Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma Pan może jeszcze części do VR-4? Szukam nieszlifowanego (lub po pierwszym szlifie) wału silnika.

moje gt vr4 pali troszke więcej .ostatnio zrobiłem 100 km na 115 litrach, niezle co?

witam wszystkich którzy maja 3000gt

mam mazde mx3 i chce ja wymienić na szybszy wózek i wydaje mi się że 3000gt takim jest, co proponjecie wymienić go na 3000gt czy zostać przy tym tańszym mx3?

Witam wszystkich

Szanowni Państwo.Chciałbym sprostować parę opini odnośnie w/podanego modelu - m.3000 GT(europa).Podobnie jak bliźniacze modele GTO(Japonia,Anglia),lub Dodge Stealh(USA)- samochód należy do sportowej klasy 3000cm w której niewątpliwie króluje japoński Nissan Skyline.3000 GT to dobry wóz- na samym starcie potwornie przyśpiesza i nagle przegrywa z takimi jak Nissan 350 ZX lub Supra - powód? - napęd 4WD który rozkłada okrutną moc na wszystkie koła.Auto jest niezawodne poza jednym - skrzynia biegów.6-cio-biegowe są naprawdę felerne ale cóż..po solidnym tuningu silnika,wymianie maski na carbon - wstępnie można uzyskać 500KM - po kolejnych modyfikacjach(rzędu 200tyś.zł)jakieś 1200KM!!
w tej klasie królują tylko dwa samochody w extremalnych cenach - Honda NSX(nadwozie alu,waga ok.780kg!!(jak maluch) oraz Nissan Skyline GTR(380KM w podstawie!!)-co najlepsze - ten model Nissana nie jest dopuszczony do ruchu w USA ze względu na moc!
Polecam serdecznie 3000GT lub GTO - śliczna bryka,doskonale trzyma się jezdni ale wierzcie mi - nie jest królem w tej klasie i naprawdę pali ok.20 w mieście przy bi-turbo - wiem :)bo sprowadzam te cacka do Londynu.Pozdrawiam serdecznie

regulowany układ wydechowy

witam mam pytanie jak sie nazywa prof.regulowany układ wydechowy w gto?i niewie ktos gdzie mozna kupic czesc uzywane do tego modewlu

pozdro

widocznie na takie trafiłes ja mam juz 5 lat i nic powaznego przy nim nie robiłem a nie oszczedzam go jest piłowany i to ostro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000 gt VR4

Mam to cacko i naprawdę jest niesamowite, mam firmę z diagnostyką i dość niezły sprzęt więc mogę sam to cacko naprawiać.Jest drogie w eksploatacji ALE JAKA JAZDA
ps.dwa razy przekręciłem panewki, i raz niestety roz... wał ale co tu gadać DUPOŁAP ŻE JACIE.

Pablo

AUTKO MASAKRA!!!

witam mialem takie z 93 roku 320koni,jest czym jechac!rozpedzilem sie nim do 27o i odpuscilem,niebylem pewien opon!jestem ciekaw ile m,ax sie ktos takim rozpedzil!turbinki swistaja,os skretna sprawia ze w zakretach jak po szynach idzie!naped na 4 kola tez robi swoje!szukam kontaktu z specami od tego cacka!szukam zadbanej takiej bryczki w najmocniejszej wersji,chetnie czarnej z stala lotka z tylu,choc kolor nire jest wazny!moja opinia to troszke zaslaba skrzynia,dosc awaryjne,ale ponadczasowe!za male pieniadze wymiata wszystkich,no prawie wszystkich!prawdziwych znawcow prosze o kontakt 693873070

boba!!!

SUPER AUTKO

Dodge Stealth Twin Turbo

Mam takie autko tylko w wersji stanowskiej czylo Dodge stealth Twin Turbo. Rocznik 91. Bosko sie prowadzi.

KORCHEAT

to jest jedwabisty wózek chociasz ma swoje lata to jest niepowtarzalny w swoim rodzaju osobiście ladny wózek jest też Acura RSX 02-03r.200KM tez mozna poszaleć i jest piękna mitsubishi 3000gt twinturbo to jest to!!!!!!!!

Info

Czy może ktoś podać adresy stronek o tej furce lub jakieś fora fanów Miśka 3k GT? Bo mam zamiar kupić taki w najbliższym czasie i chciałbym się dowiedzieć o nim jak najwięcej... Z góry thx

jest spoko bryka

potrzebuje amortyzatory do tego modelu moze ktos wie gdzie moge je dostac bo mam z tym wielki problem dzieki.

Fan 300GT

To piękny samochód na które lecą piękne ale puste dziewczyny czyli typowe polki ; - )

Wiśnia69

Zamierzam sobie kupić taki wóz bo jest super sportowym autem

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

fura do sprzedania dodge stealth

za 19 tys sprzedam w bardzo dobrym stanie dodge stealth/ 3000 wkol czarnym z 1993, bo kupiem sobie nowsze mitsu 3000 GT, dodge ma równiez instalacje gazową to dodatkowy atut nie do zajechania , po remoncie skrzyni manualnej idealne dla pocvzatkujących amatorów szybkich aut

Jest cuul !!! Dawidekb1 !!!

FUL AUTO

MA z*******E PRZYSPIESZENIE I JEST SPOKO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0