Widok
FAJNIE, ŻE PISZESZ!! Zaraz ma do mnie zadzwonić jakaś babka z centrali, prowadzić rozmowę tel. rekr. na stanowisko Kierowniczki w/w sklepu- dobrze wiedzieć, co tam się dzieje, mieszkam niedaleko, ale nie robię zakupów w tym sklepie, bo tam śmierdzi...na wejściu (brzydki zapach). Ogłoszenie mieli, ale nie podali, że to ten sklep, bez nazwy, pewnie żeby nie odstraszyć. Pozdrawiam!
Nie dziwie się, że obsługa jest smutna.Jestem stałym klientem tego sklepu i nie raz byłem świadkiem podłego traktowania personelu przez młodego kierownika.
Dawno nie byłem, ale niektóre panie są bardzo fajne np. starsza blondynka z mięsnego czy panienka z koczkiem na czubku głowy. Ale moją faworytką jest dziewczyna z krótkimi włosami i warkoczykiem.
Dawno nie byłem, ale niektóre panie są bardzo fajne np. starsza blondynka z mięsnego czy panienka z koczkiem na czubku głowy. Ale moją faworytką jest dziewczyna z krótkimi włosami i warkoczykiem.
byłam kilka razy w tym sklepie, po drodze do znajomych i zgadzam się w 100%. ten sklep jest straszny. nawet nad pakowanymi produktami ( ciasta, czekoladki dla dzieci)się zastanawiałam czy kupić. A w stronę mięsa starałam się nie patrzeć- sam widok odstrasza.
że też nic z tym własciciele nie zrobią. Całkiem niezła lokalizacja...
że też nic z tym własciciele nie zrobią. Całkiem niezła lokalizacja...
TEN SKLEP TO WIELKA PORAŻKA NIE DOŚĆ ZE CENY SIĘ NIE ZGADZAJĄ KUPIŁAM NIE RAZ TOWAR PO TERMINIE ZA RÓWNO MOI ZNAJOMI TEZ A O MIĘSIE NIE WSPOMNĘ KOPIŁAM KARKÓWKĘ I ĆWIARTKĘ Z KUCZAKA SMRÓD TOTAL PRZYCHODZIŁAM TAM DLA MIŁEGO PRACOWNIKA BLONDYNKA BARDZO MIŁY I PRZYSTOJNY ALE JAKOŚ TERAZ GO NIE WIDZĘ CO SIĘ Z NIM STAŁO????