Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000GT VR6

Bardzo fajne autko polecam kazdemu kto ma rosadne podejscie do takiej mocy!!!!
Poszukuje planow technicznych tego autka!!!

brak skrzyni

witam serdecznie, autko super jak jest na chodzie, gorzej jak ma defekt. będę wdzięczny za informację gdzie dostac skrzynię biegów

misiek

mam miśka z 93 i nie narzekam po tuningu jest i ma ok 500KM z*******y ale za ciężkina przyszły sezon jade na modlin suprze dokopać

jak mi wtryski 1000cm przyślą

gt 3000 vr 4

posiadam częśći do gt vr 4 Dodge stealth 3000 RT/ turbo

3000 gt

niedopracowana tarcza sprzegla

Mitsubishi GTO 3000GT

To z*******y samochód szczególnie przy turbinie 4 wydajności. Kto sie zgadza niech dzwo509-772-325

3000GT

Super bryka!!!POTRZEBUJE SKRZYNI GETRAG
MOŻE KTOŚ SPRZEDA?

GTO

Ha, spoko ja też potrzebuje takiej skrzyni ;)

3000 gt

mam taką czarnulke twin turbo często zagląda do serwisu ale jest tego warta

3000GT

Mitshubishi 3000GT to zaje....... autko. Sam mam takie już od roku. Jest to ekstra fajne i szybkie auto. Kopa ma zaje...........i mówie wam dziewczyny na niego lecą. POLECAM TE AUTO!!!!!!

3000 GT

WITAM SERDECZNIE WSZYSTKICH FANÓW 3000 GT !
PLANUJĘ KUPNO TAKIEJ FURY NA WIOSNĘ.
PROSZĘ O POMOC I UDOSTEPNIENIE INFORMACJI NA TEMAT WERSJI TEGO AUTKA Z ROCZNIKA 92-94 ( DANE TECHNICZNE, UWAGI NA TEMAT CODZIENNEJ EKSPLOATACJI I NA CO NALEŻY ZWRÓCIĆ UWAGĘ PRZY KUPNIE, CZY WARTO ZAINSTALOWAĆ LPG ?)
ZA WSZYSTKIE RADY I LINKI WIELKIE DZIĘKI !!!
POZDRO !

Uczcie się

Bardzo polecam takie autko najlepiej z silnikiem 3.0 TWIN TURBO. myślę, że nie opłaca się zakładać do niego instalacji LPG, gdyż zaniży jego osiągi

Sama radość:)

A ja powiem krótko , nie wiem jak inne wersje ale vr4 jest the best , nie ma problemów ze skrzynią jak w słabych automatach , lata i tyle , sama radość :) - wiem bo mam :)

MITSU 3000GT

WITAM
JAK JUZ KUPUJECIE MITSUBISHI TO KUPUJCIE WERSJE EUROPEJSKA ALBO SPROWADZANEGO Z JAPONI PONIEWAZ MODEL AMERYKANSKI JEST PRODUKOWANY W USA I SILNIK JEST OD DODGE .TAKZE JEST DUZA ROZNICA , JAPONSKIEJ PRODUKCJI JEST O WIELE LEPSZY W WYKONANIU ZRESZTA JAK JAPONSKIE SILNIKI JEST NIE ZAWODNY
I TEZ NIE RADZE KUPOWANIA Z 6 BIEGOWA SKRZYNIA BIEGOW SA BARDZO WADLIWE I ICH SIE JUZ NIE REPERUJE CENA TAKIEJ SKRZYNI BIEGOW NOWA TO 3000 EURO W EUROPIE.
JAK KTOS BY CHCIAL PODNIESC MOC SILNIKA TO PROSZE O KONTAKT JEST DUZO PROSTYCH I SZYBKICH PRZEROBEK .

3000 gt sprzedam

sprzedam 3000gt w najslabszej wersji bez turbin,na trasie pali ok9 l,osiagi napewno niesa porownywalne z twin turbo ale efekt wizualny jest ten sam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000gt vr4

potrzebuje porady. po wymianie akumulatora przestal mi palic. silnik kreci ale pompa nie podaje paliwa. to chyba jakies zabezpieczenie. mam go kilka dni, sprowadzony, niemiec nie odpisuje na pytania. czy ktos spotkal sie z takim problemem ? co powinienem zrobic zanim pojde do serwisu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

amortyzatory

gdzie można dostać komplet amortyzatorów do 3000GT 96r wolnossący?bradzo proszę o pomoc, wielkie dzięki.
Znalazłem coś na stronach USA tylko ze nie wysyłąją za ocean :( ale tanioszki (82 dolce wersja OEM)

SKRZYNIA BIEGÓW

Witam Auto super ale.......... potrzebuję skrzynię biegów manualną do GT3000 VR4 lub info kto posiada. Dziekuję Jacek

niezła wędka

jestem posiadaczem Dodge'a Stealth'a twin turbo 95 - taki sie trafił i odpukać jak na razie nic. Chodzi jak zyletka, pali trasa 11.5 - 130-140km/h, miasto 15.0 przy mieszanej jeżdzie. problem z częściami umiarkowany - kolega z USA zamawia i przesyła. Ceny tam bardzo znośne.

3000GT 94':D:D:D

MAm tom (rakiete) dopiero 3 miechy.Polecam wszystkim miłośnikom szybkiej jazdy. Osiagi standardowe : od 290 do 300 km/h
0-100 - 5s
na wyscigach trace takie furki jak ferarri testarossa , porshe carrera , corwette .
za auto zapłaciłem 27 tys.zł i nie żałuje !! ... :)