Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

słownik

niech tatuś sprzeda auto i kupi Ci słownik albo do szkoły wyśle

to wypi******* stąd ;3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

1994 Mitsubishi 3000 GT VR4 3.0 V6 24v 4x4/AWD/4WD (kute tłoki - 370 KM)

Witam.

Mam takiego czerwonego (z chowanymi reflektorami) w dobrym stanie i zamierzam sprzedać go za ok. 1 mies. z powodu wyjazdu do pracy za granicę. Poza tym dla mnie (190 cm wzrostu) okazał się być niewygodny (za mały, za ciasny) a do tego nie mam nim gdzie jeździć z powodu stanu nawierzchni dróg przy zbyt twardym (sportowym) zawieszeniu, zbyt szerokich kołach (alu - co chwilę trzeba prostować a jazda po koleinach to porażka) i zbyt niskim profilu na te kartofliska z uszlachetnionej smoły - u nas w byłej republice ZSRR (czyli PL) to tylko terenówki i ciężarówki jakoś dają radę na tych bezdrożach.

PZDR

Auto do obejrzenia w: 05-126 Nieporęt - okolice Warszawy (ok. 5 km od granicy miasta i ok. 23 km z centrum).

poda namiar i nr telefonu moj nr 0032484922838 daniel belgia prosze

ostatnio troszke przycisnolem obroty wskoczyly na maksa i nagle silnik zdechl

Aby wyciągnąć 500HP: Wydajniejsza chłodnica wody, większe intercoolery, większe turbiny, doładowanie na ok 1.5bar, wtrysk metanolu, BOV piggybeck, większe wtryski (550ccm stykną) wraz z wydajniejszą pompą paliwa, odetkanie wydechu, świece zapłonowe o stopień lub dwa stopnie zimniejsze, sonda szerokopasmowa, kilka podstawowych wskaźników aby wiedzieć co się dzieje z silnikiem i nie wykończyć (afr, egt, temp oleju, dokladny wskaźnik doładowania, dokładny wskaźnik ciś oleju i temp wody) i przydał by się datalogger żeby mieć podgląd na czujnik spalania stukowego. No i to powinno wystarczyć dla 500HP (mogłem zapomnieć o jakichś drobniejszych 2-3 szczegółach)

jeśli się jest burakiem i kupuje się najtańszy na allegro pomimo, że to zlep szpachlu to tak potem jest.... Ja swoim śmigam prawie dwa lata i nie narzekam, a delikatnie to ja go nie traktuję...

hehehe

Po pierwsze nie istnieje coś takiego jak "MITSHUBISHI DOG VIPER GT 3000", po drugie w reflektorach są normalne żarówki, któr dostaniesz na każdym cpn po 9zł, a po trzecie nie było takiej wersji jak 250koni.

SORKI ALE JA Z INNEJ BECZKI 3000GT

PANOWIE MACIE RACJĘSAMOCHODZIK JEST KLASA!!!MAM TYLKO PYTANKO CZY DAŁO BY SIE KARNĄC TAKIM CUDEM OCZYWISCIE Z WŁASCICIELEM...PROŻBĘ MOTYWUJĘ TYM ŻE SILNIK Z TEGO AUTA CHCIAŁBYM WSTAWIC DO MITSUBISHI PAJERO OT TAK ŻEBY POLATAĆ CHOC JUŻ LATA ALE NAKRUTKICH DYSTANSACH A JA LOTEM DALSZYM BYM CHCIAŁ POFRUNĄĆ!!!DLATEGO MAM PROŻBĘ ZEBY KTURYŚ Z PANÓW ZLITOWAŁ SIE NADEMNĄ I PRZEWIUZŁ MNIE TAKIM 3000GT TYLKO PROŻBA Z TURBINAMI BO TAKI MOTOR MNIE INTERESUJE!!!???POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODZEW...MIESZKAM W CHYLONI MOGĘ DOJECHAC!!!

yo

mieszkam w stanach i szukam jakies czesci do niego moze ma ktos namiary dzieki wielkie pisac na e-malia buziaczekak@interia.pl

cyk, jak można mówić tak o samochodach tej klasy, może trafiłeś na jakiś walnięty z 10 razy

to kup sobie fiata pande:)

pytanie

mozesz napisac gdzie ci zrobili na 500km i co robili?
mozesz napisac jak podrasowac do 500 KM !

GT MANIAK

3000GT vr4 nie ma silnika bi-turbo jest to silnik twin turbo a to zasadnicza różnica poniewaz jest to jedna podwójna turbosprężarka a nie dwie!!!!

Do "Witam wszystkich "

Po pierwsze NSX i Skyline jest w torche innej kategori cenowej.
Po drugie R34 GT-R ma "oficjalnie" 280KM a "nieoficjalnie" jakies 330KM.
Po trzecie z tego co mi wiadomo to NSX wazy okolo 1400kg.

gt3000 twing turbo gtvr4

Gt o mocy 436koni po przerubkach turbin i tłokow bz blokad www.kreator-mocy.pl spalanie 23 l na 100km
przyspieszenie poniżej 4 sekund predkość 316km/h

mam do sprzedania dodge stealth 1994 w bardzo dobrym stanie w pelnym wyposazeniu.moc 321 KM.przebieg 130 tkm.

ojojoj

jak widze te bledy i wypowiedzi niektorych to normalnie hmmm golfa sobie kupcie

Mitsubishi 3000 GT II

diabelskie auto wsam raz do wysćigów nie samowita moc tylko szkoda że przestali go prodókować za jakiś czas ten samochud bendzie niespotykane na szosach

Dosge Stealth

niesmiertelna i ponadczasowa fura :)