Widok

Miejsce na imprezę w Gdyni

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Witam,
Planuje urządzenie sporej imprezy z okazji 30 urodzin na ok. 25 osób. Wobec tego szukam jakiejś nie dużej sali do wynajęcia w fajnym, ciekawym i oryginalnym miejscu, chodzi głównie o cenę. Większość restauracji i hoteli jest za droga. Chodzi mi o coś zabawnego, gdzie można by trochę potańczyć, w grę wchodzi nawet np. remiza strażacka lub coś podobnego:) Będę wdzięczny za wszelką pomoc bo nie mam pojęcia jak zabrać się za szukanie takiego lokalu:)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
peron dworca głownego?
bedzie i tanio i kreatywnie
aha...to tam spędzasz czas:) Faktycznie, chyba jest darmowe wifi. Zapraszasz do siebie na peron 1?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Peron 1 to chyba kolejki skm? Połapać się nie można. W Gdyni od ponad roku jest remont
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
bardzo dziękuję za konstruktywną odpowiedź... po co tracić czas i odpisywać jeśli nie chce się nic wnieść.. :/
Oj nie ma co się boczyć:) Odrobina sarkazmu jeszcze nikogo nie zabiła
apartament ołpen space w s tałers ... tylko ,liczy sie przedewszystkiem lans, niech sie chlam dlawi a co tam ...
poszukaj w forum weselnika
a można się wprosić :-)??
na bateriach artylerii stałej na klifie pomiędzy Redłowem a Wzgórzem. Na lufach będziecie mogli się powozić. Tylko trzeba uważać na schodki, są strome i można spaść z wysoka. Zwłaszcza gdy nadejdzie mrok i pomroczność.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
a potem ostrzelać Hel z tych armat...

Inne tematy z forum Hydepark

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Kawa czy Herbata - rano (194 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry