Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

piękne auta

z*******e samochody

zawodne auto

mieszkam w stanah zjednoczonych rok temu sprzedalem swoje 3000 gt vr4 z 96 r autko super ale nie hcialo przejsc tutejszych testow spalin .Gdy mialem z nim robic rozwalilem sie nim razem z moja dziewczyna i go skasowalem teraz mam vw golf 4 gti vr6 na biegi toto kurcze chodzi
polecam wam narazie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

3000 gt

DIabeł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szaleństwo:)

Miałem takie autko przez 1,5 roku...prawdziwe szaleństwo na czterech kołach...szybkie,ostre i piękne...Gorąco polecam!!!!!!

Jest to porsche w japonskim stylu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000GT

Mam takie autko i jest super moze zglosi sie tez kto ja posiada

yo

mieszkam w stanach i szukam jakies czesci do niego moze ma ktos namiary dzieki wielkie pisac na e-malia buziaczekak@interia.pl

ostatnio troszke przycisnolem obroty wskoczyly na maksa i nagle silnik zdechl

Najlepse Auto na swiecie, mam go w domu.

tak ja tez mam takie w domu , w pokoju stoi :))

3000GT VR4

Ja się gotuje do zakupu takiego autka, mam jedno ale do danych technicznych przecież w wersji VR4 czyli z bi-turbo to coś ma od 300 - 320 KM.
super fura.

MITSUBISHI 3000 GT

Jesli mialby ktos taki samochodzik do sprzedania, to ja bylbym zainteresowany. Byleby tylko nie byl drogi. No tak do 15 tys. zlotych. Mozliwa zamiana za malucha z '94 z doplata oczywiscie (znaczy sie ja bym doplacil). Pomazyc chyba mozna... nie? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

3000 GT

Mialem takie autko ale poszlo do kasacji :( Ale napewno ono mi nie palilo 14l w miescie ciezko mi bylo zejsc ponizej 20l ale co zrobic:) Bardzo fajne i szybkie auto za wmiare nie wygurowana cene. POLECAM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

3000gt vr-4

Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km

3000gt vr-4

Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km a obecnie jezrzde Dodge Avenger ES w automacie auto jest spoko ma kopa ale nie takiego jak mitsubishi 3000GT VR-4
mozesz napisac jak podrasowac do 500 KM !

Aby wyciągnąć 500HP: Wydajniejsza chłodnica wody, większe intercoolery, większe turbiny, doładowanie na ok 1.5bar, wtrysk metanolu, BOV piggybeck, większe wtryski (550ccm stykną) wraz z wydajniejszą pompą paliwa, odetkanie wydechu, świece zapłonowe o stopień lub dwa stopnie zimniejsze, sonda szerokopasmowa, kilka podstawowych wskaźników aby wiedzieć co się dzieje z silnikiem i nie wykończyć (afr, egt, temp oleju, dokladny wskaźnik doładowania, dokładny wskaźnik ciś oleju i temp wody) i przydał by się datalogger żeby mieć podgląd na czujnik spalania stukowego. No i to powinno wystarczyć dla 500HP (mogłem zapomnieć o jakichś drobniejszych 2-3 szczegółach)

Samochud dla odwaznych

Niedawno muj ojciec kupił mitshubishi dog viper gt 3000,jest to jeden z samochodów który należy do najbardziej niezawodnych,poprostu tam się nic nie psuje,tylko raz był jakiś niewielki problem z jakąś częśćiom która natychmiast została naprawiona(niema zadnych problemów z dostaniem częśći w polsce do tego samochodu),
jedyną jego wadą są reflektory a śćiślej mówiąc wymiana zarówek,poniewasz gdy któraś znich nawali to nalezy wymienić cału leflektor ale polak wszystko potrafi i mozna jego środek zastąpic lustrem od malucha lub teraz sa dostępne wymienne zarówki (koszt takiej rzarówki to około 150 zł a więc ta cena niejest specjalnie wysoka).
gorąco polecam ten samochud gdusz jest to samochud niemal ze doskonały.Wygląd jak i moc silnika (250 koni)robi wrazenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

hehehe

Po pierwsze nie istnieje coś takiego jak "MITSHUBISHI DOG VIPER GT 3000", po drugie w reflektorach są normalne żarówki, któr dostaniesz na każdym cpn po 9zł, a po trzecie nie było takiej wersji jak 250koni.

słownik

niech tatuś sprzeda auto i kupi Ci słownik albo do szkoły wyśle

Misiek gt 3000

A ja tam jestem z 3miasta i mam takiego mitska gt 3000. z*******a furka tylko mi skrzynia biegów siada, ale to ponoc normalka w tych autach. Troszke sie podlamalem bo ponoc ciezka dostac dobra skrzynie do tego modelu. Pozdrawiam fanow i mlosnikow tego autka. PS. Moze zalozyc jakis klub Misia gt 3000?

3000GT model SL 91r Tuning silnika 96r za 20tyś

Mam to autko 10 lat dla zabawy i wygląda jak nowe ma moc ok 400kM (solidna poznańska robota -tuning) na 2 biegu osiaga 125km/h na 1 biegu 90KM/h generalnie auto do 200km/h ryczy jak maluch na jedynce. To motocykl na czterech kołach.Tylko modele 91-93 mają boczne spojlery ferarii i sa takie piękne.Zobacz je http://berlin.pl/3000GTSL AUTO waży ok 2000kg ma taran 200kg z przodu na teleskopach przy zdeżeniach czołowych chowa sie do 10 cm prawie bez sladu na lakierowanej gumie - tył jest z gumy również .W Niemczech 3000GT lansowany jest jako BMW KILLER. Auto wyłamie dzwi garażowe pozostawiając ślad wyłacznie na nowej tablicy rejestracyjne j podobnie staranuje każde inne autko na parkingu bezszelestnie.To co robi na zakrętach może zaszokować itd itp .W Niemczech poszukiwane są modele 91-93 i osiagają po dopieszczeniu astronomiczne ceny 20-30tys EU. Ale to co stanowi o klasie auta to jego ponad czasowy wygląd zobacz sam http://berlin.pl/3000GTSL

3000GT to najgorsze g*wno z wszystkich aut podobnej klasy.Miałem takie g*wno przez 2 lata i wiem co mówie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

to wypi******* stąd ;3

3000GT to najgorsze gówno z wszystkich aut podobnej klasy.Miałem takie gówno przez 2 lata i wiem co mówie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

opinia

3000GT to najwiękeze "GÓWNO" jakie miałem przez 2-lata z wszystkich dostępnych aut w tej klasie.Kto ma to wie o co chodz! !!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

widocznie na takie trafiłes ja mam juz 5 lat i nic powaznego przy nim nie robiłem a nie oszczedzam go jest piłowany i to ostro

cyk, jak można mówić tak o samochodach tej klasy, może trafiłeś na jakiś walnięty z 10 razy

to kup sobie fiata pande:)

jeśli się jest burakiem i kupuje się najtańszy na allegro pomimo, że to zlep szpachlu to tak potem jest.... Ja swoim śmigam prawie dwa lata i nie narzekam, a delikatnie to ja go nie traktuję...

Zakup

Witam wszystkich, nosze sie z zamiarem kupna 3000 gt, dosc niewiele wiem na temat tego auta, jak ktos bylby tak uprzejmy to czekam na jakies informacje na temat tego potwora, nie interesuja mnie plotki tylko fakty, czy sie psuje czy nie, ile tak naprawde pali itd... to prawda ze jedna zarowka do tego kosztuje 150 zl??? tak naprawde to wacham sie miedzy audi S2 a tym cackiem, kto mi cos doradzi? z gory dzieki, pozdrawiam

>300 km/h ??

Wątpię, by to auto było w stanie przekroczyc granice 300 km/h. Nawet przy silniku o mocy 320 KM raczej tego nie zrobi.

3000 GT

Poszukuję przedniej, lewej lampy. Super samochód, ale problemy zdostaniem części!!!

Wypas furka

Przy mocy 225 km inastalacja gazowa na 100 km 17 zl bardzo tanio wychodzi i przy instalacji gazowej nie traci mocy docisnie jakies 270 km/h.:D

3000 GT

Kurna... autko moich mażeń!

piękno

piekna linia nadwozia
piekny diabelski silnik
piękny boski samochód

To jest BESTIA

japoniec jest z*******y , auto ma linie wrecz kultowa , chce kupic ten samochod jak przekonam zone ,ze sie nie zabije.... pomysl zlotow rowniez mi sie podoba - jezeli ma ktos cos ciekawego do powiedzenia na temat tego AUTA to chetnie przeczytam

hahaha

Czesc. pochodze z Chicago i mam przyjemnosc posiadac tem samochud, na ale tak naprawde to on nie jest tak z*******y jak niektuzy opisujom. Jest za slabo wyciszony, no i czeba to niego lac srednio 14 na setke, no ale 227hp robi swoje. Tagze po 100000 mil czyli okolo 160-tysiacach km zaczynajom odzywac sie zaworki chociz moznam z tym jeszcze dlugo jezdzic, no ale jak na tom klase samochodu. Skrzynia tesz powina byc bardziej precyzjna. chociaz nie jest wadliwa, czesci tagrze nie nalezom to tanich zwlaszcz to w stanach. Mialem rochnik, 93 przez rok, teraz mam95 przez prawie jusz przez trzy lata, i jak do tej pory nie naprawialem nic ani w jednym ani w drugi. A tak naprak naprawde poza tym o czym wspomnialem to ta bryka ma kopa, na zakretak czyma sie naprawde niezle, czyli naprawde mozna poszalec, byle z rozsodkiem, bo nieraz mozna sie zapomniec a zwlaszcza jak sie ma jusz ponad 200km bo max przynajmniej w moim jest 260 no ale wersia twin-turbo wyconga cos ponad 300, km mialem okazie tym tesz pojezdzim z twin-turbo no ale jeszcze na glowe nie upadzem zeby to sprawdzac, chce jeszcze pozyc wystarczylo mi ze sprawdzalem w swoim top speed. No i jak na te roczniki to niezly ma wyglod, chociaz wolalby tojote supre ale supra jusz jest za droga ale za to ma naped na tyl.

Nie polecam wersi twin-turbo, mozna miec naprawde wiele poblemuw ale za to ta slabsza wersia jest duzo bardziej wytrzymala po wzgledem awaryjnosci, ja przynajmniej nigdy nie malem z tym samochodem klopotow.

Pozdrowiena od poloni.

blazen

Nie powiem zeby 3000gt byl slaba fura , ale jakos osobiscie i wizualnie bardziej podobami sie Dodge
Stealth , a o Toyocie Supra juz nawet nie wspomne.330 KM ma podstawowa wersja supry , moj stary kiedys mial supre takze bez komentarza

Kupie to auto

Chcę kupić to auto pilnie

ciagle zdolny do rywllzacji vr4

jestem w posiadaniu tych ponad czasowych zabawek oczywiscie najladniejszych i najlepiej dopracowanch do 93 jak do tej pory 0 problemow posiadam od nowosci gt i vr4 na pierwszym mam 140 tys mil najazdu wszystko oryginal oprocz paska rozrzadu i klockow hamowania , polecam bardzo egzeplarze z manualna skrzynia automaty sa bardzo zawodne

3000 GT

Wspaniałe auto.Mialem jezdzilem takim przez 2 lata.Niesamowicie trzyma sie drogi ,skrety przy duzych szybkosciach wykonuje sie jednym palcem!!!Niezawodne ,szybkie ,robi duze wrazenie!Bezpieczne i nowoczesne!Niestety cena nie jest za piekna ale samochod jest jej wart!!!

Jestem od niedawna właścicielem takiego samochodu i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś róznica pomiędzy modelem europejskim i amerkanskim

potrzeban mi skrzynia automatyczna

autko jest spoko mam wersje bez turbin ale to juz 3 skrzynie mi padły a nie jest takie stare 97rok ja nie wiem skad wy biezecie takie dane odnosnie mocy na turbinach ma tylko 287 konikow oczywiscie mowie o seryjnych a nie podkreconych wersjach i waga jest 1780 wiec nie ma rewelaci wiem co mowie bo mialem kiedys vr4 czyli na turbinkach a spalanie jest okrutne ktos tam pisal 15 litrow na miescie skad on to bieze mi palił 21 a bez turbin pali mi teras 15 oczywiscie na dzien dzisiejszy przy takiej pogodzie ale zato ma z*******y plus jest bazdzo wygodne oczywiscie dla kiroiwcy:) pozdrawiam manikow GT

vr 4 the best

posiadam tego"potwora",,cos niesamowitego,w niemczech na autobani 300km/h-slowo daje-dech zapiera w piersiach.w londynie podkrecilem go do 430 konikow,97 roczek.extra wozek,a laski to same wskakuja.pozdrawiam

Do gościa: Autor: ZX12R fractech2@wp.pl

Ty to auto widziałeś chyba tylko na zdjęciu. Jak miałeś users manual, to tam jak byk pisze 320HP. Lub sprawdź sobie na www.team3s.com. 21l/100 - masz/miałeś coś rozregulowane. Pierdoły opisujesz.

niezla fura

posiadam ten samochodzik i jestem bardzo z niego zadowolona i nie zamienilabym go na zaden inny (no chyba ze nowszy model ) ,faceci tez leca na niego. pozdrawiam

Ale pier...........

Ta krysia@wp.pl (czy jakoś tak :) ) pieprzy glupoty

Micubuszi

3000GT to piękny wóz, a jeszcze lepszy po tuningu. 260 km. na liczniku to nie tak mało, a jeśli dać mu dwie sprężarki to wtedy otrzymujemy potwora

Mitsubishi 3000 gt

bardzo chce kupić to auto. czy ktoś moze poradzić mi czy warto?

3000GT VR6

Bardzo fajne autko polecam kazdemu kto ma rosadne podejscie do takiej mocy!!!!
Poszukuje planow technicznych tego autka!!!

brak skrzyni

witam serdecznie, autko super jak jest na chodzie, gorzej jak ma defekt. będę wdzięczny za informację gdzie dostac skrzynię biegów

misiek

mam miśka z 93 i nie narzekam po tuningu jest i ma ok 500KM z*******y ale za ciężkina przyszły sezon jade na modlin suprze dokopać

jak mi wtryski 1000cm przyślą

pytanie

mozesz napisac gdzie ci zrobili na 500km i co robili?

gt 3000 vr 4

posiadam częśći do gt vr 4 Dodge stealth 3000 RT/ turbo

3000 gt

niedopracowana tarcza sprzegla

Mitsubishi GTO 3000GT

To z*******y samochód szczególnie przy turbinie 4 wydajności. Kto sie zgadza niech dzwo509-772-325

3000GT

Super bryka!!!POTRZEBUJE SKRZYNI GETRAG
MOŻE KTOŚ SPRZEDA?

GTO

Ha, spoko ja też potrzebuje takiej skrzyni ;)

3000 gt

mam taką czarnulke twin turbo często zagląda do serwisu ale jest tego warta

3000GT

Mitshubishi 3000GT to zaje....... autko. Sam mam takie już od roku. Jest to ekstra fajne i szybkie auto. Kopa ma zaje...........i mówie wam dziewczyny na niego lecą. POLECAM TE AUTO!!!!!!

3000 GT

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FANÓW 3000 GT !
PLANUJĘ KUPNO TAKIEJ FURY NA WIOSNĘ.
PROSZĘ O POMOC I UDOSTEPNIENIE INFORMACJI NA TEMAT WERSJI TEGO AUTKA Z ROCZNIKA 92-94 ( DANE TECHNICZNE, UWAGI NA TEMAT CODZIENNEJ EKSPLOATACJI I NA CO NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ PRZY KUPNIE, CZY WARTO ZAINSTALOWAĆ LPG ?)
ZA WSZYSTKIE RADY I LINKI WIELKIE DZIĘKI !!!
POZDRO !

Uczcie się

Bardzo polecam takie autko najlepiej z silnikiem 3.0 TWIN TURBO. myślę, że nie opłaca się zakładać do niego instalacji LPG, gdyż zaniży jego osiągi

Sama radość:)

A ja powiem krótko , nie wiem jak inne wersje ale vr4 jest the best , nie ma problemów ze skrzynią jak w słabych automatach , lata i tyle , sama radość :) - wiem bo mam :)

MITSU 3000GT

WITAM
JAK JUZ KUPUJECIE MITSUBISHI TO KUPUJCIE WERSJE EUROPEJSKA ALBO SPROWADZANEGO Z JAPONI PONIEWAZ MODEL AMERYKANSKI JEST PRODUKOWANY W USA I SILNIK JEST OD DODGE .TAKZE JEST DUZA ROZNICA , JAPONSKIEJ PRODUKCJI JEST O WIELE LEPSZY W WYKONANIU ZRESZTA JAK JAPONSKIE SILNIKI JEST NIE ZAWODNY
I TEZ NIE RADZE KUPOWANIA Z 6 BIEGOWA SKRZYNIA BIEGOW SA BARDZO WADLIWE I ICH SIE JUZ NIE REPERUJE CENA TAKIEJ SKRZYNI BIEGOW NOWA TO 3000 EURO W EUROPIE.
JAK KTOS BY CHCIAL PODNIESC MOC SILNIKA TO PROSZE O KONTAKT JEST DUZO PROSTYCH I SZYBKICH PRZEROBEK .

3000 gt sprzedam

sprzedam 3000gt w najslabszej wersji bez turbin,na trasie pali ok9 l,osiagi napewno niesa porownywalne z twin turbo ale efekt wizualny jest ten sam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000gt vr4

potrzebuje porady. po wymianie akumulatora przestal mi palic. silnik kreci ale pompa nie podaje paliwa. to chyba jakies zabezpieczenie. mam go kilka dni, sprowadzony, niemiec nie odpisuje na pytania. czy ktos spotkal sie z takim problemem ? co powinienem zrobic zanim pojde do serwisu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

amortyzatory

gdzie można dostać komplet amortyzatorów do 3000GT 96r wolnossący?bradzo proszę o pomoc, wielkie dzięki.
Znalazłem coś na stronach USA tylko ze nie wysyłąją za ocean :( ale tanioszki (82 dolce wersja OEM)

SKRZYNIA BIEGÓW

Witam Auto super ale.......... potrzebuję skrzynię biegów manualną do GT3000 VR4 lub info kto posiada. Dziekuję Jacek

niezła wędka

jestem posiadaczem Dodge'a Stealth'a twin turbo 95 - taki sie trafił i odpukać jak na razie nic. Chodzi jak zyletka, pali trasa 11.5 - 130-140km/h, miasto 15.0 przy mieszanej jeżdzie. problem z częściami umiarkowany - kolega z USA zamawia i przesyła. Ceny tam bardzo znośne.

3000GT 94':D:D:D

MAm tom (rakiete) dopiero 3 miechy.Polecam wszystkim miłośnikom szybkiej jazdy. Osiagi standardowe : od 290 do 300 km/h
0-100 - 5s
na wyscigach trace takie furki jak ferarri testarossa , porshe carrera , corwette .
za auto zapłaciłem 27 tys.zł i nie żałuje !! ... :)

NIE MA SŁÓW BY OPISAĆ TO CUDO....

Samochód legenda....
Nie ma lepszego....

Z CAŁEGO SERCA KOCHAM 3000 GT !!!!!!!

JEDNYM SŁOWEM...

Jednym słowem..... diabeł na czterech kołach...

KOZAK

......................BEZ KITU!

do barta czy cos takiego..

to może sprubój z maserati a nie z porshe:P:Pgwarantuje ze ci dokopie:D:P...nawet bez zadnego tuningu i przerobek:P

Dodge Stealth

potrzebuje pilnie komputer do dodga twin turbo 91r mój jest sypnięty (chyba) powyżej 3500 obrotów zapala mi się kontrolka " Cheack Engine" no i autko jest mocno przymulone (połowa mocy) jeśli ktoś wie co to może być to prosze o info
Nawiąże również kontakt z posiadaczami tego cudeńka

dzieci, dzieci...

Niedobrze mi się robi jak czytam opinie osób,które wypowiadają się na temat tego samochodu,jako rzekomi właściciele, a najprawdopodobniej nigdy w nim nawet nie siedziały,i gówno o nim tak naprawde powiedzieć mogą ( poza tym że wydaje im sie że jest "z*******e")...a porównania do porshe,,żenada

tragedia dokopie mu nawet alfa romeo 156
3.7l ma do sety 5.3 hyhy a to buahahha
5.9

5.9

tragedia

5.9

NSX

NSX rzadzi

dodge stealth

Poszukuje lewych drzwi, lewy przedni błotnik, tylny zderzak i pas + listwa odblaskowa nad tylnym pasem, jak by ktoś wiedział gdzie to moge zdobyc..........

KRÓL NURBURINGU

Nie wierzycie ! ! ! To sami przeczytajcie:
..."ostatnio został pobity nowy rekord na torze niemieckim-Nurburing. Średni czas okrążenia wynosił 8.00 min,a rekord toru to 7min.26 sek...Co ciekawe,że nowy rekord nie ustanowiło żadne Porsche,Ferrari,czy Mc Laren ale był to "Mitsubishi 3000 GT"!!Tak,Mitsubishi pokonał tą trasę zaledwie w 6min.53 sek! ! !Na potrzeby wyścigu motor został przerobiony do 1200 KM ! ! !..."

DODGE STEALTH

ten samochód nie jedzie ON z********A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to przez dóże Z, w zimie na suchym asfalcie to jak go sie buja na MAX to na 4 drapie kolami:DDD, a jak goracy asfalt to na 2 tak wzuca w fotel ŻE TRZEBA TO PRZEZYC:> POLECAM tylko nie z skrzynia 6 bo sie wali jak te w SYRENKACH:D 5 jest mocne:>

diabełek

jest swietne mialem takei przez po roku ale mialo maly problem...30 w miescie /100,fakt ze byal to najmocniejsza wersija i w miescie tylko na 2 szlo jezdzic. Nie ma lepszej konstrukcji na swiecie.

co polecacie

co byscie polecili ktore autko jest lepsze eclipse oczywiscie nowszy bo tanszy czy 3000 gt starszy bo oczywscie drozszy?

Do NSX

Co to za kretyn. Przypuszczam że naćpany nichcący nacisnął klawisze klawiatury. Wybaczamy.....

Witam wszystkich

Witam wszystkich zakochanych w 3000 GT jestem w ktopce (chodzi o kupno samochodu) mam do kupienia 3000Gt z napędem na 4 koła z 91 roku od gościa w wieku 60 lat on ma sam. od 5 lat ma przejechane 110 tyś km. i jest w idealnym stanie ale chce 23 tyś zł mam pytanie czy się opłaca za tą kase? prosze o opinie? mam jeszcze jedną proźbe mało wiem o tym aucie jak ktoś był by tak miły i napisał mi jak sprawuje się w codziennej eksploatacji, ceny części i o dostępność, spalanie Dziękuje z góry i pozdrawiam wszystkich kochających 3000GT

Kozacki sprzęt

Na tą maszynę choruje odkąd tylko ją zobaczyłem któregoś pięknego dnia. Ze wszystkich informacji jakie zebrałem przez te kilka lat wynika, że najbardziej godna polecenia jest wersja bez turbin mająca 225KM ponieważ z tego co mi wiadomo jest ona najmniej awaryjna ze wszystkich a pozatym bez żadnych problemów śmiga na gazie bez znacznie odczuwalnej utraty osiagów. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników 3000 GT i szybkiej jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mitsubishi 3000 gt vr4

z*******e auto. mam 2 lata amerykanska wersje 98 rok. 320 koni. po odetkaniu wydechu i modyfikacji dolotu na trzecim biegu dokręca do 220km\h. polecam.

szukam 3000GT VR-4

Szukam takiego pojazdu juz od dłuższego czasu!!!
znaleść to w zasadzie nie problem... -ale problem znaleść takie auto w dobrym stanie i nie styrane.
Jeżeli wiecie kto coś takiego może sprzedawać dajcie znać.

mam do sprzedania dodge stealth 1994 w bardzo dobrym stanie w pelnym wyposazeniu.moc 321 KM.przebieg 130 tkm.

Mitsubishi 3000 GT

Prosze o opinię na mojego maila dotyczące tego samochodu: ile pali, jaka jest jego awaryjność, jak jest z dostępnością i cenami części. Jeżeli ktoś miał takie autko i może podzielić się dośwaidczeniami, czekam. Pozdrawiam

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie pomocy !!!!

szukam już od pół roku 3000 GT VR-4 (może być też Dodge Stealth R/T) i bez efektu!!!

obejrzałem ju kilkanaście aut i wszystkie były mniej lub bardziej zmęczone, naciągane, malowane

Jeżeli kotś jeszcze ma takiego VRa w przytomnym stanie to prosze o kontakt.

Posiadam też wszystkie części do tego modelu DODGE STELTH R/T Mitsubishi 3000 GT VR-4

Silnik Twin turbo 3000ccm V6 24V R/T (VR-4)
Skrzynia biegów 4WD
Turbo sprężarki
redukor
półosie
most
wał

i wszystkie inne

Pozdrawiam i zapraszam!!!!

Części pochodzą z auta sprowadzonego z Francji - są w bardzo bobrym stanie!!!

Ma Pan może jeszcze części do VR-4? Szukam nieszlifowanego (lub po pierwszym szlifie) wału silnika.

1994 Mitsubishi 3000 GT VR4 3.0 V6 24v 4x4/AWD/4WD (kute tłoki - 370 KM)

Witam.

Mam takiego czerwonego (z chowanymi reflektorami) w dobrym stanie i zamierzam sprzedać go za ok. 1 mies. z powodu wyjazdu do pracy za granicę. Poza tym dla mnie (190 cm wzrostu) okazał się być niewygodny (za mały, za ciasny) a do tego nie mam nim gdzie jeździć z powodu stanu nawierzchni dróg przy zbyt twardym (sportowym) zawieszeniu, zbyt szerokich kołach (alu - co chwilę trzeba prostować a jazda po koleinach to porażka) i zbyt niskim profilu na te kartofliska z uszlachetnionej smoły - u nas w byłej republice ZSRR (czyli PL) to tylko terenówki i ciężarówki jakoś dają radę na tych bezdrożach.

PZDR

Auto do obejrzenia w: 05-126 Nieporęt - okolice Warszawy (ok. 5 km od granicy miasta i ok. 23 km z centrum).

Mitsubishi 3000GT

Niedawno zostałem szczęśliwym nabywcą tego autka. Chciałbym wiedzieć o nim jak najwięcej, dlatego szukam książki na jego temat. Jeżeli ktoś jest w posiadaniu takowej lub wie gdzie jej szukać, prosze o info.
pozdrawiam

Mitsubishi 3000Gt

Niedawno zostałem szczęśliwym właścicielem tego autka. Chciałbym wiedzieć na jego temat jak najwięcej, dlatego szukam książki. Jeżelki ktoś posiada takową lub wie gdzie jej szukać, prosze o info. Pozdrawiam

MITSUBISHI 3000GT

prosze bardzo o wiecej informacji na temat MITSUBISHI 3000GT vr4 czy auto jest awaryjne i jakie som broblemy z czesciami

GT 3000

PROSZĘ ZIOMALI ZNAJĄCYCH SIĘ NA TYM AUTKU, O JAK NAJWIECEJ INFO. (SPALANIE, DOSTĘPNOŚĆ CZĘŚCI, NA CO ZWRÓCIĆ SZCZEGÓLNA UWAGĘ PRZY ZAKUPIE - CO UWAŻACIE O GT Z 99') SERDECZNE POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW.

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

Instrukcja

POszukuję instrukcji obsługi do Mitsubishi 3000GT. Może ktoś posiada??

Mitsubishi 3000 gt

potrzebuje do 3000 gt rok 94 z wolno ssacym silnikiem instrukcje obslugi tzn np jakie cisnienie ma w kolach , jaki leje sie plyn do wspomagania hamulcow orginalne opony orginalne numer kol opon itp

FUL AUTO

MA z*******E PRZYSPIESZENIE I JEST SPOKO

Jest cuul !!! Dawidekb1 !!!

fura do sprzedania dodge stealth

za 19 tys sprzedam w bardzo dobrym stanie dodge stealth/ 3000 wkol czarnym z 1993, bo kupiem sobie nowsze mitsu 3000 GT, dodge ma równiez instalacje gazową to dodatkowy atut nie do zajechania , po remoncie skrzyni manualnej idealne dla pocvzatkujących amatorów szybkich aut

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

Wiśnia69

Zamierzam sobie kupić taki wóz bo jest super sportowym autem

Fan 300GT

To piękny samochód na które lecą piękne ale puste dziewczyny czyli typowe polki ; - )

jest spoko bryka

potrzebuje amortyzatory do tego modelu moze ktos wie gdzie moge je dostac bo mam z tym wielki problem dzieki.

Info

Czy może ktoś podać adresy stronek o tej furce lub jakieś fora fanów Miśka 3k GT? Bo mam zamiar kupić taki w najbliższym czasie i chciałbym się dowiedzieć o nim jak najwięcej... Z góry thx

KORCHEAT

to jest jedwabisty wózek chociasz ma swoje lata to jest niepowtarzalny w swoim rodzaju osobiście ladny wózek jest też Acura RSX 02-03r.200KM tez mozna poszaleć i jest piękna mitsubishi 3000gt twinturbo to jest to!!!!!!!!

Dodge Stealth Twin Turbo

Mam takie autko tylko w wersji stanowskiej czylo Dodge stealth Twin Turbo. Rocznik 91. Bosko sie prowadzi.

boba!!!

SUPER AUTKO

AUTKO MASAKRA!!!

witam mialem takie z 93 roku 320koni,jest czym jechac!rozpedzilem sie nim do 27o i odpuscilem,niebylem pewien opon!jestem ciekaw ile m,ax sie ktos takim rozpedzil!turbinki swistaja,os skretna sprawia ze w zakretach jak po szynach idzie!naped na 4 kola tez robi swoje!szukam kontaktu z specami od tego cacka!szukam zadbanej takiej bryczki w najmocniejszej wersji,chetnie czarnej z stala lotka z tylu,choc kolor nire jest wazny!moja opinia to troszke zaslaba skrzynia,dosc awaryjne,ale ponadczasowe!za male pieniadze wymiata wszystkich,no prawie wszystkich!prawdziwych znawcow prosze o kontakt 693873070

3000 gt VR4

Mam to cacko i naprawdę jest niesamowite, mam firmę z diagnostyką i dość niezły sprzęt więc mogę sam to cacko naprawiać.Jest drogie w eksploatacji ALE JAKA JAZDA
ps.dwa razy przekręciłem panewki, i raz niestety roz... wał ale co tu gadać DUPOŁAP ŻE JACIE.

Pablo

poda namiar i nr telefonu moj nr 0032484922838 daniel belgia prosze

regulowany układ wydechowy

witam mam pytanie jak sie nazywa prof.regulowany układ wydechowy w gto?i niewie ktos gdzie mozna kupic czesc uzywane do tego modewlu

pozdro

Witam wszystkich

Szanowni Państwo.Chciałbym sprostować parę opini odnośnie w/podanego modelu - m.3000 GT(europa).Podobnie jak bliźniacze modele GTO(Japonia,Anglia),lub Dodge Stealh(USA)- samochód należy do sportowej klasy 3000cm w której niewątpliwie króluje japoński Nissan Skyline.3000 GT to dobry wóz- na samym starcie potwornie przyśpiesza i nagle przegrywa z takimi jak Nissan 350 ZX lub Supra - powód? - napęd 4WD który rozkłada okrutną moc na wszystkie koła.Auto jest niezawodne poza jednym - skrzynia biegów.6-cio-biegowe są naprawdę felerne ale cóż..po solidnym tuningu silnika,wymianie maski na carbon - wstępnie można uzyskać 500KM - po kolejnych modyfikacjach(rzędu 200tyś.zł)jakieś 1200KM!!
w tej klasie królują tylko dwa samochody w extremalnych cenach - Honda NSX(nadwozie alu,waga ok.780kg!!(jak maluch) oraz Nissan Skyline GTR(380KM w podstawie!!)-co najlepsze - ten model Nissana nie jest dopuszczony do ruchu w USA ze względu na moc!
Polecam serdecznie 3000GT lub GTO - śliczna bryka,doskonale trzyma się jezdni ale wierzcie mi - nie jest królem w tej klasie i naprawdę pali ok.20 w mieście przy bi-turbo - wiem :)bo sprowadzam te cacka do Londynu.Pozdrawiam serdecznie

Do "Witam wszystkich "

Po pierwsze NSX i Skyline jest w torche innej kategori cenowej.
Po drugie R34 GT-R ma "oficjalnie" 280KM a "nieoficjalnie" jakies 330KM.
Po trzecie z tego co mi wiadomo to NSX wazy okolo 1400kg.

witam wszystkich którzy maja 3000gt

mam mazde mx3 i chce ja wymienić na szybszy wózek i wydaje mi się że 3000gt takim jest, co proponjecie wymienić go na 3000gt czy zostać przy tym tańszym mx3?

moje gt vr4 pali troszke więcej .ostatnio zrobiłem 100 km na 115 litrach, niezle co?

Dosge Stealth

niesmiertelna i ponadczasowa fura :)

Mitsubishi 3000 GT II

diabelskie auto wsam raz do wysćigów nie samowita moc tylko szkoda że przestali go prodókować za jakiś czas ten samochud bendzie niespotykane na szosach

ojojoj

jak widze te bledy i wypowiedzi niektorych to normalnie hmmm golfa sobie kupcie

gt3000 twing turbo gtvr4

Gt o mocy 436koni po przerubkach turbin i tłokow bz blokad www.kreator-mocy.pl spalanie 23 l na 100km
przyspieszenie poniżej 4 sekund predkość 316km/h

GT MANIAK

3000GT vr4 nie ma silnika bi-turbo jest to silnik twin turbo a to zasadnicza różnica poniewaz jest to jedna podwójna turbosprężarka a nie dwie!!!!

SORKI ALE JA Z INNEJ BECZKI 3000GT

PANOWIE MACIE RACJĘSAMOCHODZIK JEST KLASA!!!MAM TYLKO PYTANKO CZY DAŁO BY SIE KARNĄC TAKIM CUDEM OCZYWISCIE Z WŁASCICIELEM...PROŻBĘ MOTYWUJĘ TYM ŻE SILNIK Z TEGO AUTA CHCIAŁBYM WSTAWIC DO MITSUBISHI PAJERO OT TAK ŻEBY POLATAĆ CHOC JUŻ LATA ALE NAKRUTKICH DYSTANSACH A JA LOTEM DALSZYM BYM CHCIAŁ POFRUNĄĆ!!!DLATEGO MAM PROŻBĘ ZEBY KTURYŚ Z PANÓW ZLITOWAŁ SIE NADEMNĄ I PRZEWIUZŁ MNIE TAKIM 3000GT TYLKO PROŻBA Z TURBINAMI BO TAKI MOTOR MNIE INTERESUJE!!!???POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODZEW...MIESZKAM W CHYLONI MOGĘ DOJECHAC!!!