Widok
Merkury?
Cześć dziewczyny!!!
Chyba znalazłam odpowiednia salę na wesele!!! :)
Hotel "Markury" przy obwodnicy trójmiejskiej w Straszynie? Mają jeszcze 2 wolne terminy w pażdzierniku, my sie chyba zdecydujemy na 22 pażdziernika.
Mam pytanie czy ktoś miał tam jakąś imprezke, wesele?
może ktoś ma inne wrażenia z wizyty w tym hotelu. Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich!!!
P.S. Nacheba nie martw się pogoda ma być piekna!!! temperatura ma dochodzić nawet do 25 stopni no i oczywiście twoje świecące słoneczko.
Udanego weseliska, miłej zabawy i niezapomnianej nocy.
Chyba znalazłam odpowiednia salę na wesele!!! :)
Hotel "Markury" przy obwodnicy trójmiejskiej w Straszynie? Mają jeszcze 2 wolne terminy w pażdzierniku, my sie chyba zdecydujemy na 22 pażdziernika.
Mam pytanie czy ktoś miał tam jakąś imprezke, wesele?
może ktoś ma inne wrażenia z wizyty w tym hotelu. Czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich!!!
P.S. Nacheba nie martw się pogoda ma być piekna!!! temperatura ma dochodzić nawet do 25 stopni no i oczywiście twoje świecące słoneczko.
Udanego weseliska, miłej zabawy i niezapomnianej nocy.
Karolcia byłam tam na weselu z 3 lata temu. Bardzo dobrze się bawiłam, sala bardzo ładna, jedzenie dobre i fajne pokoje. Tylko pamietam ,że tort weselny nie był zbyt oryginalny ( 1 piętro) wniósł je jakiś facet na ręku - bez żadnego efektu i tak późno w nocy ,że nikt nie miał na niego ochoty!
( taka mała drobnostka).

( taka mała drobnostka).

Jejciu dzięki ci Ania z nieba mi chyba spadłaś!!!!
Jednak istnieja ludzie, którzy tam byli, a już myślałam że wynalazłam jakis hotel na odludziu o którym nikt nic nie wie. a tu jednak miłe zaskoczenie. dzięki bardzo z odpowedz. Pozdrawiam i naprawde jeszcze raz bardzo dziekuje!!!Miłego słonecznego wypoczynku!!! :)
Jednak istnieja ludzie, którzy tam byli, a już myślałam że wynalazłam jakis hotel na odludziu o którym nikt nic nie wie. a tu jednak miłe zaskoczenie. dzięki bardzo z odpowedz. Pozdrawiam i naprawde jeszcze raz bardzo dziekuje!!!Miłego słonecznego wypoczynku!!! :)
Taki nieznany to on nie jest. Jak graliśmy tam na weselu chyba trzy lata temu, mieszkali tam muzycy z budki suflera.
[b]Waldek - Zespół Yacotaco[/b]