Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mitsubishi 3000 GT

Prosze o opinię na mojego maila dotyczące tego samochodu: ile pali, jaka jest jego awaryjność, jak jest z dostępnością i cenami części. Jeżeli ktoś miał takie autko i może podzielić się dośwaidczeniami, czekam. Pozdrawiam

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ludzie pomocy !!!!

szukam już od pół roku 3000 GT VR-4 (może być też Dodge Stealth R/T) i bez efektu!!!

obejrzałem ju kilkanaście aut i wszystkie były mniej lub bardziej zmęczone, naciągane, malowane

Jeżeli kotś jeszcze ma takiego VRa w przytomnym stanie to prosze o kontakt.

Posiadam też wszystkie części do tego modelu DODGE STELTH R/T Mitsubishi 3000 GT VR-4

Silnik Twin turbo 3000ccm V6 24V R/T (VR-4)
Skrzynia biegów 4WD
Turbo sprężarki
redukor
półosie
most
wał

i wszystkie inne

Pozdrawiam i zapraszam!!!!

Części pochodzą z auta sprowadzonego z Francji - są w bardzo bobrym stanie!!!

Mitsubishi 3000GT

Niedawno zostałem szczęśliwym nabywcą tego autka. Chciałbym wiedzieć o nim jak najwięcej, dlatego szukam książki na jego temat. Jeżeli ktoś jest w posiadaniu takowej lub wie gdzie jej szukać, prosze o info.
pozdrawiam

Mitsubishi 3000Gt

Niedawno zostałem szczęśliwym właścicielem tego autka. Chciałbym wiedzieć na jego temat jak najwięcej, dlatego szukam książki. Jeżelki ktoś posiada takową lub wie gdzie jej szukać, prosze o info. Pozdrawiam

MITSUBISHI 3000GT

prosze bardzo o wiecej informacji na temat MITSUBISHI 3000GT vr4 czy auto jest awaryjne i jakie som broblemy z czesciami

GT 3000

PROSZĘ ZIOMALI ZNAJĄCYCH SIĘ NA TYM AUTKU, O JAK NAJWIECEJ INFO. (SPALANIE, DOSTĘPNOŚĆ CZĘŚCI, NA CO ZWRÓCIĆ SZCZEGÓLNA UWAGĘ PRZY ZAKUPIE - CO UWAŻACIE O GT Z 99') SERDECZNE POZDRO DLA WSZYSTKICH FANÓW.

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

marzenie w zasięgu ręki:)

Super rakieta!! Mam już go 6 lat :). Obecnie chcę sprzedać.. to nie jest rodzinne auto ;( Zainteresowanych proszę o maila. Dodge Stealth TT/RT vr 4, 1995 r., czarny, full opcja ze skórą.

Instrukcja

POszukuję instrukcji obsługi do Mitsubishi 3000GT. Może ktoś posiada??

Mitsubishi 3000 gt

potrzebuje do 3000 gt rok 94 z wolno ssacym silnikiem instrukcje obslugi tzn np jakie cisnienie ma w kolach , jaki leje sie plyn do wspomagania hamulcow orginalne opony orginalne numer kol opon itp

FUL AUTO

MA z*******E PRZYSPIESZENIE I JEST SPOKO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest cuul !!! Dawidekb1 !!!

fura do sprzedania dodge stealth

za 19 tys sprzedam w bardzo dobrym stanie dodge stealth/ 3000 wkol czarnym z 1993, bo kupiem sobie nowsze mitsu 3000 GT, dodge ma równiez instalacje gazową to dodatkowy atut nie do zajechania , po remoncie skrzyni manualnej idealne dla pocvzatkujących amatorów szybkich aut

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

dodge stealth sprzedam

dodge stealth 1993 , kolor czarny dobre wyposdażenie za maly pieniądz sprzedam, zaresjetrowane jeżdżące, dobry wygląd
tel 018 354 08 10

Wiśnia69

Zamierzam sobie kupić taki wóz bo jest super sportowym autem

Fan 300GT

To piękny samochód na które lecą piękne ale puste dziewczyny czyli typowe polki ; - )

jest spoko bryka

potrzebuje amortyzatory do tego modelu moze ktos wie gdzie moge je dostac bo mam z tym wielki problem dzieki.

Info

Czy może ktoś podać adresy stronek o tej furce lub jakieś fora fanów Miśka 3k GT? Bo mam zamiar kupić taki w najbliższym czasie i chciałbym się dowiedzieć o nim jak najwięcej... Z góry thx

KORCHEAT

to jest jedwabisty wózek chociasz ma swoje lata to jest niepowtarzalny w swoim rodzaju osobiście ladny wózek jest też Acura RSX 02-03r.200KM tez mozna poszaleć i jest piękna mitsubishi 3000gt twinturbo to jest to!!!!!!!!