Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Joanna Gie - ocena Polecam Panią dr Piesiakow, zabiegi z medycyny estetycznej.Osoba bardzo...
~Joanna Gie
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 lipca 2025

Mirek - ocena Super ogarnięty gość. Niby miałem błahy problem, bo kurzajki, ale jako jedyny...
~Mirek
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 30 lipca 2025

Sylwia - ocena Doktor Joanna Kaczyńska bardzo skrupulatnie bada i podchodzi profesjonalnie i...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 lipca 2025

Martyna - ocena Z całego serca polecam doktor Sławińską! Pani doktor wykonała u mnie bardzo...
~Martyna
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Karolina - ocena Bardzo polecam doktora Igora! Wycięcie znamienia - poszło szybko i w ogóle...
~Karolina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Maras - ocena Polecam - szybko, precyzyjnie i przystępnie cenowo.
~Maras
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 28 lipca 2025

Barbara - ocena Najlepsza opieka ginekologiczna w mieście.
~Barbara
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 lipca 2025

Olga - ocena Regularnie korzystam z usług Pani Kingi i Pani Gosi, obie są niezwykle...
~Olga
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 17 lipca 2025

Izabela - ocena Polecam Panią podolog. Zrobiła cuda z moimi stopami. Nie mam już szpecących i...
~Izabela
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 14 lipca 2025

Marta - ocena Uwielbiam Clinica NOVA w Gdańsku! To miejsce, do którego wraca się z...
~Marta
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 3 lipca 2025

Marta - ocena Z całego serca polecam Bella Clinica! Miałam tu wykonywany zabieg...
~Marta
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 26 czerwca 2025

Paulina - ocena Chodzę na botox i kwas. Dr ma niesamowicie spokojne i ludzkie podejście...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 czerwca 2025

Kasia Kasia - ocena Profesjonalna i przyjazna kobiecie. Tutaj z całkowitą starannością zadbają o...
~Kasia Kasia
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 26 maja 2025

Marika - ocena Zrobiłam tam zabieg na twarz i efekty przerosły moje oczekiwania skóra jak...
~Marika
-

dodano: 26 maja 2025

Janusz - ocena Wysoki poziom wykształcenia (obydwie Panie dr n. med.) stąd i poziom usług...
~Janusz
-

dodano: 25 maja 2025

Jagoda - ocena Fantastyczne miejsce, przyjazna atmosfera i przede wszystkim ogromny...
~Jagoda
-

dodano: 25 maja 2025

Barb - ocena Zaopiekowana od pierwszego dnia. Pozwoliłam sobie na poprowadzenie za rękę...
~Barb
-

dodano: 22 maja 2025

Wiola - ocena Jak ktoś szuka miejsca, gdzie nie tylko zadbają o wygląd, ale i podejdą z...
~Wiola
-

dodano: 20 maja 2025

Anna - ocena W klinice można znaleźć samych doświadczonych specjalistów w medycynie...
~Anna
-

dodano: 15 maja 2025

Oliwia - ocena Polecam klinikę! Korzystałam z zabiegu u pani doktor Asi, wspaniała kobieta i...
~Oliwia
-

dodano: 13 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1475

1285

wątków

do góry