Widok

Mentacie

Poproszę o replay ze zmianą podmiotu.
Przyłożenie - Touch!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mentat

I patrz co narobiłeś , odkąd poznałem PRAWDĘ nie mogę się skupić...ciąglę myślę o twoim ponętnym zadku

At

Pozdrowienia odwzajwmniamy, w karczek namiętnie całujemy i żegnamy obietnicą kolejnych pieszczot

Płk(.)Kiszczak

Soory za błąd

A, i Mentat...

Dawno , dawno temu powiedziałem ci że ja nie myśle logicznie

Płk (.)Kiszcak & Agentka

Pozdrawiam wspólników trochę z daleka i z doskoku
ale zawsze

Mentat

Masz rację misiu, to wszystko przez to że cię kocham.
Widzisz w życiu nie liczy się to co myślimy czy mówimy liczy się to co robimy.Zycie to fakty, a twoje dotychczasowe życie to rynsztok.Tym właśnie kierowałem się prowokując cię.Oczywiście mogę się mylić, ale według mnie jesteś na swojej zwykłej drodze do zrobienia krzywdy kolejnej osobie.
Mimo że drepczesz w miejscu i tak zostawiasz za sobą zniszczenia.Wielka jest moc cudzego cierpienia.

Hurraaa!

Ktoś mnie wymienił w "nagłówku" !!! Jestem taka szczęśliwa! Dziękuję!
Pozdrowionka i buziaki dla Martusi, Blurpa, xxx, Knn

Zwierz

Pozdrowienia z Instytutu:)

Zwierz

Mogę skontaktować Cię z kimś kto ma całkiem sporo XIII Stoleti. Jeśli w dalszym ciągu jesteś zainteresowany daj cynk mailem.

Ciemno za oknem. Niedługo znów ten czas kiedy , by dostać się do drzwi wejściowych zakładu, trzeba było odgarnąc kilogramy śniegu. "Lopatku mame" jak powiedział Radek Pasternak w "Jeździe" Sveraka. Zatem zima nie straszna, kolejny sezon czas zacząć.

Jako, że moment odpowiedni i kontekst sytuacyjny nakreślony znów pojedziemy po czesku ( choć nie do końca ) Gerard Grad wchodzi do psychiatryka. W discmanie wiruje płyta z Tara Fukami. ( A propos kilka dni temu rozpoczeła się ich kolejna trasa koncertowa po Polsce. Kłodzko było przystankiem numer jeden. I on tam był )

stworku

Jak Tara Fuki ?

anty

maaacki, miliiiony macek >:)

Phi

świadomość że może była to zamierzona prowokacja ani trochę nie przeszkadzała mi się bawić.
Nawet coś tak prostego jak podobną prowokację trzeba umieć zrobić.

No ide.

Nie warto dzis w tak piekny wieczor byc z takimi debilnymi stworami, zwierzami czy tez Xiondz!
A tak na marginesie, ci co przeczytaja sobie te moje wyrazy-zobaczcie jakie to zaklamane parszywcy hle hle hle, mysle glownie o Stworku i zwierzu-reagowali na tego xxx, a nie napisali niczego na temat Xiondza hle hle hle .co za wredne przydupasy.
papasmixer .ty ich guru, oni sie pomodla za ciebie i za siebie.
Pa swiry.

anty

druga połowa główki do pogłaskania?
głask, głask, głask.

Twój węch

tym się różni od twojego intelektu, że w ten pierwszy ewntualnie można wierzyć.
Dlatego tak dobrze mi się ciebie głaska. Miło jest głaskać gładkie powierzchnie, nieskalane żadną, najmniejszą nawet bruzdą....
Głask, głask, głask, głask, głask.... :)

ma

ale w Paragwaju oddają im cześć

Pogłaskać jeszcze?

Hm?

W Urugwaju

nie lubią bbałwanów? ;]

no nic, tylko głaskać

głask, głask, głask, głask, głask, głask....

Stworku p.

idz posprzataj bo udusic sie mozna, chyba ze on i ty lubicie takie warunki klimatyczne?

xxx

Jeśli chcesz mnie obrażać rób to chodziaż ze stylem godnym choćby spawacza stoczniowego, albo motorniczego z kolei. Dysponujesz dosć skromnym słownictwem i choc to samo w sobie nie jest przejawem aż tak niskiego stanu twojego intelektu to do tego zmontowałeś te słowa w niezbyt składną wiązankę. Z kazdego czata by cię za coś takiego wyrzucili.
Zastanawiam sieostatnio czy cenzura tutaj nie powinna być równie ostra jak to zazwyczaj na czatach bywa.

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Grajdołki (239 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry