Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000GT

Mitshubishi 3000GT to zaje....... autko. Sam mam takie już od roku. Jest to ekstra fajne i szybkie auto. Kopa ma zaje...........i mówie wam dziewczyny na niego lecą. POLECAM TE AUTO!!!!!!

3000 gt

mam taką czarnulke twin turbo często zagląda do serwisu ale jest tego warta

GTO

Ha, spoko ja też potrzebuje takiej skrzyni ;)

3000GT

Super bryka!!!POTRZEBUJE SKRZYNI GETRAG
MOŻE KTOŚ SPRZEDA?

Mitsubishi GTO 3000GT

To z*******y samochód szczególnie przy turbinie 4 wydajności. Kto sie zgadza niech dzwo509-772-325

3000 gt

niedopracowana tarcza sprzegla

gt 3000 vr 4

posiadam częśći do gt vr 4 Dodge stealth 3000 RT/ turbo

misiek

mam miśka z 93 i nie narzekam po tuningu jest i ma ok 500KM z*******y ale za ciężkina przyszły sezon jade na modlin suprze dokopać

jak mi wtryski 1000cm przyślą

brak skrzyni

witam serdecznie, autko super jak jest na chodzie, gorzej jak ma defekt. będę wdzięczny za informację gdzie dostac skrzynię biegów

3000GT VR6

Bardzo fajne autko polecam kazdemu kto ma rosadne podejscie do takiej mocy!!!!
Poszukuje planow technicznych tego autka!!!

Mitsubishi 3000 gt

bardzo chce kupić to auto. czy ktoś moze poradzić mi czy warto?

Micubuszi

3000GT to piękny wóz, a jeszcze lepszy po tuningu. 260 km. na liczniku to nie tak mało, a jeśli dać mu dwie sprężarki to wtedy otrzymujemy potwora

Ale pier...........

Ta krysia@wp.pl (czy jakoś tak :) ) pieprzy glupoty

niezla fura

posiadam ten samochodzik i jestem bardzo z niego zadowolona i nie zamienilabym go na zaden inny (no chyba ze nowszy model ) ,faceci tez leca na niego. pozdrawiam

Do gościa: Autor: ZX12R fractech2@wp.pl

Ty to auto widziałeś chyba tylko na zdjęciu. Jak miałeś users manual, to tam jak byk pisze 320HP. Lub sprawdź sobie na www.team3s.com. 21l/100 - masz/miałeś coś rozregulowane. Pierdoły opisujesz.

vr 4 the best

posiadam tego"potwora",,cos niesamowitego,w niemczech na autobani 300km/h-slowo daje-dech zapiera w piersiach.w londynie podkrecilem go do 430 konikow,97 roczek.extra wozek,a laski to same wskakuja.pozdrawiam

potrzeban mi skrzynia automatyczna

autko jest spoko mam wersje bez turbin ale to juz 3 skrzynie mi padły a nie jest takie stare 97rok ja nie wiem skad wy biezecie takie dane odnosnie mocy na turbinach ma tylko 287 konikow oczywiscie mowie o seryjnych a nie podkreconych wersjach i waga jest 1780 wiec nie ma rewelaci wiem co mowie bo mialem kiedys vr4 czyli na turbinkach a spalanie jest okrutne ktos tam pisal 15 litrow na miescie skad on to bieze mi palił 21 a bez turbin pali mi teras 15 oczywiscie na dzien dzisiejszy przy takiej pogodzie ale zato ma z*******y plus jest bazdzo wygodne oczywiscie dla kiroiwcy:) pozdrawiam manikow GT

Jestem od niedawna właścicielem takiego samochodu i chciałbym się dowiedzieć czy jest jakaś róznica pomiędzy modelem europejskim i amerkanskim

3000 GT

Wspaniałe auto.Mialem jezdzilem takim przez 2 lata.Niesamowicie trzyma sie drogi ,skrety przy duzych szybkosciach wykonuje sie jednym palcem!!!Niezawodne ,szybkie ,robi duze wrazenie!Bezpieczne i nowoczesne!Niestety cena nie jest za piekna ale samochod jest jej wart!!!

ciagle zdolny do rywllzacji vr4

jestem w posiadaniu tych ponad czasowych zabawek oczywiscie najladniejszych i najlepiej dopracowanch do 93 jak do tej pory 0 problemow posiadam od nowosci gt i vr4 na pierwszym mam 140 tys mil najazdu wszystko oryginal oprocz paska rozrzadu i klockow hamowania , polecam bardzo egzeplarze z manualna skrzynia automaty sa bardzo zawodne