Widok
Wiecie jak to jest? kazda sroka swój ogon chwali.... cięzko dyskutować.
Ja tez wolałabym mieszkac na osiedlu myśliwskim - strzeżonym i blisko centrum- ale jak dla mnie jest za drogie za to mogłam (wspolnie z przyszłym mężem) pozwolić sobie na 66m mieszkanie na os 4 pory roku (developer -Hanza) ale cóż daleko.... Ale czy to taki kłopot? dla mnie nie.
Pozdrowionka serdeczne
Ps. Jak na razie moge polecic tego developera - wszystko wporzadku , solidnie i na czas.
Ja tez wolałabym mieszkac na osiedlu myśliwskim - strzeżonym i blisko centrum- ale jak dla mnie jest za drogie za to mogłam (wspolnie z przyszłym mężem) pozwolić sobie na 66m mieszkanie na os 4 pory roku (developer -Hanza) ale cóż daleko.... Ale czy to taki kłopot? dla mnie nie.
Pozdrowionka serdeczne
Ps. Jak na razie moge polecic tego developera - wszystko wporzadku , solidnie i na czas.
My też myśleliśmy o INPRO, ale widziałam jak wyglądają ich budynki po paru latach i nie było to nic fajnego. A HOSSA i owszem, ale troche drogo mają. Za prawie ten sam metraż w ALLCONie zapłciliśmy o 20 tys. mniej!! A ja wolę tę kasę na wyposażenie przeznaczyć. Ale fakt, że trzeba wybierać takiego developpera, który na pewno dokończy budowę. Nie warto rzucać się na coś, do czego niei ma pewności, że w ogóle stanie.
troszke pewnie goscie Wam dadza pieniazkow na weselu :), a przy urzadzaniu mieszkania i remontach przydaja sie znajomi :) my juz zaprosilismy znajomych na ukladanie podlogi i takie tam :) polaczymy prace z impreza :) a cala reszta - to sama zabawa w urzadzanie mieszakania :) ja w tym swoim juz zazyczylam sobie roznych dziwnych rzeczy, nawet sciane nosna kazalam troszke wykuc ;) dzieki temu powiekszylam o prawie metr kwadratowy lazienke
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
No ja ostatnio przekopalam wszystkie mozliwe inwestycje obejrzalam rzuty itd. :) jestem na biezaco, my wybralismy INPRO :) mysliwskie III, glownie ze wzgledu na lokalizacje. Bocianie wzgorze to chyba juz gdzies zakoniczyn i te sprawy, zalezy kto na co zwraca uwage mi tam lokalizajca juz bardzo nie odpowiada. Z pewnych inwestorow polecam Inpro i Hosse (nie mowie o wykonaniu bo usterki i niedociagniecia sie zdarzaja wszedzie) mam na mysli to ze jesli cos buduja, to raczej WYbuduja :) a teraz niestety jest tak ze mieszkania kupuje sie jak jeszcze nic nie ma, jak my kupowalismy to juz byly dosc przebrane (a oddanie we wrzesniu). Uklad i logiczne rozplanowanie mieszkan bardziej mi sie podoba w Hossie, w Inpro mam troche zastrzerzen, ale jakos to przerobie i bedzie ok :) na stronie hossy tez jest bardzo duzo informacji mozna wszystko zobaczyc (uklad, cena kiedy oddanie).
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
Hej, my już pięc miesięcy po ślubie, ale ja nadal tu zaglądam. Nie mogę się powstrzymać, bo organizacja ślubu to dla mnie ciągle coś wspaniełego. Mieszkano nam się buduje (klucze odbieramy w maju) na Bocianim Wzgórzu. Developper 'ALLCON', ceny mają bardzo przystępne, a i plany mieszkań są fajne. No i na rynku utrzymują się już od kilku ładnych lat i dzięki temu (że Allcon własnie wybraliśmy), w banku dostaliśmy kredyt z ciutkę niższym oprocentowaniem. Polecam sprawdzić.Mloda napisał(a):