Widok

Męskie torby na co dzień

Opinie do artykułu: Męskie torby na co dzień.

Wypchane kieszenie wyglądają nieelegancko i są mało wygodne. Torba to rozwiązanie zarówno praktyczne i stylowe jeśli chodzi o przechowywanie przedmiotów codziennego użytku. Estetyka i funkcjonalność przeplatają się w tym jednym męskim dodatku. Porządna torba może być luksusowym i ciekawym akcentem dopełniającym stylizację. Funkcjonalność i stylW zależności od potrzeb, wykonywanego zawodu bądź sytuacji nosimy ze sobą różne rzeczy, które wymagają różnych form toreb lub aktówek. Jednym ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja bym chyba posła w nerkę tylko bardziej elegancka? Te torebki męskie średnio do mnie przemawiają .
Warto jest zerknać sobie na przykład na stronę Pacsafe:
https://www.niedajsieokrasc.pl/

Nie wiem czy znacie miejsce, ale można tam dostać różnego rodzaju torby oraz plecaki antykradzieżowe - moim zdaniem fajny bajer na co dzień ale i w podróży.

Ja bardziej niż na torby zwracam uwagę np. na buty. Sam kupuje swoje głównie w Pako Lorente i uważam, że dobry but to podstawa ubioru.

Tak na dobrą sprawę, to można nawet chodzić z czymkolwiek, żeby tylko odciążyć kieszenie spodni. Torba treningowa to mój wybór w każdy dzień powszedni. Jeśli mam iść na jakieś wyjątkowo poważne spotkanie, po prostu ją odstawiam i zabieram ze sobą tylko najważniejsze rzeczy. Można sobie zobaczyć https://pitbull.pl/akcesoria/akcesoria/torby-sportowe.html że ten rodzaj toreb jest naprawdę pojemny i jeśli jakiś mężczyzna potrzebuje dużo miejsca do zapakowania się na cały dzień, to jest to jedne z lepszych rozwiązań jakie istnieją.

a czy nerki są ok?
Ja zakupiłem torbe w sklepie vooc. Torba solidnie uszyta i co dla mnie najważniejsze jest skórzana i wytrzymała już 2 lata :) i nic się z nią nie dzieje chodź nie raz spadła mi przy jeździe na rowerze troche się przetarła ale skóra doszła do siebie :D

Elegancka torba

ja polecam torby firmy Solier, kupiłem ostatnio taką:
i i sprawują się świetnie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

elegancka torba na laptopa

Mężczyzna musi mieć elegancką torbę nie odstającą od jego stroju biznesowego. Najlepiej jak będzie to od razu torba na laptopa, żeby nie nosić oddzielnie tych strasznych czarnych toreb dawanych w firmach na komputery Ja wybrałem skórzaną torbę na laptopa Knomo - pasuje zarówno do garnituru, jak i do jeansów, a jest na tyle pojemna, że chowam do niej dokumenty, śniadanie, książkę, ładowarki, a nawet buty do biegania ;) Polecam!
teraz coraz więcej facetów nosi torby i mnie też się to podoba, na pewno lepiej to wygląda niż na przykład plecak do garnituru. Zresztą zobaczcie same tutaj http://ragazzafashion.pl/category/torebki-kaukko-torby-meskie?horizontal męskie torby też są bardzo fajne

Torba też jest spoko

Ja mam torbę z firmy barellybags i powiem wam, że nie jest tak źle jak myślałem na początku. Dostałem ją w prezencie od dziewczyny i głupio było ją rzucić gdzieś w kąt. Po kilku miesiącach użytkowania, kiedy mam okazję wybrać między plecakiem i torbą często wybieram torbę - lepiej wygląda na mieście.

Torba skórzana

Nie szata zdobi człowieka, ale ludziom na stanowisku przydaje się odpowiednia torba skórzana. To podnosi prestiż właściciela takiej teczki. Jest wiele sklepów internetowych, gdzie można kupić taką torbę, ale mi przypadł do gustu szczególnie apeks pl .

Lepiej żeby facet miał wypchane kieszenie niż,żeby wyglądał jak pedał z damską torebeczką

A męskich nie było?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Torby są gejowskie

Ja dokumenty swojej firmy noszę w reklamówce.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Znowu na portalu promują

homoseksualizm.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

męska torba na co dzień to moszna

kończę temat
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

torba

A są różowe dla mientkich ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

dawaj zdjęcie z mydłem czy bez :) ale przy rowerze.
Pewnie się mijamy w drodze do pracy :D

podchodzisz do tematu agresywnie, bo czujesz się zagrożony. gdyby "męskość" w twoim wydaniu była taka pożądana, to raczej byś się cieszył z ilości "pedałków", w końcu konkurencja do panienek mniejsza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Powiedzcie mi co to za moda z tymi saszetkami zapinanymi na pasie albo jeszcze lepiej przewieszona na szyji i pod pachą. Oczywiście wielki napis Nike albo adidas. Młodzież wygladająca jak Polski turysta w latach 90-tych. Zaczyna mnie przerastać ta moda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry