Widok

Mieszkanie komunalne/socjalne

Hej wiecie kiedy beda nastepne listy oczekujacych mieszkan socjalnych/komunalnych w gdyni?
Zlozylam wniosek juz w zeszlym roku w lutym i kwalifikuje sie w to. A teraz zastanawiam sie kiedy bada nowe listy oczekujacych mieszkan w gdyni ? Ktos, cos wie ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Niestety nie odpowiem Ci na pytanie tez czekam az utworza nowe listy. Obecnie czekam od 2018 r i caly czas stoje na tej samej pozycji od utworzenia listy :-/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Część. Moźe poradzisz mi. Nie wiem jaką kwotę lepiej mieć na wniosku! Czy w granicy dolnej kwoty czy górnej? Na jakie wnioski wtedy patrzą lepiej? Po pieniądze są dla nich wyznacznikiem!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hmm im mniej na papierze tym wiecej punktow dostajesz. Zalezy na jakiej umowie Ci zalezy socjalnej czy komunalnej? Gorna granica to znaczy ile?
I jak jestes juz na liscie?

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Gdzie kupić mieszkanie?? (36 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

do góry