Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dodge Stealth Twin Turbo

Mam takie autko tylko w wersji stanowskiej czylo Dodge stealth Twin Turbo. Rocznik 91. Bosko sie prowadzi.

boba!!!

SUPER AUTKO

AUTKO MASAKRA!!!

witam mialem takie z 93 roku 320koni,jest czym jechac!rozpedzilem sie nim do 27o i odpuscilem,niebylem pewien opon!jestem ciekaw ile m,ax sie ktos takim rozpedzil!turbinki swistaja,os skretna sprawia ze w zakretach jak po szynach idzie!naped na 4 kola tez robi swoje!szukam kontaktu z specami od tego cacka!szukam zadbanej takiej bryczki w najmocniejszej wersji,chetnie czarnej z stala lotka z tylu,choc kolor nire jest wazny!moja opinia to troszke zaslaba skrzynia,dosc awaryjne,ale ponadczasowe!za male pieniadze wymiata wszystkich,no prawie wszystkich!prawdziwych znawcow prosze o kontakt 693873070

3000 gt VR4

Mam to cacko i naprawdę jest niesamowite, mam firmę z diagnostyką i dość niezły sprzęt więc mogę sam to cacko naprawiać.Jest drogie w eksploatacji ALE JAKA JAZDA
ps.dwa razy przekręciłem panewki, i raz niestety roz... wał ale co tu gadać DUPOŁAP ŻE JACIE.

Pablo

widocznie na takie trafiłes ja mam juz 5 lat i nic powaznego przy nim nie robiłem a nie oszczedzam go jest piłowany i to ostro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

regulowany układ wydechowy

witam mam pytanie jak sie nazywa prof.regulowany układ wydechowy w gto?i niewie ktos gdzie mozna kupic czesc uzywane do tego modewlu

pozdro

Witam wszystkich

Szanowni Państwo.Chciałbym sprostować parę opini odnośnie w/podanego modelu - m.3000 GT(europa).Podobnie jak bliźniacze modele GTO(Japonia,Anglia),lub Dodge Stealh(USA)- samochód należy do sportowej klasy 3000cm w której niewątpliwie króluje japoński Nissan Skyline.3000 GT to dobry wóz- na samym starcie potwornie przyśpiesza i nagle przegrywa z takimi jak Nissan 350 ZX lub Supra - powód? - napęd 4WD który rozkłada okrutną moc na wszystkie koła.Auto jest niezawodne poza jednym - skrzynia biegów.6-cio-biegowe są naprawdę felerne ale cóż..po solidnym tuningu silnika,wymianie maski na carbon - wstępnie można uzyskać 500KM - po kolejnych modyfikacjach(rzędu 200tyś.zł)jakieś 1200KM!!
w tej klasie królują tylko dwa samochody w extremalnych cenach - Honda NSX(nadwozie alu,waga ok.780kg!!(jak maluch) oraz Nissan Skyline GTR(380KM w podstawie!!)-co najlepsze - ten model Nissana nie jest dopuszczony do ruchu w USA ze względu na moc!
Polecam serdecznie 3000GT lub GTO - śliczna bryka,doskonale trzyma się jezdni ale wierzcie mi - nie jest królem w tej klasie i naprawdę pali ok.20 w mieście przy bi-turbo - wiem :)bo sprowadzam te cacka do Londynu.Pozdrawiam serdecznie

witam wszystkich którzy maja 3000gt

mam mazde mx3 i chce ja wymienić na szybszy wózek i wydaje mi się że 3000gt takim jest, co proponjecie wymienić go na 3000gt czy zostać przy tym tańszym mx3?

moje gt vr4 pali troszke więcej .ostatnio zrobiłem 100 km na 115 litrach, niezle co?

Ma Pan może jeszcze części do VR-4? Szukam nieszlifowanego (lub po pierwszym szlifie) wału silnika.

Dosge Stealth

niesmiertelna i ponadczasowa fura :)

Mitsubishi 3000 GT II

diabelskie auto wsam raz do wysćigów nie samowita moc tylko szkoda że przestali go prodókować za jakiś czas ten samochud bendzie niespotykane na szosach

ojojoj

jak widze te bledy i wypowiedzi niektorych to normalnie hmmm golfa sobie kupcie

mam do sprzedania dodge stealth 1994 w bardzo dobrym stanie w pelnym wyposazeniu.moc 321 KM.przebieg 130 tkm.

gt3000 twing turbo gtvr4

Gt o mocy 436koni po przerubkach turbin i tłokow bz blokad www.kreator-mocy.pl spalanie 23 l na 100km
przyspieszenie poniżej 4 sekund predkość 316km/h

Do "Witam wszystkich "

Po pierwsze NSX i Skyline jest w torche innej kategori cenowej.
Po drugie R34 GT-R ma "oficjalnie" 280KM a "nieoficjalnie" jakies 330KM.
Po trzecie z tego co mi wiadomo to NSX wazy okolo 1400kg.

GT MANIAK

3000GT vr4 nie ma silnika bi-turbo jest to silnik twin turbo a to zasadnicza różnica poniewaz jest to jedna podwójna turbosprężarka a nie dwie!!!!
mozesz napisac jak podrasowac do 500 KM !

pytanie

mozesz napisac gdzie ci zrobili na 500km i co robili?

cyk, jak można mówić tak o samochodach tej klasy, może trafiłeś na jakiś walnięty z 10 razy

to kup sobie fiata pande:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0