Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bardzo slabo wątek zamknięty Dlugi czas oczekiwania ,brak klimatu pusto .Ubrania po powrocie do domu...
~iga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 listopada 2017

....... wątek zamknięty przeciętne przeciętne chwilami niesmaczne, szkoda zachodu
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 października 2017

.... wątek zamknięty Nie rozumiem wcześniejszych opini.. W Mercado zjawiam się regularnie od 2 lat...
~M
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2017

Hiszpania czy Norwegia? wątek zamknięty Do baru tapas wybierałam się od jakiegoś czasu, ciekawa czy faktycznie można...
~Katie
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2016

RACZEJ NIE WRÓCĘ wątek zamknięty Jedliśmy obiad w kilka osób. Kelnerka nieprecyzyjnie spisała zamówienie i...
~Beata
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 lipca 2016

Niestety nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Zamówiłam u nich hamburgera i nie zostałam poinformowana jak on będzie...
~Nati
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 lutego 2016

Rewelacja! wątek zamknięty Organizowałam w mercado dwa spotkania ze znajomymi z pracy - polecam...
~Magda
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 8 maja 2015

Przyjemne spotkanie po pracy.... wątek zamknięty Wybrałyśmy się z dwiema koleżankami do restauracji Marcado z zaciekawieniem,...
~Justyna
-

dodano: 26 marca 2015

Polecam wątek zamknięty Byliśmy ze znajomymi 3stycznie2015. Na żywo lokal ciekawszy niż na zdjęciu....
~Wojciech
-

dodano: 5 stycznia 2015

Wysmienita przygoda kulinarna w Gdańsku wątek zamknięty Byłem z rodziną na na weekendowym wypadzie w Trójmieście, przyjeżdżamy tu...
~Darek
-

dodano: 9 listopada 2014

Świetne miejsce na rodzinną uroczystość wątek zamknięty Zdecydowaliśmy się zorganizować naszą 20. rocznicę ślubu w Mercado i nie...
~Marcin
-

dodano: 16 października 2014

NAJADLAM SIE... WSTYDU!! wątek zamknięty Chcialabym na samym wstępie odradzic Wszystkim ta restauracje jesli...
~ZAWSTYDZONA
-

dodano: 30 września 2014

jedzienie bardzo smaczne ale obsługa tragiczna wątek zamknięty byłam z przyjaciółmi kilkakrotnie, pyszne winko pyszne jedzonko, ale...
~SOLEI
-

dodano: 29 września 2014

Tragedia wątek zamknięty Bardzo drogo!!!! Jedzenie nie smaczne. Obsluga zakracona "zamulona". A...
~Pachnaca Pani :)
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 17 czerwca 2014

MIKROFALOWKA wątek zamknięty Mieszkam obecnie w Barcelonie, wiec postanowilem odwiedzic ten lokal....
~Cesar
-

dodano: 8 czerwca 2014

nie polecam wątek zamknięty duzo pozycji w karcie, ale tak naprawde nie ma co wybrac... za to pierwszy...
~vel
-

dodano: 27 maja 2014

NIE polecam wątek zamknięty Zacznijmy od początku.. na wstępie kelnerka nalewa wodę, chyba tylko po to...
~anigloss
3

dodano: 22 lutego 2014

DLA NAS REWELACJA!!! wątek zamknięty Jesteśmy stałymi klientami Mercado od momentu jej powstania i z kazda wizytą...
~Piotr Z.
-

dodano: 13 marca 2014

Super ! Najlepsze urodziny od .... lat :) Polecam wątek zamknięty Moja dziewczyna zrobiła mi urodzinową niespodziankę ! Urodziny w tapas barze....
~Janusz
-

dodano: 27 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty W Mercado jadam głównie kanapki, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły, bardzo...
~Kamil
-

dodano: 12 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry