Widok
Mikrodermabrazja-polecam:-)
Moje drogie.
Poczytałam troche na forum o tym zabiegu a potem trafilam na watek P.Kasi ktora zachecala do bezplatnych konsultacji oraz do swoich uslug w gabinecie kosmetycznym. Postanowilam sprobowac. Umowilam sie na konsultacje, i odrazu zarówno salon jak i P.Kasia zrobila dobre wrazenie, bylo widac ze to profesjonalna i znająca sie na rzeczy specjalistka:-)
obejrzala moja buzie, popytala troche i zaproponowala zabieg mikrodermabrazji, i do tego dostalam znizke jako forumowiczka weselnika:-) dzis bylam na zabiegu! bylo wspaniale i przyjemnie. Buzia i szyja po zabiegu jest niesamowicie gładka i świeża, naprawde dawno nie czulam ze mam tak odświeżoną i czystą skórę. Po zbiegu mialam przez 2 h lekkie zaczerwienienia ale juz przeszły. Nie mam jakis duzych problemow z cera, ale od czasu do czasu zdarza sie jakas "niespodzianka":-)
zabieg byl przyjemny, poplotkowala sobie z Kasia i dowiedziałam się ze ona jest uczestniczka naszego forum poniewaz w czerwcu takze bierze slub. Dostalam do domu słoiczek z ziemia wulkaniczną na wysuszenie "niespodzianek":-)
Polecam w 100 % i naprawdę zachecam Was moje drogie.
Wielkie pozdrowienia dla Kasi.
Żeby moderator nie skasował wątku namiary na Kasie moge Wam podac w mejlu.
pozdrowionka:-)
Poczytałam troche na forum o tym zabiegu a potem trafilam na watek P.Kasi ktora zachecala do bezplatnych konsultacji oraz do swoich uslug w gabinecie kosmetycznym. Postanowilam sprobowac. Umowilam sie na konsultacje, i odrazu zarówno salon jak i P.Kasia zrobila dobre wrazenie, bylo widac ze to profesjonalna i znająca sie na rzeczy specjalistka:-)
obejrzala moja buzie, popytala troche i zaproponowala zabieg mikrodermabrazji, i do tego dostalam znizke jako forumowiczka weselnika:-) dzis bylam na zabiegu! bylo wspaniale i przyjemnie. Buzia i szyja po zabiegu jest niesamowicie gładka i świeża, naprawde dawno nie czulam ze mam tak odświeżoną i czystą skórę. Po zbiegu mialam przez 2 h lekkie zaczerwienienia ale juz przeszły. Nie mam jakis duzych problemow z cera, ale od czasu do czasu zdarza sie jakas "niespodzianka":-)
zabieg byl przyjemny, poplotkowala sobie z Kasia i dowiedziałam się ze ona jest uczestniczka naszego forum poniewaz w czerwcu takze bierze slub. Dostalam do domu słoiczek z ziemia wulkaniczną na wysuszenie "niespodzianek":-)
Polecam w 100 % i naprawdę zachecam Was moje drogie.
Wielkie pozdrowienia dla Kasi.
Żeby moderator nie skasował wątku namiary na Kasie moge Wam podac w mejlu.
pozdrowionka:-)
Witam!
Oczywiscie nie jest to zadne przciwskazanie dla skory twarzy ale na szyji nie mozna robic tego zabiegu tak jak masazu. Hormony nie sa przciwskazaniem. Przciwskazania to tradzik w fazie ropowiczej,tradzik rozowaty uszkodzenia ciaglosci naskorka ,leczenie przeciwtradzikowe,zakarzenia bakteryjne,naczyniaki,zabiegi chirurgiczne w obrebie twarzy do 2 miesiecy no i oczywiscie grzybice.
Pozdrawiam
Katarzyna Willich
Oczywiscie nie jest to zadne przciwskazanie dla skory twarzy ale na szyji nie mozna robic tego zabiegu tak jak masazu. Hormony nie sa przciwskazaniem. Przciwskazania to tradzik w fazie ropowiczej,tradzik rozowaty uszkodzenia ciaglosci naskorka ,leczenie przeciwtradzikowe,zakarzenia bakteryjne,naczyniaki,zabiegi chirurgiczne w obrebie twarzy do 2 miesiecy no i oczywiscie grzybice.
Pozdrawiam
Katarzyna Willich
W zaleznosci od stanu skory. Oceniamy w jakim jest stanie i wtedy mniej wiecej oceniamy ile zabiegow potrzeba. Seria to przynajmniej 5 zabiegow. ale to naprawde jest indywidualnie ustalane. Jadna osba potrzebuje jeden a druga trzy a trzecia dziesiec. zabieg wykonuje sie w odstepie min7dni jezeli jest to seria to przerwa nie powinna byc dluzsza niz dwa tygodnie.
ja np mialam zrobiony tylko 1 zabieg a drugi zrobie w sierpniu tak 2-3 tyg przed slubem, kasia kosmetyczka mowila ze mi tyle wystarczy, mysle ze to swiadczy o niej dorbze, ja jestem zielona w takich sprawach wiec jelsi powieziala by mi ze potrzebuje jeszcze 5 zabiegow to pewnie tez bym sie zdecydowala, nie naciagnela mnie tylko uczciwie podeszła do sprawy, najlepiej wybrac sie na konsultacje i dowiedziec sie samej dokladnie:-)
z tego co pamietam to konsultacje były darmowe
:-)
z tego co pamietam to konsultacje były darmowe
:-)
Jezeli chodzi o przedłuzanie rzes to jest juz duzo salonow ktore to robia tylko musałabys pochodzic po gabinetach ale ta metoda nie jest tak do konca dobra poniewaz płaci sie za to duzo a po trzech tygodniach zostaje ci kilka rzes i tzreba je dopełnic no i twoje rzesy nie wygladaja zbyt ciekawie zanim nie odrosna wszystkie. Poleciłabym lepiej kepki rzes ktore trzymaja sie do 2 tygodni a zapłacisz ze 40zl i masz rownie dobry efekt.
ja też poproszę na maila namiary :)
tak się zastanawiam bo miałam juz raz robioną mikrodermabrazję ale nie zauważyłam ŻADNEJ różnicy. Autentycznie. Nic. skóra była taka sama jak przed zabiegiem, zero podrażnienia,czerwienienia, gładkości... nic. A mam problemy z cerą więc przydałoby się zeby ktoś się nią zajął. ;)
tak się zastanawiam bo miałam juz raz robioną mikrodermabrazję ale nie zauważyłam ŻADNEJ różnicy. Autentycznie. Nic. skóra była taka sama jak przed zabiegiem, zero podrażnienia,czerwienienia, gładkości... nic. A mam problemy z cerą więc przydałoby się zeby ktoś się nią zajął. ;)
Sprzedam Farage Lolita :)
[url=http://www.abcslubu.pl]
[url=http://www.abcslubu.pl]

dzisiaj byłam na zabiegu :)
I mogę powiedzieć, że było super! Sama mikrodermabrazja jest całkiem przyjemna, później te wszystkie maseczki, cudo, relaksik :)
Jestem bardzo zadowolona! Pani Kasia jest przemiłą osobą, nie naciąga na zabiegi, podchodzi do klientki bardzo profesjonalnie, i świetnie doradza, aż co chwilę dotykam swojej twarzy, bo taka miła w dotyku teraz :)
Całe dotychczasowe (nie tak długie znów:)) życie, myślałam, że mam cerę raczej tłustą, a okazało się, że jest przesuszona. I dzięki pani Kasi wiem teraz, jak mam pielęgnować buzię.
Wielkie dzięki :)
I mogę powiedzieć, że było super! Sama mikrodermabrazja jest całkiem przyjemna, później te wszystkie maseczki, cudo, relaksik :)
Jestem bardzo zadowolona! Pani Kasia jest przemiłą osobą, nie naciąga na zabiegi, podchodzi do klientki bardzo profesjonalnie, i świetnie doradza, aż co chwilę dotykam swojej twarzy, bo taka miła w dotyku teraz :)
Całe dotychczasowe (nie tak długie znów:)) życie, myślałam, że mam cerę raczej tłustą, a okazało się, że jest przesuszona. I dzięki pani Kasi wiem teraz, jak mam pielęgnować buzię.
Wielkie dzięki :)
ja też byłam u Pani Kasi...obejrzała buzię bo miałam na niej takiego dziwnego "cudaka" i powiedziała żebym może lepiej najpierw poszła z tym do lekarza. nagle zrobiło się ich więcej i lekarz (a w sumie 3 lekarzy bo u tylu byłam) stwierdził, że to trądzik (na szczęście niezbyt "obfity"). także na razie musze się wstzrymać z zabiegami ale też jestem jak najbardziej pozytywnie nastawiona do pani Kasi. obejrzała, doradziła, powiedziała co jest dla mnie dobre a co nie. Na pewno jeszcze też się do niej zgłoszę tylko muszęto wyleczyć. Także pani Kasiu...co się odwlecze to nie uciecze...i do zobaczenia wkrótce. :)
ja idę w czwartek do p. Kasi na mikrodermabrazję i po czwartku się wypowiem nt. skuteczności tego zabiegu. Na razie byłam tylko na konsultacji, p. Kasia obejrzała buzię, dokładnie wytłumaczyła na czym polega zabieg i czym się go robi ;-) Gabinet malutki, ale bardzo przytulny i czysty. Widać, że p. Kasia podchodzi profesjonalnie do swojej pracy, nie moge doczekać się czwartku :D
Miła pani zawsze po każdekj klientce dezynfekuje frezy i to bardzo starannie!!Chyba cos Tu nie tak! Jeszcze nigdy nikt u mnie sieniczym nie zaraził a panie nie chodza tylko do mnie a w inne miejsca tez .
Niech mi pani powie dlaczego w takim razie kolezanka sie do mnie nie zgłosiła "skoro czyms ja zaraziłam" .?!
Niech mi pani powie dlaczego w takim razie kolezanka sie do mnie nie zgłosiła "skoro czyms ja zaraziłam" .?!
ja także poprosze o oferte, futrzakowa@o2.pl
ja tam dlatego wole nie robić takich mocnych zabiegów a tym bardziej na twarz,a jesli już to nie u kosmetyczki tylko do dermatologa... kazdy ma inna skóre jedna wrazliwa jedna nie,jednej to posluzy a jednej zaszkodzi. do kosmetyczki chodze jedynie na maseczki, male zabiegi algowe oraz używam dobrych kremow przeznaczonch do mojej skory i wszystko wole nie eksperymentowac;/
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]

[/url]

[/url]
mikrodermabrazja nie jest tak "ścierająca" jak np. peeling kwasowy, tego bym nifdy nie zrobiła, byłam kiedys na mikroderm. u dermatologa (w dosc znanym i mocno polecanym gabinecie w gdansku), byłam niezadowolona, buzia mnie paliła przez tydzien . nawet kremu nawilzającego nie mogłam uzyc bo paliło straszanie, a pan doktor dalej sie upierał zebym smarowała twarz czymś żrącym co nadal miało złuszczac moj naskorek, dramat. Na szczescie wszysko juz jest ok, teraz pani Ksia (z chełmu) sie zajmuje moją buzią, polecam peeling kawitacyjny, jest jeszcze łagodniejszy niz mikro. i pięknie wygładza bez szorowania twarzy, polecam szczególnie na dekolt i plecy :)
Dokładnie!
naughtygirl - Mikrodermabrazja nie jest "mocnym zabiegiem".
Polega na ścieraniu zew. warstw skóry i zależy od głębokości złuszczenia skóry przez osobę ją wykonującą. Po tym co piszesz została wykonana za mocno, co podrażniło Twoją skórę.
A wracając do tematu wątku i polecania .... Chodzę na mikrodermabrazję oraz inne zabiegi do Pani Kasi (z Jana Pawła) od ponad roku i jestem bardzo zadowolona z jej usług - także z czystym sumieniem mogę polecić. :)
naughtygirl - Mikrodermabrazja nie jest "mocnym zabiegiem".
Polega na ścieraniu zew. warstw skóry i zależy od głębokości złuszczenia skóry przez osobę ją wykonującą. Po tym co piszesz została wykonana za mocno, co podrażniło Twoją skórę.
A wracając do tematu wątku i polecania .... Chodzę na mikrodermabrazję oraz inne zabiegi do Pani Kasi (z Jana Pawła) od ponad roku i jestem bardzo zadowolona z jej usług - także z czystym sumieniem mogę polecić. :)