nie można znaleść :( a na która jedziesz na rozmowe ??? może 12.30 i długość spotkania 2 godziny ???
Hej, niestety nic nie wiem o tej firmie, ale jutro idę na rozmowę i też bym chciała dowiedzieć się czegoś o nich.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry