Widok
Męskie torby na co dzień
Opinie do artykułu: Męskie torby na co dzień.
Wypchane kieszenie wyglądają nieelegancko i są mało wygodne. Torba to rozwiązanie zarówno praktyczne i stylowe jeśli chodzi o przechowywanie przedmiotów codziennego użytku. Estetyka i funkcjonalność przeplatają się w tym jednym męskim dodatku. Porządna torba może być luksusowym i ciekawym akcentem dopełniającym stylizację. Funkcjonalność i stylW zależności od potrzeb, wykonywanego zawodu bądź sytuacji nosimy ze sobą różne rzeczy, które wymagają różnych form toreb lub aktówek. Jednym ...
Wypchane kieszenie wyglądają nieelegancko i są mało wygodne. Torba to rozwiązanie zarówno praktyczne i stylowe jeśli chodzi o przechowywanie przedmiotów codziennego użytku. Estetyka i funkcjonalność przeplatają się w tym jednym męskim dodatku. Porządna torba może być luksusowym i ciekawym akcentem dopełniającym stylizację. Funkcjonalność i stylW zależności od potrzeb, wykonywanego zawodu bądź sytuacji nosimy ze sobą różne rzeczy, które wymagają różnych form toreb lub aktówek. Jednym ...
"Stylowy mężczyzna nie będzie nosił sportowego plecaka"
No pewnie, bo stylowość, to męczenie się z niepraktycznymi anachronizmami jak torby, krawaty, albo garnitury przy 31 stopniach upału. Stylowość, to wino w butelkach z drewnianym korkiem, pomimo faktu, że zakręcany korek jest pod każdym względem lepszy. Stylowość to deptanie ergonomii, ekologii, ekonomii. Innymi słowy: ciemnota i zacofanie cywilizacyjne, tylko w imię czego?
ale gdzie ci faceci, bo to co widać na zdjęciach, to trudno określić płeć.
To co trzymają te osobniki w przykrótkich i rajstopowatych gatkach, to idealne worki na kartofle, zbliżają się wykopki.
Jak to jest wzór elegancji, to ja już wolę wypchane kieszenie, brudne paznokcie, fetor pod pachami i smród z gęby
To co trzymają te osobniki w przykrótkich i rajstopowatych gatkach, to idealne worki na kartofle, zbliżają się wykopki.
Jak to jest wzór elegancji, to ja już wolę wypchane kieszenie, brudne paznokcie, fetor pod pachami i smród z gęby
Torba czy plecak?
Jak dla mnie torba dla faceta ma zastosowanie tylko jako "aktówka" jak ktoś ma taką pracę, że pracuje w garniturze. Po prostu garnitur i sportowy plecak do siebie nie pasują, więc wtedy torba to najlepsze rozwiązanie. Za to noszenie torby (torebki?) wraz z normalnym codziennym ubiorem to kiepskie połączenie ,bo wygląda bardzo "pedalsko"... Ale zależy jaki kto ma styl. Jak jakiś facet nosi rurki, maluje paznokcie i wygląda nie-ten-teges to może sobie nosić torebkę... Mnie nic to tego. Ja tam noszę plecak. ;))