Widok
Mieszkanko na sprzedaż
Witam wszystkich,
Pomimo,że jest to forum przede wszystkim na temat wesel, jednak myślę,że dużo młodych małżeństw poszukuje po ślubie kącika dla siebie. Mam do sprzedaży mieszkanie w Gdańsku Wrzeszczu w wieżowcu na 3 pietrze - 42 m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka.Blisko lasu, a zarazem centrum Wrzeszcza. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na maila- malenstwo.20@wp.pl , mogę podesłać zdjęcia lub umówić sie na oglądanie mieszkania.
Pomimo,że jest to forum przede wszystkim na temat wesel, jednak myślę,że dużo młodych małżeństw poszukuje po ślubie kącika dla siebie. Mam do sprzedaży mieszkanie w Gdańsku Wrzeszczu w wieżowcu na 3 pietrze - 42 m2, 2 pokoje, kuchnia, łazienka.Blisko lasu, a zarazem centrum Wrzeszcza. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na maila- malenstwo.20@wp.pl , mogę podesłać zdjęcia lub umówić sie na oglądanie mieszkania.
Ja też mam śliczne mieszkanko na sprzedaż:)
http://www.gratka.pl/dom/tresc.phtml?id_og=25241832&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&id_region=0&miasto=&dzielnica=kie%B3pinek&ulica=&metraz_od=&metraz_do=&id_jednostka_pow=1&cena_od=&cena_do=&id_waluta=1&cena_za_metr_od=&cena_za_metr_do=&liczba_pokoi=0&slowa=&numer_oferty=&forma_wlasnosci%5B1%5D=1&forma_wlasnosci%5B2%5D=2&forma_wlasnosci%5B3%5D=3&forma_wlasnosci%5B4%5D=4&forma_wlasnosci%5B5%5D=5&pietro_od=&pietro_do=&liczba_pieter_od=&liczba_pieter_do=&rok_budowy_od=&rok_budowy_do=&rp=on&z_dnia=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&search=&szukaj=Szukaj&nr=3&key_unique=4d12cfa486ed23f1979c5af9bd5eb7cb
pozdrawiam
Magda
pozdrawiam
Magda