Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zakup

Witam wszystkich, nosze sie z zamiarem kupna 3000 gt, dosc niewiele wiem na temat tego auta, jak ktos bylby tak uprzejmy to czekam na jakies informacje na temat tego potwora, nie interesuja mnie plotki tylko fakty, czy sie psuje czy nie, ile tak naprawde pali itd... to prawda ze jedna zarowka do tego kosztuje 150 zl??? tak naprawde to wacham sie miedzy audi S2 a tym cackiem, kto mi cos doradzi? z gory dzieki, pozdrawiam

>300 km/h ??

Wątpię, by to auto było w stanie przekroczyc granice 300 km/h. Nawet przy silniku o mocy 320 KM raczej tego nie zrobi.

3000 GT

Poszukuję przedniej, lewej lampy. Super samochód, ale problemy zdostaniem części!!!

Wypas furka

Przy mocy 225 km inastalacja gazowa na 100 km 17 zl bardzo tanio wychodzi i przy instalacji gazowej nie traci mocy docisnie jakies 270 km/h.:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

3000 GT

Kurna... autko moich mażeń!

piękno

piekna linia nadwozia
piekny diabelski silnik
piękny boski samochód

To jest BESTIA

japoniec jest z*******y , auto ma linie wrecz kultowa , chce kupic ten samochod jak przekonam zone ,ze sie nie zabije.... pomysl zlotow rowniez mi sie podoba - jezeli ma ktos cos ciekawego do powiedzenia na temat tego AUTA to chetnie przeczytam

hahaha

Czesc. pochodze z Chicago i mam przyjemnosc posiadac tem samochud, na ale tak naprawde to on nie jest tak z*******y jak niektuzy opisujom. Jest za slabo wyciszony, no i czeba to niego lac srednio 14 na setke, no ale 227hp robi swoje. Tagze po 100000 mil czyli okolo 160-tysiacach km zaczynajom odzywac sie zaworki chociz moznam z tym jeszcze dlugo jezdzic, no ale jak na tom klase samochodu. Skrzynia tesz powina byc bardziej precyzjna. chociaz nie jest wadliwa, czesci tagrze nie nalezom to tanich zwlaszcz to w stanach. Mialem rochnik, 93 przez rok, teraz mam95 przez prawie jusz przez trzy lata, i jak do tej pory nie naprawialem nic ani w jednym ani w drugi. A tak naprak naprawde poza tym o czym wspomnialem to ta bryka ma kopa, na zakretak czyma sie naprawde niezle, czyli naprawde mozna poszalec, byle z rozsodkiem, bo nieraz mozna sie zapomniec a zwlaszcza jak sie ma jusz ponad 200km bo max przynajmniej w moim jest 260 no ale wersia twin-turbo wyconga cos ponad 300, km mialem okazie tym tesz pojezdzim z twin-turbo no ale jeszcze na glowe nie upadzem zeby to sprawdzac, chce jeszcze pozyc wystarczylo mi ze sprawdzalem w swoim top speed. No i jak na te roczniki to niezly ma wyglod, chociaz wolalby tojote supre ale supra jusz jest za droga ale za to ma naped na tyl.

Nie polecam wersi twin-turbo, mozna miec naprawde wiele poblemuw ale za to ta slabsza wersia jest duzo bardziej wytrzymala po wzgledem awaryjnosci, ja przynajmniej nigdy nie malem z tym samochodem klopotow.

Pozdrowiena od poloni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

blazen

Nie powiem zeby 3000gt byl slaba fura , ale jakos osobiscie i wizualnie bardziej podobami sie Dodge
Stealth , a o Toyocie Supra juz nawet nie wspomne.330 KM ma podstawowa wersja supry , moj stary kiedys mial supre takze bez komentarza

Kupie to auto

Chcę kupić to auto pilnie

ciagle zdolny do rywllzacji vr4

jestem w posiadaniu tych ponad czasowych zabawek oczywiscie najladniejszych i najlepiej dopracowanch do 93 jak do tej pory 0 problemow posiadam od nowosci gt i vr4 na pierwszym mam 140 tys mil najazdu wszystko oryginal oprocz paska rozrzadu i klockow hamowania , polecam bardzo egzeplarze z manualna skrzynia automaty sa bardzo zawodne

3000 GT

Wspaniałe auto.Mialem jezdzilem takim przez 2 lata.Niesamowicie trzyma sie drogi ,skrety przy duzych szybkosciach wykonuje sie jednym palcem!!!Niezawodne ,szybkie ,robi duze wrazenie!Bezpieczne i nowoczesne!Niestety cena nie jest za piekna ale samochod jest jej wart!!!

Jestem od niedawna właścicielem takiego samochodu i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś róznica pomiędzy modelem europejskim i amerkanskim

potrzeban mi skrzynia automatyczna

autko jest spoko mam wersje bez turbin ale to juz 3 skrzynie mi padły a nie jest takie stare 97rok ja nie wiem skad wy biezecie takie dane odnosnie mocy na turbinach ma tylko 287 konikow oczywiscie mowie o seryjnych a nie podkreconych wersjach i waga jest 1780 wiec nie ma rewelaci wiem co mowie bo mialem kiedys vr4 czyli na turbinkach a spalanie jest okrutne ktos tam pisal 15 litrow na miescie skad on to bieze mi palił 21 a bez turbin pali mi teras 15 oczywiscie na dzien dzisiejszy przy takiej pogodzie ale zato ma z*******y plus jest bazdzo wygodne oczywiscie dla kiroiwcy:) pozdrawiam manikow GT

vr 4 the best

posiadam tego"potwora",,cos niesamowitego,w niemczech na autobani 300km/h-slowo daje-dech zapiera w piersiach.w londynie podkrecilem go do 430 konikow,97 roczek.extra wozek,a laski to same wskakuja.pozdrawiam

Do gościa: Autor: ZX12R fractech2@wp.pl

Ty to auto widziałeś chyba tylko na zdjęciu. Jak miałeś users manual, to tam jak byk pisze 320HP. Lub sprawdź sobie na www.team3s.com. 21l/100 - masz/miałeś coś rozregulowane. Pierdoły opisujesz.

niezla fura

posiadam ten samochodzik i jestem bardzo z niego zadowolona i nie zamienilabym go na zaden inny (no chyba ze nowszy model ) ,faceci tez leca na niego. pozdrawiam

Ale pier...........

Ta krysia@wp.pl (czy jakoś tak :) ) pieprzy glupoty

Micubuszi

3000GT to piękny wóz, a jeszcze lepszy po tuningu. 260 km. na liczniku to nie tak mało, a jeśli dać mu dwie sprężarki to wtedy otrzymujemy potwora

Mitsubishi 3000 gt

bardzo chce kupić to auto. czy ktoś moze poradzić mi czy warto?