Widok

Menu na chrzest przypadające w święta Wielkanocne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
zwracam sie do mam które wyprawiają/wyprawiały chrzest w Swięta Wielkanocy.Otóż mam problem z menu na chrzest,które robię w domu,czy zrobić takie typowe na te imprezy czy połączyć/wykorzystac potrawy świąteczne.Proszę o rady i sugestie.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi mi o to czy się bawić w te typowe,nie ukrywam że taniej i za jednym zamachem bedzie menu Wielkanocne.
image
ja bym wykorzystała menu Wielkanocne :)
przecież każdy będzie chętnie jadł wielkanocne przysmaki, w końcu to święta, a Ty nie będziesz musiała się dodatkowo zabijać z jakimiś potrawami

ja tez wyprawiam chrzciny w Swieta i mysle ze menu wielkanocne bedzie jak najbardziej na miejscu,sama jeszcze nie do konca wiem co bedzie u mnie bo jedzonko bedzie przygotowywane przez mamusie a ja mam zrobic cos extra i nie koniecznie wielkanocnego i narazie szukam pomyslu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja także mam chrzest w święta i u mnie menu właśnie będzie połączone z wielkanocnym :)
image
image

image
Ja wyprawialam roczek w Wielkanoc i wykorzystalam potrawy typowe na Wielkanoc plus jakis torcik:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (70 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Karolina Misiak - Krasowska (3 odpowiedzi)

macie jakieś doświadczenia, opinie o tej Pani?

do góry