Widok

Mikrodermabrazja-polecam:-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje drogie.
Poczytałam troche na forum o tym zabiegu a potem trafilam na watek P.Kasi ktora zachecala do bezplatnych konsultacji oraz do swoich uslug w gabinecie kosmetycznym. Postanowilam sprobowac. Umowilam sie na konsultacje, i odrazu zarówno salon jak i P.Kasia zrobila dobre wrazenie, bylo widac ze to profesjonalna i znająca sie na rzeczy specjalistka:-)
obejrzala moja buzie, popytala troche i zaproponowala zabieg mikrodermabrazji, i do tego dostalam znizke jako forumowiczka weselnika:-) dzis bylam na zabiegu! bylo wspaniale i przyjemnie. Buzia i szyja po zabiegu jest niesamowicie gładka i świeża, naprawde dawno nie czulam ze mam tak odświeżoną i czystą skórę. Po zbiegu mialam przez 2 h lekkie zaczerwienienia ale juz przeszły. Nie mam jakis duzych problemow z cera, ale od czasu do czasu zdarza sie jakas "niespodzianka":-)
zabieg byl przyjemny, poplotkowala sobie z Kasia i dowiedziałam się ze ona jest uczestniczka naszego forum poniewaz w czerwcu takze bierze slub. Dostalam do domu słoiczek z ziemia wulkaniczną na wysuszenie "niespodzianek":-)
Polecam w 100 % i naprawdę zachecam Was moje drogie.
Wielkie pozdrowienia dla Kasi.
Żeby moderator nie skasował wątku namiary na Kasie moge Wam podac w mejlu.
pozdrowionka:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę tu zamieszanie ... bo ja wysyłam nr tel do Pani Kasi o której zaczął się wątek. Pani Kasia ma gabinet na ul. Jana Pawła .... a koleżanka poleca jakąś inną Panią Kasię ..................

majus81 - wysyłam nr tel
poprosze namiary na p.Kasie adres + cennik dzieki :))
wysłane :)
katiies - wysłałam maila z nr tel :)

Przepraszam, ale zapomniałam :):):)

Naughty girl moge tez prosic na katiies@wp.pl ,nikt mi nie wysyla :(( buu
poprosze na meila namiary na p. Kasię i adres:) no i najlepiej cennik Pozdrawaim
już wysyłam dziweczyny (do Kasi na Chełm :) )
też poproszę na:
aarrkkoo@wp.pl
dzięki
Witam,
Możesz dać namiary na p. Kasię z Chełmu? Mój mail magdulec@o2.pl
Dzięki, pozdrowionka!
Karolcia,jest w profilu ale i tak podaje: katiies@wp.pl .Dzieki
podaj maila to wyślę Ci nr tel do pp. Kasi
Czy ja tez moge prosic o kontakt to pani Kasi.Czy ona wykonuje jeszcze jakis inne zabiegi?
wiem ze nie jes mocnym, chodziło mi o to ze kawitacyjny jest jeszcze słabszy, no i o to ze chociaz mikro jest delikatna to pan doktor dermatolog i tak mi cos wtedy popsuł :)
Dokładnie!
naughtygirl - Mikrodermabrazja nie jest "mocnym zabiegiem".
Polega na ścieraniu zew. warstw skóry i zależy od głębokości złuszczenia skóry przez osobę ją wykonującą. Po tym co piszesz została wykonana za mocno, co podrażniło Twoją skórę.

A wracając do tematu wątku i polecania .... Chodzę na mikrodermabrazję oraz inne zabiegi do Pani Kasi (z Jana Pawła) od ponad roku i jestem bardzo zadowolona z jej usług - także z czystym sumieniem mogę polecić. :)
a no i mikrodermabrazja nadaje się do skory wrazliwej i naczyniowej nawet
mikrodermabrazja nie jest "mocnym" zabiegiem, to tylko powerzchowne złuszczanie naskórka, jak sie boisz isc do kosmetyczki- idz do kosmetologa =) a peeling kawitacyjny fajny =)
mikrodermabrazja nie jest tak "ścierająca" jak np. peeling kwasowy, tego bym nifdy nie zrobiła, byłam kiedys na mikroderm. u dermatologa (w dosc znanym i mocno polecanym gabinecie w gdansku), byłam niezadowolona, buzia mnie paliła przez tydzien . nawet kremu nawilzającego nie mogłam uzyc bo paliło straszanie, a pan doktor dalej sie upierał zebym smarowała twarz czymś żrącym co nadal miało złuszczac moj naskorek, dramat. Na szczescie wszysko juz jest ok, teraz pani Ksia (z chełmu) sie zajmuje moją buzią, polecam peeling kawitacyjny, jest jeszcze łagodniejszy niz mikro. i pięknie wygładza bez szorowania twarzy, polecam szczególnie na dekolt i plecy :)
ja tam dlatego wole nie robić takich mocnych zabiegów a tym bardziej na twarz,a jesli już to nie u kosmetyczki tylko do dermatologa... kazdy ma inna skóre jedna wrazliwa jedna nie,jednej to posluzy a jednej zaszkodzi. do kosmetyczki chodze jedynie na maseczki, male zabiegi algowe oraz używam dobrych kremow przeznaczonch do mojej skory i wszystko wole nie eksperymentowac;/
do góry