Widok
Mieszkaniec
Drodzy gdańszczanie, a chyba bardziej pracownicy biur, nauczyciele itd , wystarczy tylko się przesiąść na komunikację miejską i nie będzie raportów " 500m w godzinę " a jeszcze coś ciekawego napisze ludzie zaczynający o 6rano nie wiedzą co to korki wiecie , czyli ktoś korkuje te trójmiasto do krzyczenia że drogie paliwo jesteście pierwsi a zamiast przestac im pchać w kieszenie to jednak ...
więcej
więcej
Szanowny Mieszkańcu
Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak bardzo źle skomunikowane jest Trójmiasto. Wiele lat dojeżdżałam, czekałam w deszczu i wietrze na nieustannie spóźniające się autobusy i smk-mi, wiecznie zapchane, do których czesto ledwo dało się wejść. Sytuacja staje się tragiczna w momencie gdy trzeba się dwukrotnie przesiąść by móc dojechac w Gdańsku z punktu A do punktu B. A każdy srodek transportu jest mocno spoźniony, nie wspominając o awariach...Logistyki żadnej nie było tu nigdy i nic w tej kwestii się nie zmieniło. Zdecydowanie wolę ten czas spędzić w korkach, posiedziedzieć sobie w ciepłym i wygodnym samochodzie, słuchając radia...Oczywiście wszystko idzie w lepszym kierunku gdyż nowe osiedla rosną jak grzyby po deszczu i absolutnie nie wpłynie to na większy ruch na ulicach.