Widok
Mitsubishi 3000 GT II
Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
więcej
zawodne auto
mieszkam w stanah zjednoczonych rok temu sprzedalem swoje 3000 gt vr4 z 96 r autko super ale nie hcialo przejsc tutejszych testow spalin .Gdy mialem z nim robic rozwalilem sie nim razem z moja dziewczyna i go skasowalem teraz mam vw golf 4 gti vr6 na biegi toto kurcze chodzi
polecam wam narazie
polecam wam narazie
3000gt vr-4
Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km
3000gt vr-4
Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km a obecnie jezrzde Dodge Avenger ES w automacie auto jest spoko ma kopa ale nie takiego jak mitsubishi 3000GT VR-4
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km a obecnie jezrzde Dodge Avenger ES w automacie auto jest spoko ma kopa ale nie takiego jak mitsubishi 3000GT VR-4
Samochud dla odwaznych
Niedawno muj ojciec kupił mitshubishi dog viper gt 3000,jest to jeden z samochodów który należy do najbardziej niezawodnych,poprostu tam się nic nie psuje,tylko raz był jakiś niewielki problem z jakąś częśćiom która natychmiast została naprawiona(niema zadnych problemów z dostaniem częśći w polsce do tego samochodu),
jedyną jego wadą są reflektory a śćiślej mówiąc wymiana zarówek,poniewasz gdy któraś znich nawali to nalezy wymienić cału leflektor ale polak wszystko potrafi i mozna jego środek zastąpic lustrem od malucha lub teraz sa dostępne wymienne zarówki (koszt takiej rzarówki to około 150 zł a więc ta cena niejest specjalnie wysoka).
gorąco polecam ten samochud gdusz jest to samochud niemal ze doskonały.Wygląd jak i moc silnika (250 koni)robi wrazenie.
jedyną jego wadą są reflektory a śćiślej mówiąc wymiana zarówek,poniewasz gdy któraś znich nawali to nalezy wymienić cału leflektor ale polak wszystko potrafi i mozna jego środek zastąpic lustrem od malucha lub teraz sa dostępne wymienne zarówki (koszt takiej rzarówki to około 150 zł a więc ta cena niejest specjalnie wysoka).
gorąco polecam ten samochud gdusz jest to samochud niemal ze doskonały.Wygląd jak i moc silnika (250 koni)robi wrazenie.
Misiek gt 3000
A ja tam jestem z 3miasta i mam takiego mitska gt 3000. z*******a furka tylko mi skrzynia biegów siada, ale to ponoc normalka w tych autach. Troszke sie podlamalem bo ponoc ciezka dostac dobra skrzynie do tego modelu. Pozdrawiam fanow i mlosnikow tego autka. PS. Moze zalozyc jakis klub Misia gt 3000?
3000GT model SL 91r Tuning silnika 96r za 20tyś
Mam to autko 10 lat dla zabawy i wygląda jak nowe ma moc ok 400kM (solidna poznańska robota -tuning) na 2 biegu osiaga 125km/h na 1 biegu 90KM/h generalnie auto do 200km/h ryczy jak maluch na jedynce. To motocykl na czterech kołach.Tylko modele 91-93 mają boczne spojlery ferarii i sa takie piękne.Zobacz je http://berlin.pl/3000GTSL AUTO waży ok 2000kg ma taran 200kg z przodu na teleskopach przy zdeżeniach czołowych chowa sie do 10 cm prawie bez sladu na lakierowanej gumie - tył jest z gumy również .W Niemczech 3000GT lansowany jest jako BMW KILLER. Auto wyłamie dzwi garażowe pozostawiając ślad wyłacznie na nowej tablicy rejestracyjne j podobnie staranuje każde inne autko na parkingu bezszelestnie.To co robi na zakrętach może zaszokować itd itp .W Niemczech poszukiwane są modele 91-93 i osiagają po dopieszczeniu astronomiczne ceny 20-30tys EU. Ale to co stanowi o klasie auta to jego ponad czasowy wygląd zobacz sam http://berlin.pl/3000GTSL