Widok

Męskie torby na co dzień

Opinie do artykułu: Męskie torby na co dzień.

Wypchane kieszenie wyglądają nieelegancko i są mało wygodne. Torba to rozwiązanie zarówno praktyczne i stylowe jeśli chodzi o przechowywanie przedmiotów codziennego użytku. Estetyka i funkcjonalność przeplatają się w tym jednym męskim dodatku. Porządna torba może być luksusowym i ciekawym akcentem dopełniającym stylizację. Funkcjonalność i stylW zależności od potrzeb, wykonywanego zawodu bądź sytuacji nosimy ze sobą różne rzeczy, które wymagają różnych form toreb lub aktówek. Jednym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świat idzie w ciekawym kierunku. Damskie torebki dla faceta.

O ile na tych fotach to faceci.
Może jeszcze usta im pomalujcie szminką.
popieram tę opinię 180 nie zgadzam się z tą opinią 29

"Stylowy mężczyzna nie będzie nosił sportowego plecaka"

No pewnie, bo stylowość, to męczenie się z niepraktycznymi anachronizmami jak torby, krawaty, albo garnitury przy 31 stopniach upału. Stylowość, to wino w butelkach z drewnianym korkiem, pomimo faktu, że zakręcany korek jest pod każdym względem lepszy. Stylowość to deptanie ergonomii, ekologii, ekonomii. Innymi słowy: ciemnota i zacofanie cywilizacyjne, tylko w imię czego?
popieram tę opinię 85 nie zgadzam się z tą opinią 35

Ochnik robi świetne torby! Brązowa wygląda bardzo ładnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 14

Rozumiem, że teczki oraz aktówki to według tutejszych znawców damskie torebki?
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 5
ale gdzie ci faceci, bo to co widać na zdjęciach, to trudno określić płeć.
To co trzymają te osobniki w przykrótkich i rajstopowatych gatkach, to idealne worki na kartofle, zbliżają się wykopki.
Jak to jest wzór elegancji, to ja już wolę wypchane kieszenie, brudne paznokcie, fetor pod pachami i smród z gęby
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 10

;)

haha, pamiętam to.

pozdro.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

"torby z dużymi uchami"???

Raczej z "uszami":-)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 18

"Stylowy mężczyzna nie będzie nosił sportowego plecaka"

A potem będzie stylowo leczył kręgosłup w stylowym centrum rehabilitacyjnym.
popieram tę opinię 47 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przeciez na rynku oprócz sprtowych, istnieje cała masa

innych plecaków.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawy jestem, do kogo adresowany jest ten artykuł. Mam wrażenie, że "target"

artykułu to kompletny półgłowek, który nie wie jakie są torby, że torby mają przegródki, albo że można do torby włożyc laptopa, i musi mu w tym pomóc "doradca klienta w salonie".
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak większość cebulaków. Niestety. Tylko weź potem nie siadaj koło mnie w trolejbusie. Dzięki.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 18

Widzę, że Pan Redaktor Patryk Gałązka ma za sobą grubę lobby, bo zbiera równe cięgi za durne wypracowania o ideologi, która mało go co interesuje, nie mówiąc, że wkurza..
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3

losie drogi...

j/w
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jedyna słuszna moda

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=516564101761287&set=a.132271553523879.37211.115771995173835&type=1&ref=nf
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Torba czy plecak?

Jak dla mnie torba dla faceta ma zastosowanie tylko jako "aktówka" jak ktoś ma taką pracę, że pracuje w garniturze. Po prostu garnitur i sportowy plecak do siebie nie pasują, więc wtedy torba to najlepsze rozwiązanie. Za to noszenie torby (torebki?) wraz z normalnym codziennym ubiorem to kiepskie połączenie ,bo wygląda bardzo "pedalsko"... Ale zależy jaki kto ma styl. Jak jakiś facet nosi rurki, maluje paznokcie i wygląda nie-ten-teges to może sobie nosić torebkę... Mnie nic to tego. Ja tam noszę plecak. ;))
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 15

zawsze możesz się przesiąść - nawet lepiej, nie będziesz trajkotać przez swoją różową komóreczkę
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 7

a kto się wypowiada ? robotnik budowlany nie potrzebuje miejskiej torby ...
jest takie powiedzenie " nie dla psa kiełbasa" czyli nie wszystko jest dla każdego.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry