Widok

Mily i przystojny trans szuka przyjaciolki/kolezanki

jestem transem o kobiecym usposobieniu. Uwielbiam sie przebierac w damskie ciuszki. Szukam Pani ktora pomoze mi przy wyborze ciuszkow i robieniu make-up'u. I zostanie moja przyjaciolka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skąd wiesz, że jesteś "miły i przystojny" skoro się zmieniasz?;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem mily i przystojny lub mila i kobieca :). Przynajmniej tak o mnie sadza znajomi :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli mówią od siebie, to próbują Cię pocieszyć.
Jeśli mówią zapytani, to kłamią (bronią się - to jakby Cię pytała znajoma "gruba jestem?")

Nigdy nie patrz na to co mówią ("sądzą"), patrz jak się ludzie zachowują w Twojej obecności. Najlepiej jak odbierają Cię obcy, którzy w kontakcie z Tobą nie mają żadnych korzyści.

Gdyby otoczenie postrzegało Cię aż w takich superlatywach (czyli pozytywna powierzchowność - bycie przystojnym, oraz pozytywne wnętrze - bycie miłym) to nie musiałbyś nikogo szukać. Musiałbyś się raczej od ludzi oganiać;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo chętnie się z tobą zaprzyjaźnię: axis_62@yahoo.it
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
z chęcią cię poznam i się zaprzyjaźnię
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to transy mają branie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
CO!! Trans powiec , że chodzi o model samochodu Pontiac Trans sport.
Czemu To wchodzi na portal i pisze. Masz jakiś problem ze sobą lekkie przesilenie , to trzymaj to w domu i się nie wychylaj.
Nie jestem tolerancyjny i ,wiem że zostanę z besztany na portalu ale za nim rzucicie mnie na stos!! Przez chwilę pomyścię co będzie jak waszę dziecko zostanie zainspirowane przez Coś takiego w internecie i będzie się chciało upodobnić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Trans osoby z Trójmiasta (95 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.

Realnej na spacer (5 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

do góry