Widok

Mieszkanie w Redzie Semeko

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ludki, przeglądałam już wątki na ten temat, ale jestem żądna więcej :D
Podpowiedzcie na to zwrócić uwagę podpisując umowę, jak się Wam mieszka, czy naprawde jest horror z parkowaniem (widzialam na forum osiedla, ze tak :), co z tymi podmokniętymi terenami i jak daleko do skm?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, my mieszkamy na osiedlu Semeko "przy Młynie" od czerwca 2004.
I bardzo sobie chwalimy.
Fakt ze z parkowaniem są male problemy ale to zalezy w jakim bloku mieszkasz. Oczywiscie jak wróce po godz 18 to raczej mało prawdopodobne znalezienie miejsca bezposrednio pod klatka w której mieszkamy ale wtedy zostaje parking z drugiej strony. nie wiem jak bedzie z blokami które dopiero co powstaja bo miejsc rzeczywiscie jak na lekarstwo.

Co sie tych lokalizacji to super. Od osiedla do kolejki na piechotke masz jakies 5 minut - wystarczy przejsc przez osiedle i ulice a juz jestes vis'a vis kolejki.

A tereny podmokłe - no cóż nasz blok tez niby stoi na takim terenie ale jak dotad nie mamy z tego powodu zadnych usterek.

Kazdy blok to odrebna wspólnota - zawsze jak to w bloku trafia sie jakieś "rodzynki" ale decyzje podejmuje wiekszosc wiec nie ma to duzego znaczenia.

Chyba o to :)

A i jeszcze jacy są sąsiedzi?

a czy Semeko w Redzie nie jest na przeciwko dworca?? czy to o jakies inne chodzi??

do góry