Widok

Metody płatności u bukmachera w Polsce

Właśnie przyjechałem do Polski w podróż służbową, ale tak się złożyło, że w tym czasie odbędzie się bardzo ważny mecz i chciałbym go obstawić. Nie wiem jednak, jak rozwiązać kwestię metod płatności. Czy są jacyś bukmacherzy, którzy oferują standardowe opcje płatności?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Masz na myśli portfele elektroniczne czy karty bankowe? Myślę, że te formy płatności są dostępne u większości bukmacherów, więc nie powinieneś mieć z tym problemu. A jak zazwyczaj wpłacasz lub wypłacasz środki u bukmachera? Ja obstawiam u bukmachera https://ggbetpolska.com i tutaj można używać kart Visa, MasterCard, a także portfeli elektronicznych Skrill, Netteler i tak dalej. Osobiście korzystam z portfeli elektronicznych, ponieważ płatności są w ten sposób znacznie szybsze niż przelewy bankowe.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Nieoperacyjne sposoby powiększania biustu (3 odpowiedzi)

Witam. Szukam tutaj informacji o nieoperacyjnych sposobach na powiększenie biustu. Nie biorę na...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (74 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dr Kijuć czy to dobry lekarz? (81 odpowiedzi)

Co sądzicie o nim? Wiem, że tylko do niego w LX na następny tydzień jest dużo wolnych terminów,...

do góry