Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mitsubishi 3000 gt

potrzebuje do 3000 gt rok 94 z wolno ssacym silnikiem instrukcje obslugi tzn np jakie cisnienie ma w kolach , jaki leje sie plyn do wspomagania hamulcow orginalne opony orginalne numer kol opon itp

Instrukcja

POszukuję instrukcji obsługi do Mitsubishi 3000GT. Może ktoś posiada??

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

GT 3000

PROSZĘ ZIOMALI ZNAJĄCYCH SIĘ NA TYM AUTKU, O JAK NAJWIECEJ INFO. (SPALANIE, DOSTĘPNOŚĆ CZĘŚCI, NA CO ZWRÓCIĆ SZCZEGÓLNA UWAGĘ PRZY ZAKUPIE - CO UWAŻACIE O GT Z 99') SERDECZNE POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW.

MITSUBISHI 3000GT

prosze bardzo o wiecej informacji na temat MITSUBISHI 3000GT vr4 czy auto jest awaryjne i jakie som broblemy z czesciami

Mitsubishi 3000Gt

Niedawno zostałem szczęśliwym właścicielem tego autka. Chciałbym wiedzieć na jego temat jak najwięcej, dlatego szukam książki. Jeżelki ktoś posiada takową lub wie gdzie jej szukać, prosze o info. Pozdrawiam

Mitsubishi 3000GT

Niedawno zostałem szczęśliwym nabywcą tego autka. Chciałbym wiedzieć o nim jak najwięcej, dlatego szukam książki na jego temat. Jeżeli ktoś jest w posiadaniu takowej lub wie gdzie jej szukać, prosze o info.
pozdrawiam

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie pomocy !!!!

szukam już od pół roku 3000 GT VR-4 (może być też Dodge Stealth R/T) i bez efektu!!!

obejrzałem ju kilkanaście aut i wszystkie były mniej lub bardziej zmęczone, naciągane, malowane

Jeżeli kotś jeszcze ma takiego VRa w przytomnym stanie to prosze o kontakt.

Posiadam też wszystkie części do tego modelu DODGE STELTH R/T Mitsubishi 3000 GT VR-4

Silnik Twin turbo 3000ccm V6 24V R/T (VR-4)
Skrzynia biegów 4WD
Turbo sprężarki
redukor
półosie
most
wał

i wszystkie inne

Pozdrawiam i zapraszam!!!!

Części pochodzą z auta sprowadzonego z Francji - są w bardzo bobrym stanie!!!

Mitsubishi 3000 GT

Prosze o opinię na mojego maila dotyczące tego samochodu: ile pali, jaka jest jego awaryjność, jak jest z dostępnością i cenami części. Jeżeli ktoś miał takie autko i może podzielić się dośwaidczeniami, czekam. Pozdrawiam

szukam 3000GT VR-4

Szukam takiego pojazdu juz od dłuższego czasu!!!
znaleść to w zasadzie nie problem... -ale problem znaleść takie auto w dobrym stanie i nie styrane.
Jeżeli wiecie kto coś takiego może sprzedawać dajcie znać.

mitsubishi 3000 gt vr4

z*******e auto. mam 2 lata amerykanska wersje 98 rok. 320 koni. po odetkaniu wydechu i modyfikacji dolotu na trzecim biegu dokręca do 220km\h. polecam.

Kozacki sprzęt

Na tą maszynę choruje odkąd tylko ją zobaczyłem któregoś pięknego dnia. Ze wszystkich informacji jakie zebrałem przez te kilka lat wynika, że najbardziej godna polecenia jest wersja bez turbin mająca 225KM ponieważ z tego co mi wiadomo jest ona najmniej awaryjna ze wszystkich a pozatym bez żadnych problemów śmiga na gazie bez znacznie odczuwalnej utraty osiagów. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników 3000 GT i szybkiej jazdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam wszystkich

Witam wszystkich zakochanych w 3000 GT jestem w ktopce (chodzi o kupno samochodu) mam do kupienia 3000Gt z napędem na 4 koła z 91 roku od gościa w wieku 60 lat on ma sam. od 5 lat ma przejechane 110 tyś km. i jest w idealnym stanie ale chce 23 tyś zł mam pytanie czy się opłaca za tą kase? prosze o opinie? mam jeszcze jedną proźbe mało wiem o tym aucie jak ktoś był by tak miły i napisał mi jak sprawuje się w codziennej eksploatacji, ceny części i o dostępność, spalanie Dziękuje z góry i pozdrawiam wszystkich kochających 3000GT

Do NSX

Co to za kretyn. Przypuszczam że naćpany nichcący nacisnął klawisze klawiatury. Wybaczamy.....

co polecacie

co byscie polecili ktore autko jest lepsze eclipse oczywiscie nowszy bo tanszy czy 3000 gt starszy bo oczywscie drozszy?

diabełek

jest swietne mialem takei przez po roku ale mialo maly problem...30 w miescie /100,fakt ze byal to najmocniejsza wersija i w miescie tylko na 2 szlo jezdzic. Nie ma lepszej konstrukcji na swiecie.

DODGE STEALTH

ten samochód nie jedzie ON z********A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i to przez dóże Z, w zimie na suchym asfalcie to jak go sie buja na MAX to na 4 drapie kolami:DDD, a jak goracy asfalt to na 2 tak wzuca w fotel ŻE TRZEBA TO PRZEZYC:> POLECAM tylko nie z skrzynia 6 bo sie wali jak te w SYRENKACH:D 5 jest mocne:>

KRÓL NURBURINGU

Nie wierzycie ! ! ! To sami przeczytajcie:
..."ostatnio został pobity nowy rekord na torze niemieckim-Nurburing. Średni czas okrążenia wynosił 8.00 min,a rekord toru to 7min.26 sek...Co ciekawe,że nowy rekord nie ustanowiło żadne Porsche,Ferrari,czy Mc Laren ale był to "Mitsubishi 3000 GT"!!Tak,Mitsubishi pokonał tą trasę zaledwie w 6min.53 sek! ! !Na potrzeby wyścigu motor został przerobiony do 1200 KM ! ! !..."

dodge stealth

Poszukuje lewych drzwi, lewy przedni błotnik, tylny zderzak i pas + listwa odblaskowa nad tylnym pasem, jak by ktoś wiedział gdzie to moge zdobyc..........