Widok

Misiaki:)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A co myslicie o takim "motywie przewodnim" slubu i wesela?

Nie jest to za bardzo infantylne?

image

image

image

image

image

image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
SLODKIE:)
co kto lubi. mysle, ze powinnas sama zdecydowac czy cos ci sie podoba czy nie. przedyskutowac z narzeczonym. jest takie trafne powiedzenie "degustibus non est disputandum" o gustach sie nie dyskutuje ;) i w sumie cos w tym jest.
Mnie sie podoba mnostwo rzeczy, ktore kompletnie nie wpadaja w gust moich kolezanek. Ale jezeli zdecyduje sie na cos co podoba sie tylko mnie to zle mi z tym nie bedzie ;))
pomyslnych decyzji
My będziemy mieli takie misie na torcie tylko. Sam tort będzie trzy piętrowy zupełnie gładki, bez żadnych ozdób - tylko na każdym piętrze jedna biała calla no i na samej górze te dwa misie

image
image
Pumka gdzie zamawiacie tort że przystrajają wam callami? Bo ja bym tak chciała ale wszędzie takie standardowe róże maja

image

image
Robimy wesele w Estragonie i tort mamy od nich w prezencie ale mogę sobie wybrać jaki chcę. Rozmawiałam też w Szydłowskim (skąd zamawia Estragon) czy tort może być bez żadnych dekoracji, zupenie gładki - powiedzieli że nie ma problemu. A o callę na tort poprosze florystkę która będzie dekorowała salę weselną. Myślę że ułożenie dwóch kwiatów na torcie nie będzie dla tej Pani żadnym problemem :)

image
dziękuje za odpowiedź . Ja właśnie bardzo chciałabym żywe kwiaty na tort ale tylko Pellowski ma taką oferte ale za to najdrozszą . A ja wymarzyłam sobie calle i będe też miała z nich bukiet ;-)

image

image
U nas calle będą "motywem". Moja i świadkowej wiązanka, butonierki Pana Młodego i świadka, zaproszenia, tort, samochód, sala weselna - wszytko to calle :)
image
Super. Kurcze u mnie sale stroi restauracja , może pogadam żeby też pomyśleli o tych kwiatach. Samochod też mam calle wiązanki butonierki też ;-). Swoja mam wybraną ale nie wiem jaki bukiet świadkowej z call wybrać . A jaki Ty masz ? Aha i zaproszenia kupowałaś czy robiłas sama?

image

image
Moja świadkowa będzie miała taki bukiet jak ja tylko z mniejszej ilości kwiatów - ja np. z 10-15, a ona 3-5.
Zaproszenia będę drukawać w firmie poilgraficzne gdzie pracuje mój tata, jeszcze nie wiem jak wyjdą :)
image
gdzie te misie mozna kupic???
www.metoyou.pl

image
Produkty z tej strony maja w Empiku w Gdańsku. Może nie wszystkie ale maja wybor różnych misiow itp ;-)

image

image
bardzo fajny pomysł I znam juz kilka osób, które go wykorzystały na motyw przewodni
Prosze bardzo:
http://www.album.astral.pl/album/fotos/555/25/786/1_mid.jpeg

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Podbijam, bo misiaki są słodkie!

image

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry