Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kupie to auto

Chcę kupić to auto pilnie

blazen

Nie powiem zeby 3000gt byl slaba fura , ale jakos osobiscie i wizualnie bardziej podobami sie Dodge
Stealth , a o Toyocie Supra juz nawet nie wspomne.330 KM ma podstawowa wersja supry , moj stary kiedys mial supre takze bez komentarza

hahaha

Czesc. pochodze z Chicago i mam przyjemnosc posiadac tem samochud, na ale tak naprawde to on nie jest tak z*******y jak niektuzy opisujom. Jest za slabo wyciszony, no i czeba to niego lac srednio 14 na setke, no ale 227hp robi swoje. Tagze po 100000 mil czyli okolo 160-tysiacach km zaczynajom odzywac sie zaworki chociz moznam z tym jeszcze dlugo jezdzic, no ale jak na tom klase samochodu. Skrzynia tesz powina byc bardziej precyzjna. chociaz nie jest wadliwa, czesci tagrze nie nalezom to tanich zwlaszcz to w stanach. Mialem rochnik, 93 przez rok, teraz mam95 przez prawie jusz przez trzy lata, i jak do tej pory nie naprawialem nic ani w jednym ani w drugi. A tak naprak naprawde poza tym o czym wspomnialem to ta bryka ma kopa, na zakretak czyma sie naprawde niezle, czyli naprawde mozna poszalec, byle z rozsodkiem, bo nieraz mozna sie zapomniec a zwlaszcza jak sie ma jusz ponad 200km bo max przynajmniej w moim jest 260 no ale wersia twin-turbo wyconga cos ponad 300, km mialem okazie tym tesz pojezdzim z twin-turbo no ale jeszcze na glowe nie upadzem zeby to sprawdzac, chce jeszcze pozyc wystarczylo mi ze sprawdzalem w swoim top speed. No i jak na te roczniki to niezly ma wyglod, chociaz wolalby tojote supre ale supra jusz jest za droga ale za to ma naped na tyl.

Nie polecam wersi twin-turbo, mozna miec naprawde wiele poblemuw ale za to ta slabsza wersia jest duzo bardziej wytrzymala po wzgledem awaryjnosci, ja przynajmniej nigdy nie malem z tym samochodem klopotow.

Pozdrowiena od poloni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest BESTIA

japoniec jest z*******y , auto ma linie wrecz kultowa , chce kupic ten samochod jak przekonam zone ,ze sie nie zabije.... pomysl zlotow rowniez mi sie podoba - jezeli ma ktos cos ciekawego do powiedzenia na temat tego AUTA to chetnie przeczytam

piękno

piekna linia nadwozia
piekny diabelski silnik
piękny boski samochód

3000 GT

Kurna... autko moich mażeń!

Wypas furka

Przy mocy 225 km inastalacja gazowa na 100 km 17 zl bardzo tanio wychodzi i przy instalacji gazowej nie traci mocy docisnie jakies 270 km/h.:D

3000 GT

Poszukuję przedniej, lewej lampy. Super samochód, ale problemy zdostaniem części!!!

>300 km/h ??

Wątpię, by to auto było w stanie przekroczyc granice 300 km/h. Nawet przy silniku o mocy 320 KM raczej tego nie zrobi.

Zakup

Witam wszystkich, nosze sie z zamiarem kupna 3000 gt, dosc niewiele wiem na temat tego auta, jak ktos bylby tak uprzejmy to czekam na jakies informacje na temat tego potwora, nie interesuja mnie plotki tylko fakty, czy sie psuje czy nie, ile tak naprawde pali itd... to prawda ze jedna zarowka do tego kosztuje 150 zl??? tak naprawde to wacham sie miedzy audi S2 a tym cackiem, kto mi cos doradzi? z gory dzieki, pozdrawiam

opinia

3000GT to najwiękeze "GÓWNO" jakie miałem przez 2-lata z wszystkich dostępnych aut w tej klasie.Kto ma to wie o co chodz! !!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

3000GT to najgorsze gówno z wszystkich aut podobnej klasy.Miałem takie gówno przez 2 lata i wiem co mówie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

3000GT to najgorsze g*wno z wszystkich aut podobnej klasy.Miałem takie g*wno przez 2 lata i wiem co mówie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

3000GT model SL 91r Tuning silnika 96r za 20tyś

Mam to autko 10 lat dla zabawy i wygląda jak nowe ma moc ok 400kM (solidna poznańska robota -tuning) na 2 biegu osiaga 125km/h na 1 biegu 90KM/h generalnie auto do 200km/h ryczy jak maluch na jedynce. To motocykl na czterech kołach.Tylko modele 91-93 mają boczne spojlery ferarii i sa takie piękne.Zobacz je http://berlin.pl/3000GTSL AUTO waży ok 2000kg ma taran 200kg z przodu na teleskopach przy zdeżeniach czołowych chowa sie do 10 cm prawie bez sladu na lakierowanej gumie - tył jest z gumy również .W Niemczech 3000GT lansowany jest jako BMW KILLER. Auto wyłamie dzwi garażowe pozostawiając ślad wyłacznie na nowej tablicy rejestracyjne j podobnie staranuje każde inne autko na parkingu bezszelestnie.To co robi na zakrętach może zaszokować itd itp .W Niemczech poszukiwane są modele 91-93 i osiagają po dopieszczeniu astronomiczne ceny 20-30tys EU. Ale to co stanowi o klasie auta to jego ponad czasowy wygląd zobacz sam http://berlin.pl/3000GTSL
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Misiek gt 3000

A ja tam jestem z 3miasta i mam takiego mitska gt 3000. z*******a furka tylko mi skrzynia biegów siada, ale to ponoc normalka w tych autach. Troszke sie podlamalem bo ponoc ciezka dostac dobra skrzynie do tego modelu. Pozdrawiam fanow i mlosnikow tego autka. PS. Moze zalozyc jakis klub Misia gt 3000?

Samochud dla odwaznych

Niedawno muj ojciec kupił mitshubishi dog viper gt 3000,jest to jeden z samochodów który należy do najbardziej niezawodnych,poprostu tam się nic nie psuje,tylko raz był jakiś niewielki problem z jakąś częśćiom która natychmiast została naprawiona(niema zadnych problemów z dostaniem częśći w polsce do tego samochodu),
jedyną jego wadą są reflektory a śćiślej mówiąc wymiana zarówek,poniewasz gdy któraś znich nawali to nalezy wymienić cału leflektor ale polak wszystko potrafi i mozna jego środek zastąpic lustrem od malucha lub teraz sa dostępne wymienne zarówki (koszt takiej rzarówki to około 150 zł a więc ta cena niejest specjalnie wysoka).
gorąco polecam ten samochud gdusz jest to samochud niemal ze doskonały.Wygląd jak i moc silnika (250 koni)robi wrazenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

3000gt vr-4

Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km a obecnie jezrzde Dodge Avenger ES w automacie auto jest spoko ma kopa ale nie takiego jak mitsubishi 3000GT VR-4
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

3000gt vr-4

Mieszkam w stanach na te autko poluje jusz ponad 6 miesiecy . Miale okazje kupic z94 roku z niskim milazem i oczywiscie z monualna skrzynia biegow ale lekko rozbite i z salvage history za $6000 plus $1000 dostarczenie z Texasu bo obecnie mieszkam w NY
fura jest zayebista info pokazuje ze 91-93 ma 300km a 94 -99 ma 320 i jest latwo je podrasowac do okola 500km

3000 GT

Mialem takie autko ale poszlo do kasacji :( Ale napewno ono mi nie palilo 14l w miescie ciezko mi bylo zejsc ponizej 20l ale co zrobic:) Bardzo fajne i szybkie auto za wmiare nie wygurowana cene. POLECAM

MITSUBISHI 3000 GT

Jesli mialby ktos taki samochodzik do sprzedania, to ja bylbym zainteresowany. Byleby tylko nie byl drogi. No tak do 15 tys. zlotych. Mozliwa zamiana za malucha z '94 z doplata oczywiscie (znaczy sie ja bym doplacil). Pomazyc chyba mozna... nie? :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2