Widok

Mikrodermabrazja-polecam:-)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Moje drogie.
Poczytałam troche na forum o tym zabiegu a potem trafilam na watek P.Kasi ktora zachecala do bezplatnych konsultacji oraz do swoich uslug w gabinecie kosmetycznym. Postanowilam sprobowac. Umowilam sie na konsultacje, i odrazu zarówno salon jak i P.Kasia zrobila dobre wrazenie, bylo widac ze to profesjonalna i znająca sie na rzeczy specjalistka:-)
obejrzala moja buzie, popytala troche i zaproponowala zabieg mikrodermabrazji, i do tego dostalam znizke jako forumowiczka weselnika:-) dzis bylam na zabiegu! bylo wspaniale i przyjemnie. Buzia i szyja po zabiegu jest niesamowicie gładka i świeża, naprawde dawno nie czulam ze mam tak odświeżoną i czystą skórę. Po zbiegu mialam przez 2 h lekkie zaczerwienienia ale juz przeszły. Nie mam jakis duzych problemow z cera, ale od czasu do czasu zdarza sie jakas "niespodzianka":-)
zabieg byl przyjemny, poplotkowala sobie z Kasia i dowiedziałam się ze ona jest uczestniczka naszego forum poniewaz w czerwcu takze bierze slub. Dostalam do domu słoiczek z ziemia wulkaniczną na wysuszenie "niespodzianek":-)
Polecam w 100 % i naprawdę zachecam Was moje drogie.
Wielkie pozdrowienia dla Kasi.
Żeby moderator nie skasował wątku namiary na Kasie moge Wam podac w mejlu.
pozdrowionka:-)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja tez poprosze o adres i tel. i jesli mozesz w jakiej granicy cenowej jest ta przyjemnosc.
W zaleznosci od stanu skory. Oceniamy w jakim jest stanie i wtedy mniej wiecej oceniamy ile zabiegow potrzeba. Seria to przynajmniej 5 zabiegow. ale to naprawde jest indywidualnie ustalane. Jadna osba potrzebuje jeden a druga trzy a trzecia dziesiec. zabieg wykonuje sie w odstepie min7dni jezeli jest to seria to przerwa nie powinna byc dluzsza niz dwa tygodnie.
ile takich zabiegow trzeba zaliczyc? czy to sa jakies serie? generalnie ciekawa jestem jak to sie rozklada w czasie...?

poproszę namiary na salon na maila magda.antonowicz@wp.pl

dzięki wielkie!
Witam!
Oczywiscie nie jest to zadne przciwskazanie dla skory twarzy ale na szyji nie mozna robic tego zabiegu tak jak masazu. Hormony nie sa przciwskazaniem. Przciwskazania to tradzik w fazie ropowiczej,tradzik rozowaty uszkodzenia ciaglosci naskorka ,leczenie przeciwtradzikowe,zakarzenia bakteryjne,naczyniaki,zabiegi chirurgiczne w obrebie twarzy do 2 miesiecy no i oczywiscie grzybice.
Pozdrawiam
Katarzyna Willich
Agaaa, wysłałam Ci maila :-)

Pani Kasiu mam pytanie :) czy chora tarczyca i branie na nią hormonów może być powodem nie wykonania zabiegu?

:-)
mejle z danymi do Kasi wysłane

dziś rano jak jak spojrzałam w lustro to jestem zachwycona ejszcze bardziej. Twarz wyglada jak bym miala 16 lat:P i do tego polozona wczoraj ziemia wulkaniczna tak wysuszyła "niespodzianki" ze prawie w ogole ich nie ma.

pozdrawiam:-)

ja rowniez prosze o adres i nr tel. :)

czy mogę prosić o namiary na maila :)? pozdrawiam:)

ja też dzisiaj byłam u pani Kasi - na razie tylko na próbnym nałożeniu kosmetyków, żeby sprawdzić, czy mnie nie uczulają - ale wrażenie również bardzo dobre! :)
pozdrawiam :)

Naprawde bardzo jest mi miło ze jestes zadowolona i ze tak milo piszesz na forum o mnie :) Zapraszam ponownie :)I pozdrawiam Kasia Kosmetyczka
do góry