Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zawsze wracam wątek zamknięty Jestem stałym bywalcem, ponieważ bardzo lubię atmosferę tego miejsca. Nigdy...
~Agi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 marca 2017

placek wątek zamknięty placek po kaszubsku to jakies wielkie nieporozumienie placek mały sos siny...
~olo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 września 2015

Idżcie tasm spróbowac kuchni gruzińskiej - do 30.11 wątek zamknięty Własnie wróciliśmy z gruzińskiego obiadu. Rewelacja
~Krystyna
-

dodano: 27 listopada 2014

Niesamowite miejsce wątek zamknięty Uwielbiam oryginalność tego miejsca. Zupa kwaśna na maślane przypomina mi...
~Hanna
-

dodano: 25 listopada 2014

dobrze, ale... wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre. Świeże, smaczne, dobrze doprawione. Menu niby zwykłe,...
~vjhkjl
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2014

Polecam jedzenie w tym miesjcu wątek zamknięty 'Krokiet' z mięsa i ziemniaków pyszny, mięso zawijane z kapustą kiszoną...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 maja 2014

Najlepsza restauracja w Trójmieście z polskim jedzeniem wątek zamknięty Bywałam w tej restauracji wielokrotnie i bardzo polecam odwiedzenie tego...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 maja 2013

Bardzo dobre jedzonko wątek zamknięty Mozna zjesc smacznie a klimat jest niesamowity...
~Podroznik
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2012

Bardzo polecam wątek zamknięty Regionalne potrawy smaczne i pięknie podane. Przemiła swojska wręcz rodzinna...
~Joanna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 maja 2012

miejsce niesamowite wątek zamknięty Rdzinna atmosfera, przepyszne jedzenie, mila obsluga! Polecam! Szczegolnie...
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 marca 2011

Super.Jest tam to COŚ. wątek zamknięty Wpadam tu ilekroć jestem w Trójmieście.Zawsze wychodzę zadowolony.
~Zabrzanin
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lutego 2011

niedocenione kaszubskie smaki wątek zamknięty jest to jedno z moich ulubionych miejsc! nie pamietam kiedy bylam tu pierwszy...
~kaszubka ze wschodu
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 26 sierpnia 2010

Polecam wszystkim miłośnikom kuchni kaszubskiej wątek zamknięty przepyszny kapuśniak w chlebie oraz schabowy z kapustą bardzo bogaty bukiet...
~Mariusz Inowrocław
-

dodano: 22 sierpnia 2010

Najlepsze jedzenie w Gdansku wątek zamknięty Bylem tam dzisiaj. Jedzenie super. Smaczne i ladnie podane. Ogolnie czujesz...
~R.I.P.
-

dodano: 13 sierpnia 2010

Jest dobrze wątek zamknięty ..a nawet bardzo dobrze. Talerz mięs dla dwóch osób to czysta poezja -...
~Marcin
-

dodano: 24 maja 2010

Drink z niespodzianką wątek zamknięty Była to moja pierwsza i ostatnia wizyta ze znajomymi w tym lokalu. Wystrój...
~zniesmaczona
-

dodano: 9 lutego 2010

Rodzina z Kujaw - opinia wątek zamknięty Bardzo smaczny kotlet schabowy i kapuśniak w chlebie!b. miła pani...
~Rodzina z Kujaw
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 28 lipca 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry