Widok

Miał ktoś wesele w Zajeździe Lipce???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ciekawa jestem czy mieliście wesele w Zajeździe Lipce albo słyszeliście coś o nich :) Mam tam 11 sierpnia 2007 może macie jakies pomysły na wystrojenie tej sali ? pozdrawiam :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miał ktoś z Was albo z Waszych znajomych tam?
mój kuzyn miał tam wesele i było fajnie
żarcie dobre i dużo
parkiet też spory
coś jeszcze chcesz wiedzieć?
pozdrowienia

mam pytanie dotyczące Zajazdu Lipce. Czy za tą cenę (aktualnie 125zł/os.) było dość jedzenia, czy parkiet nie był za mały?(szacujemy na ok. 80 osób). Jak oceniacie poziom obsługi?
My mamy w Zajeździe Lipce wesele 11 sierpnia więc z moich doświadczeń będę mogła poradzić po weselu. Jednak teraz mogę powiedzieć że pojechałam do Zajazdu 1 lipca gdzie były poprawiny jakiejs pary po 30 czerwca i pytałam się mamy panny młodej jak to wszystko wyglądało i czy było wystarczająco jedzenia powiedziała mi że wszystko było tak jak sie umawiali jedzenia było wystarczająco dużo i dużo zostało na poprawiny oni mieli wesele na ponad 80 osob i miejsca tez bylo bardzo dużo na parkiecie. Pani bardzo chwaliła ;))
Dzięki wielkie za informacje, może wpadniemy i zobaczymy jak się bawicie :-))). My też byliśmy 1 lipca ale ok. 14-tej, dopiero przygotowywano poprawiny, ale obejrzeliśmy salę.
A co powiesz o tamtym przystrojeniu sali? Myślałaś już coś nad tym? Mi się bardzo podobało i myślę że zrobimy właśnie na taki styl z tymi lampkami najbardziej i owiniętymi fizeliną słupami ;) Kiedy macie tam wesele?
2 maja 2008r. ale oczywiście już chcemy zaklepać salę. Te słupy też mi się podobały i myślę, że sami będziemy dekorować. Teraz jest mnóstwo możliwości. Myślę o tym żeby balony w dwóch kolorach napełnić helem i puścić je pod sufit, tak żeby zakrywały, na końcach będą wstążeczki zakręcone. Pod sufitem zawiesimy balon strzelający i przy pierwszym tańcu wystrzeli a z niego wylecą małe baloniki :-) Kupię sporo tego cienkiego materiału i ozdobię nad oknami. Za naszymi siedzeniami powiesimy dwa serca a w nich gołąbki. Ja już mam wizję :-), więc nie będziemy wynajmować firmy dekorującej.
drogo tam i strasznie oszukują na jedzeniu
żeby nie wystarczało na poprawiny to są kpiny
he he, dobre :-) dla kogo drogo, dla tego drogo. Ceny już znamy, dla nas nie jest drogo. To najlepsza oferta jaką do tej pory znaleźliśmy...
Drogo??? hmmm zastanawiające ale to była najlepsza oferta z piękną dużą salą oraz wielkim tarasem z ogródkiem za 120 zł za osobę w tym roku i jedzenie wcale nie takie złe ;) Jakoś 120 zł od osoby to teraz jest duże minimum jak na takie warunki....

image
jasne do tego trzeba doliczyć dopłatę za parking, kelnerów, dekorację sali, toalety, parkingowego itp. i robi się 220 zł za osobę
sory ale ten wątek już przerabialiśmy i dziewczyny pisały co o tym lokalu myślą ...
tak się składa że byłam i pytałam o tą salę jak policzyłam że za 100 osób z poprawinami zaśpiewali mi 22.000 zł to podziękowałam.

faktycznie tanio jak barszcz..
Hmmm a może Ty mowisz o innym lokalu sorry ale my dowiadywaliśmy sie wszystkiego i cena 120 zł od osoby jest juz z kelnerkami z wszystkim toaleta tam jest zawsze bezplatna!!!! poza tym parking również tym bardziej że jest niestrzeżony!!! Bardzo dziwne ....
Dekoracja sali jest w naszym zakresie ale to dobrze bo przynajmniej kazdy wystroi sobie tak jak mu sie podoba, ale stoły stroją kelnerki i to jest w cenie
prowokatorka miała na myśli napewno salę w Zajeździe Pod Lipami w Łęgowie, a nie hotel Lipce w Gdańsku
m0tylek85 czy mogłabyś przysłać mi na maila menu weselne z Zajazdu Lipce? Chodzi mi o to robocze, bo może coś jeszcze w nim zmienialiście. Byłabym Ci bardzo wdzięczna. Z panem Gorczycą trudno nam się spotkać (w tygodniu do 15tej :-(, a nie możemy się doczekać żeby zapoznać się z menu :-) i podjąć ostateczną decyzję.
mój email: kostkap@poczta.fm :-)
jakie jest adres stronki tego zajazdu Ja ma w 2008 roku w czerwcu wesele i szukam fajnego lokalu
mam wesele za rok jaki jest adres stronki zajazdu lipce
http://hotel.podr.pl/index.html

Do wszystkich którzy są zainteresowani Zajazdem Lipce a więc tak mieliśmy tam wesele 11 sierpnia i jestem bardzo zadowolona z niczym nie było problemu jedzenia bardzo dużo i bardzo dużo zostało na poprawiny i jeszcze pełno zabraliśmy do domku. Na obsługę też nie mogę narzekać wszystko było w porządku. Jedyny minus to niestety źle się dogadaliśmy jeśli chodzi o obrusy miały być białe i na środku takie pomarszczone bordowe a jak weszliśmy na salę to były całe proste bordowe ;( Ale i tak ładnie wyglądało. Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczerze mogę polecić ;))
Dziękuję za informacje o tym Zajeździe. Mam jeszcze pytanie o menu. Czy dokupowaliście coś ciepłego na poprawiny czy było wszystko to co z poprawin? Lista menu, które przedstawił nam szef kuchni było dość długa i teraz trzeba trochę powybierać :-) Czy jakieś potrawy dodawaliście czego nie było w menu? nie wiemy czy postawić na mniejszą ilość pozycji ale większe porcje, czy więcej pozycji ale mniejsze porcje i większa różnorodność. Jak to było w Waszym przypadku? / Jaką mieliście dekorację? mogłabym poprosić o jakieś fotki dekoracji? Z góry wielkie dzięki :-)

tez dolaczam sie do pytania, my wesele w zajezdzie mamy w czerwcu i mam nadzieje ze bede rowniez zadowolona

re: zajazd Lipce (do m0tylek85)

Motylek a masz zdjęcia tej sali? Jestem ciekawa jak wygląda 'podczas wesela' ;]
up
Przepraszam że dopiero teraz odpisuję ale byłam chora i nie miałam na nic siły;( Ale do rzeczy ;)
Jedzenia na poprawiny zostało bardzo dużo i jeszcze pełno zabraliśmy do domu ;) A bardzo się o to martwiłam ;p Do menu ogólnie dokupiliśmy tylko łososia wędzonego oraz węgorza. Z menu wybraliśmy na obiad 4 rodzaje mięsa w tym po 2 na osobę i nie mogę na to narzekać bo było w czym wybierać i dla nikogo nic nie zabrakło poza tym szef kuchni bardzo doradził jeśli chodzi o zakąski i było tego naprawdę dość sporo 3/4 tej listy ogólnie.
Jeśli chodzi o wystrój sali to stroiła nam firma ARTTREND. Byliśmy bardzo zadowoleni efektem ;) Niestety nie umiem wklejać zdjęć ;( Pozdrawiam
Cytuję:

'na www.imageshack.us .... wybierasz zdjecia, nastepnie "host it" i czekasz na kody
kopiujesz pierwszy pod zdjeciem i wklejasz do posta :)'

Jeśli masz duże fotki, to zmień format, najlepszy to 640x480 ;)
:):)
do góry