Widok

Misie Tulisie - żłobek. Proszę o opinie.

Wielki Kack Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie, szukam opinii o żłobku. Najlepiej, kontaktu do rodziców malucha, który juz uczęszcza :)
Nie dawno otwarty, a w necie sporo opinii, ale o przedszkolu. zniwna 43, ktoś? Coś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wcześniej ta placówka nazywała się Bystrzaki. Wystarczy zerknąć w internecie, ale opinie mieli rozne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje. Wlasnie wiem, ze Bystrzaki to były przedszkola, ale nie bardzo orientuje sie jak żłobek jest powiązany. Zastanawiam sie czy w ogóle tam dzwonić i umawiać sie, bo przedszkole na jemiolowej miało kiepskie opinie. Sa przedszkola, jest poradnia Pegaz, jest żłobek... Co więcej zlobek jest w tym samym budynku, co jedno z przedszkoli. Poradnia na Koperkowej jest chyba niezła, co daje mi nadzieje, ze ze żłobkiem tez może być niezle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

włosy i paznokcie u dziecka (7 odpowiedzi)

Coreczka od jakiegoś czasu gubi włoski, wydaje mi sie że jest to duża ilość. Zauważyłam również...

zapach do mieszkania jaki ??co polecacie (41 odpowiedzi)

drogie mamy wy zawsze coś doradzicie chciałabym aby w mieszkaniu pięknie pachniało macie jakieś...

ortodonta gdańsk (27 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

do góry