Widok

Męskie torby na co dzień

Opinie do artykułu: Męskie torby na co dzień.

Wypchane kieszenie wyglądają nieelegancko i są mało wygodne. Torba to rozwiązanie zarówno praktyczne i stylowe jeśli chodzi o przechowywanie przedmiotów codziennego użytku. Estetyka i funkcjonalność przeplatają się w tym jednym męskim dodatku. Porządna torba może być luksusowym i ciekawym akcentem dopełniającym stylizację. Funkcjonalność i stylW zależności od potrzeb, wykonywanego zawodu bądź sytuacji nosimy ze sobą różne rzeczy, które wymagają różnych form toreb lub aktówek. Jednym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świat idzie w ciekawym kierunku. Damskie torebki dla faceta.

O ile na tych fotach to faceci.
Może jeszcze usta im pomalujcie szminką.
popieram tę opinię 180 nie zgadzam się z tą opinią 29

Ochnik robi świetne torby! Brązowa wygląda bardzo ładnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

jeśli chodzi o torbę stylowego MENszczyzny

to nie należy zapominać o starannej depilacji bikini
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem, że teczki oraz aktówki to według tutejszych znawców damskie torebki?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5

a kto się wypowiada ? robotnik budowlany nie potrzebuje miejskiej torby ...
jest takie powiedzenie " nie dla psa kiełbasa" czyli nie wszystko jest dla każdego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
ale gdzie ci faceci, bo to co widać na zdjęciach, to trudno określić płeć.
To co trzymają te osobniki w przykrótkich i rajstopowatych gatkach, to idealne worki na kartofle, zbliżają się wykopki.
Jak to jest wzór elegancji, to ja już wolę wypchane kieszenie, brudne paznokcie, fetor pod pachami i smród z gęby
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jak większość cebulaków. Niestety. Tylko weź potem nie siadaj koło mnie w trolejbusie. Dzięki.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 18

zawsze możesz się przesiąść - nawet lepiej, nie będziesz trajkotać przez swoją różową komóreczkę
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 7

jak widac rasizm zawsze w modzie - wide -"cebulaki"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

vide
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Stylowy mężczyzna nie będzie nosił sportowego plecaka"

No pewnie, bo stylowość, to męczenie się z niepraktycznymi anachronizmami jak torby, krawaty, albo garnitury przy 31 stopniach upału. Stylowość, to wino w butelkach z drewnianym korkiem, pomimo faktu, że zakręcany korek jest pod każdym względem lepszy. Stylowość to deptanie ergonomii, ekologii, ekonomii. Innymi słowy: ciemnota i zacofanie cywilizacyjne, tylko w imię czego?
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 35

"Stylowy mężczyzna nie będzie nosił sportowego plecaka"

A potem będzie stylowo leczył kręgosłup w stylowym centrum rehabilitacyjnym.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeciez na rynku oprócz sprtowych, istnieje cała masa

innych plecaków.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

a propos butelek z winem

też wolę te z nakrętkami niż z korkiem. Po pierwsze są wygodniejsze. Po drugie po epidemi tzw. "korkowacizny" nigdy nie wiadomo czy te z korkami nie będą zepsute. A butelki są z nakrętkami dla tych win, które są dobre, cieszą się uznaniem konsumentów i szybko schodzą z półek sklepowych. Zwłaszcza australijskie i nowozelandzkie wina są zakrętkowane. A są znakomite. Np taki Sauvignon Blanc z prowincji Melborough to czysta poezja, lekkość i orzeźwienie. Kosztuje ok. 100 i ma nakrętkę na butelce.
Wracając do męskich toreb, to gang Olsena miał fajny styl.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

też mi problem nosić teczkę z kanapkami z samochodu do biura

od tego ci gnatów nie wykrzywi. ja nie mam co prawda tego problemu bo a) plywam i trenuje plecy, b) do roboty chodze w dzinsach wiec teczki brac nie musze, ale ktos kto chodzi w gajerku raczej pomaranczowego plecaka alpinusa nie zabierze bo bedzie wsiursko wygladal
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

;)

haha, pamiętam to.

pozdro.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prkursor mody

Joey i Rachel byliby "wniebowzięci"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe

No tak - to było moje pierwsze skojarzenie :) man's bag :)
czekam na szminki Ichi ban :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe

i wlasnie dlatego bym sobie taka kupil
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

"torby z dużymi uchami"???

Raczej z "uszami":-)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 18

chyba raczej nie :P
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7

u cha cha

ucha cha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Torby mają "ucha" nie "uszy".
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawy jestem, do kogo adresowany jest ten artykuł. Mam wrażenie, że "target"

artykułu to kompletny półgłowek, który nie wie jakie są torby, że torby mają przegródki, albo że można do torby włożyc laptopa, i musi mu w tym pomóc "doradca klienta w salonie".
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę, że Pan Redaktor Patryk Gałązka ma za sobą grubę lobby, bo zbiera równe cięgi za durne wypracowania o ideologi, która mało go co interesuje, nie mówiąc, że wkurza..
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jaka kasa takie podejście

Widocznie płacą mu na tyle dobrze, że nawet głowy sobie durnymi komentarzami nie zawraca... a oto przecież chodzi - moda to biznes.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

losie drogi...

j/w
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedyna słuszna moda

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516564101761287&set=a.132271553523879.37211.115771995173835&type=1&ref=nf
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Torba czy plecak?

Jak dla mnie torba dla faceta ma zastosowanie tylko jako "aktówka" jak ktoś ma taką pracę, że pracuje w garniturze. Po prostu garnitur i sportowy plecak do siebie nie pasują, więc wtedy torba to najlepsze rozwiązanie. Za to noszenie torby (torebki?) wraz z normalnym codziennym ubiorem to kiepskie połączenie ,bo wygląda bardzo "pedalsko"... Ale zależy jaki kto ma styl. Jak jakiś facet nosi rurki, maluje paznokcie i wygląda nie-ten-teges to może sobie nosić torebkę... Mnie nic to tego. Ja tam noszę plecak. ;))
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 15

żenada to co piszesz jesteś zaściankowy ... zmieniają się trendy, dzisiejszy facet używa mydła, dezodorantu i wygląda zadbanie i ma swój styl, a nie dla równowagi wielkiego brzucha nosi brudny plecak i o 16 w tramwaju cuchnie na odległość.
Ale nic mi do tego ... Noś plecak. ;))
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 34

Zadbany facet może też wyglądać jak facet

A nie jak te ci..ki w chinosach na zdjęciach
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tak dla Twojej informacji: wiem co to mydło, używam dezodorantu i perfum, więc raczej nie śmierdzę; mój plecak jest czyściutki - nie kładę go nigdzie na ziemi; daj spokój z tymi brzuchami u facetów - akurat ja trenuję kolarstwo górskie i żadnego nadbagażowego brzucha nie mam - wręcz przeciwnie... ;P

Torba jest dobra jak ma się do zabrania ze sobą kilka kartek, a nie jak ma się ze sobą ciężkie rzeczy. Plecak jest wygodniejszy i przynajmniej nie nabawimy się przez niego skoliozy. I przy okazji mamy wolne ręce.

A co do trendów i szeroko pojmowanej mody to dla mnie jest dziwne co ci projektanci mody wyczyniają. No np. nie podobają mi się te modelki-szkielety, które mają anoreksję, a przecież teraz taka moda... Nie podoba mi się to, że (niektórzy) faceci chodzą ubrani jak homo-niewiadomo... Czy w drugą stronę - kobiety ubierające się jak mężczyźni...

Jestem po prostu za normalnością. Ciekawe czy podobają Ci się ci kolesie ze zdjęcia na samym dole, drugie od prawej (3 modeli)? Czy oni wyglądają jak mężczyźni? Czy któryś z nich wygląda jak samiec alfa? Jak by jeszcze była obowiązkowa służba wojskowa to by z nich parodia była na poligonie... a na wypadek wojny zrobiliby z nich sanitariuszki. ;))

Chciałabyś takiego chłopca-panienkę za męża, który nie umie nawet żarówki zmienić i napompować koła w samochodzie???
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 6

tak :) chciałabym takiego zadbanego chłopca :)
tak trzej Panowie wyglądają jak mężczyźni i cieszę się że można więcej takich spotykać na ulicach ;)

Kolarstwo, mydełko super tylko kto to potwierdzi ??? Każdy może napisać ze jest super "normalny" tylko mam pytanie skąd te brudasy z przerostem brzucha w tramwaju, autobusie, na ulicy ????
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 18

Nie wiem, nie należę do tych brudasów z ulicy. Mam wrzucić swoje zdjęcie z mydłem i rowerem, żeby potwierdzić swoje słowa? :D

I tych trzech kolesi ze zdjęcia wg mnie wygląda wyjątkowo niemęsko. Nie wiem co kobiety widzą w takich lalusiach? Rozumiem, że mężczyzna XXI wieku powinien być zadbany, oczywiście czysty, dobrze ubrany i w dobrej formie, ale to co można zaobserwować na ulicach to porażka. Przegięcie w drugą stronę.

Ty widzisz samych niezadbanych brudasów, a ja się wkurzam na takich lalusi, którzy boją się coś ponaprawiać przy samochodzie/rowerze, bo jeszcze paznokieć sobie złamią.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, poproszę

wrzuć swoje zdjęcie z mydłem i rowerem. Tylko ubierz się w obcisłe, bo trzeba mieć styl.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

cos czuje ze sie trendy zmienily

ja sie urodzilem w 81, wychowywalem sie w czasach kiedy tężyzna fizyczna była męskim atrybutem i wzór przystojniaka to niekoniecznie napakowany goryl, ale przynajmniej barczysty gość z 3 dniowym zarostem i wielkimi bicepsami. dziś to raczej szczuply student w sztruksach i w markowych ladnych ubraniach. po prostu bruce willys czy stalone oddali pozycje di capriom :) kobiety też 300 lat temu byly modne raczej przy kości, dziś oglądamy sie za wieszakami. mi tam dobrze w mojej skórze
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

dawaj zdjęcie z mydłem czy bez :) ale przy rowerze.
Pewnie się mijamy w drodze do pracy :D

podchodzisz do tematu agresywnie, bo czujesz się zagrożony. gdyby "męskość" w twoim wydaniu była taka pożądana, to raczej byś się cieszył z ilości "pedałków", w końcu konkurencja do panienek mniejsza.

Pewnie jasteś jednym z tych zniewiściałych herubinków w przykrótkich rureczkach

i obcisłej marynareczce.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobre pytanie.Ja osobiście się nie śmieję.

Tylko patrzę na zniewieściałego herubinka z politowaniem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

raczej z zazdroscią

bo generalnie wśród młodzieży taka jest teraz moda. my wychowani w czasach arnolda jestesmy juz starzy i wlasnie dlatego uwazam ze zazdroscisz :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja tam nosze i to i to, zalezy czego potrzebuje

nie rozdrabniam sie nad tym co kto pomysli. tak jak mowisz, do gajera to by plecak wygladal wsiursko, a na miasto... hmm na miasto to mam kieszenie, w jednej portfel a w drugiej telefon.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

torba jest ok

w pewnym wieku nie wypada nosić flaszki za paskiem spodni
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dlaczeo niby w pewnym

wieku nie wypada czegoś robić ? Strasznie ludzie uzależnieni są od tego co ktoś inny o nich powie. Jedno z nieszczęść cywilizacji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

SZASZETKI...czyli co

czyli rozumiem, że ma wyrzucić saszetkę, w której noszę podstawowe dokumenty wybierając się w trasę samochodem. Powinienem nosić torbę, żebym wyglądał stylowo? A kto to ustala?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

oczywiście, jak poszaszyć to tylko szaszetką! :)

Męskie kopertówki

Jeszcze czego! Kto lobbuje za takim imydżem mężczyzny? Czy zadbany facet musi od razu oznaczać co najmniej metroseksualny?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedynie listonoszka

Listonoszka To jeszcze przejdzie, ale kopertówka?? Ludzie....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarna wizja

Bez przesady, jak facet nosi torbę, która pasuje to jego stroju to nie wygląda to tak źle.

Gorzej będzie jak faceci zaczną farbować włosy, malować paznokcie, chodzić na SPA, robić sobie maseczki i spędzać długie godziny w centrach handlowych w poszukiwaniu najmodniejszych rurek... To czarna wizja przyszłości, ale patrząc co się k*urwa dzieje na ulicach to nasza cywilizacja chyba zmierza w tym kierunku. ://
A politycy pozwalają na propagowanie zachowań homoseksualnych. Jeszcze nam związki partnerskie w Polsce zalegalizują albo wprowadzą nakaz posługiwania się nazwami rodzic nr 1 i nr 2 zamiast mama i tata... Jak u nas będzie taka tolerancja na wszystko to jeszcze muzułmanie się tu zjadą i będą gwałcić niewierne kobiety i małe dziewczynki albo wysadzać się w powietrze.

Ludzie, niech Polska będzie ostoją normalności w Europie, a nie bierzemy pomysły z innych krajów, żeby być bardziej "zachodni". Widać do czego to doprowadziło, więc uczmy się na błędach innych krajów, żeby nie było tak jak zawsze, czyli "Mądry Polak po szkodzie".
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 13

Ale co te trzy rzeczy (ubiór/homoseksualizm/Islam) mają w ogóle ze sobą wspólnego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koniec wakacji...

Po zdjęciu "pana redaktora" wyraźnie widać że wakacje ju z za nami ;) Pewnie następne "wypracowanie" będzie o "męskich szpilkach" LOL ;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko listonoszka

Tylko listonoszka w całym tym zestawie wygląda w miare męsko, reszta strasznie niemęska, nie wiem gdzie takie torby dla mężczyzn w sklepach są. Wczoraj oglądałem torby w galerii i taki ch torebek (bo inaczej tego nie da się nazwać) nie widziałem. Przegięty artykuł.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Torby męskie, tylko ci na zdjęciach jacyś tacy...

chłoptasie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nieee no z chłopów baby jakieś wyszły

To jest jakaś modowa konkretna orientacja jakaś
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teczka ok, listonoszka ok,

z innymi torbami mężczyźni wyglądają beznadziejnie. Jakoś nie podchodzi mi chłop z torebką, jak na zdjęciach tych chłopców z "obszernymi torbami z dużymi uchami".
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

kto ma małe ucha ten słabo grucha :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wybieg

"Torba może być nie tylko funkcjonalna, ale również modna. Podczas każdego sezonowego pokazu na wybiegu pojawiają się nowe modele toreb męskich, które swoim charakterem podkreślają całość stylizacji i pokazują charakter właściciela."

Słowa kluczowe: moda, wybieg, torba męska, stylizacja, charakter właściciela

No na takich wybiegach same pedały to nic dziwnego, że te męskie torebki "pokazują charakter właściciela". W sumie się zgadza. ;)

Oczywiście nie mówię tu o torbach takich do garnituru czy koszuli, bo to co innego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Męskie torebki

W sumie to niech każdy nosi sobie to co chce. Jak się zobaczy takiego osobnika płci męskiej z torebką na ulicy to się będzie można przynajmniej dowartościować, że jest się normalnym (jakby coś to nie mam na mysli torby listonosza czy takiej aktówki do garnituru tylko te "męskie torebki", które wyglądają jak damskie).
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak plecak

to tylko taki z jedną szelką.
Zarzucasz na ramię i momentalnie zdejmujesz. A nie niektórzy wchodzą z plecakiem do SKM i przepychają się jak jakiś kurna Quasimodo :/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

tylko chlebaczek

to esencja męskości

a ktore z tych toreb tak konkretnie sa meskie?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Modnie = przegięcie?

Czytam już któryś z rzędu "artykuł" tego Pana i odnoszę wrażenie że wg niego znacznie słowa moda jest równoznaczne - im bardziej przegięte tym lepsze. Można wyglądać męsko a przy okazji dobrze i nie oznacza to posiadania "modnej" szmacianej torebki na plaże i "listonoszki" na codzień, nie oznacza to także ubierania "chinosów" we wszystkich kolorach tęczy.
Autor tych 'tekstów" nie jest w stanie pojąć że można wyglądać dobrze nie wyglądając w ten coraz bardziej karykaturalny sposób jaki on opisuje. Widać że autor nie czyta również komentarzy pod swoimi tworami, ponieważ zauważyłby że chyba nie nadaje się do pisania o czymś co wszyscy regularnie krytykują i nie zgadzają się z jego 'wizją świata', Proponuje się dokształcić.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5

a mamy przeciez 21 wiek...

decathlon.pl/backenger-film . html
mozna ? mozna....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyobrażacie sobie ...

Clinta Eastwooda, Marlona Brando, Willisa, Stallone z torebeczką? Ło matulu, jak sobie teraz wyobrażę Jamesa Bonda z taką, to mam dużo radości.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

torbę noszę zawsze ze sobą

Rafale S.

To Twoja sprawka ten artykuł? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

a treaz na fotach podmiencie tylko modeli na modelki, torby zostawcie

i co?? damskie, nie???! pasueja kobitkom na 100%!

to po co promowac takie zniewiesciale chlopiny??
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zaglądając tutaj myślałem że artykuł jest naprawdę o męskich torbach

A tu o takie torby chodziło...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiedzcie mi co to za moda z tymi saszetkami zapinanymi na pasie albo jeszcze lepiej przewieszona na szyji i pod pachą. Oczywiście wielki napis Nike albo adidas. Młodzież wygladająca jak Polski turysta w latach 90-tych. Zaczyna mnie przerastać ta moda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

torba

A są różowe dla mientkich ?

męska torba na co dzień to moszna

kończę temat

Znowu na portalu promują

homoseksualizm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Torby są gejowskie

Ja dokumenty swojej firmy noszę w reklamówce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

A męskich nie było?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej żeby facet miał wypchane kieszenie niż,żeby wyglądał jak pedał z damską torebeczką

Torba skórzana

Nie szata zdobi człowieka, ale ludziom na stanowisku przydaje się odpowiednia torba skórzana. To podnosi prestiż właściciela takiej teczki. Jest wiele sklepów internetowych, gdzie można kupić taką torbę, ale mi przypadł do gustu szczególnie apeks pl .

Torba też jest spoko

Ja mam torbę z firmy barellybags i powiem wam, że nie jest tak źle jak myślałem na początku. Dostałem ją w prezencie od dziewczyny i głupio było ją rzucić gdzieś w kąt. Po kilku miesiącach użytkowania, kiedy mam okazję wybrać między plecakiem i torbą często wybieram torbę - lepiej wygląda na mieście.
teraz coraz więcej facetów nosi torby i mnie też się to podoba, na pewno lepiej to wygląda niż na przykład plecak do garnituru. Zresztą zobaczcie same tutaj http://ragazzafashion.pl/category/torebki-kaukko-torby-meskie?horizontal męskie torby też są bardzo fajne

elegancka torba na laptopa

Mężczyzna musi mieć elegancką torbę nie odstającą od jego stroju biznesowego. Najlepiej jak będzie to od razu torba na laptopa, żeby nie nosić oddzielnie tych strasznych czarnych toreb dawanych w firmach na komputery Ja wybrałem skórzaną torbę na laptopa Knomo - pasuje zarówno do garnituru, jak i do jeansów, a jest na tyle pojemna, że chowam do niej dokumenty, śniadanie, książkę, ładowarki, a nawet buty do biegania ;) Polecam!
Ja zakupiłem torbe w sklepie vooc. Torba solidnie uszyta i co dla mnie najważniejsze jest skórzana i wytrzymała już 2 lata :) i nic się z nią nie dzieje chodź nie raz spadła mi przy jeździe na rowerze troche się przetarła ale skóra doszła do siebie :D

Elegancka torba

ja polecam torby firmy Solier, kupiłem ostatnio taką:
i i sprawują się świetnie

a czy nerki są ok?

Tak na dobrą sprawę, to można nawet chodzić z czymkolwiek, żeby tylko odciążyć kieszenie spodni. Torba treningowa to mój wybór w każdy dzień powszedni. Jeśli mam iść na jakieś wyjątkowo poważne spotkanie, po prostu ją odstawiam i zabieram ze sobą tylko najważniejsze rzeczy. Można sobie zobaczyć https://pitbull.pl/akcesoria/akcesoria/torby-sportowe.html że ten rodzaj toreb jest naprawdę pojemny i jeśli jakiś mężczyzna potrzebuje dużo miejsca do zapakowania się na cały dzień, to jest to jedne z lepszych rozwiązań jakie istnieją.
Kurtki sportowe, w których będzie Ci wygodnie oraz ciepło. Tylko Pitbull.

Ja bardziej niż na torby zwracam uwagę np. na buty. Sam kupuje swoje głównie w Pako Lorente i uważam, że dobry but to podstawa ubioru.

Ja bym chyba posła w nerkę tylko bardziej elegancka? Te torebki męskie średnio do mnie przemawiają .
Warto jest zerknać sobie na przykład na stronę Pacsafe:
https://www.niedajsieokrasc.pl/

Nie wiem czy znacie miejsce, ale można tam dostać różnego rodzaju torby oraz plecaki antykradzieżowe - moim zdaniem fajny bajer na co dzień ale i w podróży.
do góry