Widok

Mitsubishi 3000 GT II

Pierwsze coupe 3000GT zaprezentowano w 1990 roku. Kolejne już wcielenie tego auta podkreślają liczne wloty powietrza, nadające i tak juz sportowemu autu agresywny wygląd. Występuje również jako Dodge Stealth.W aucie zastosowano szereg ciekawostek technicznych. Pierwszą z nich jest system spojlerów o zmiennej geometrii (Active Aero). Przy prędkości 80 km/h tylny spojler ustawia się bardziej ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

yo

mieszkam w stanach i szukam jakies czesci do niego moze ma ktos namiary dzieki wielkie pisac na e-malia buziaczekak@interia.pl

SORKI ALE JA Z INNEJ BECZKI 3000GT

PANOWIE MACIE RACJĘSAMOCHODZIK JEST KLASA!!!MAM TYLKO PYTANKO CZY DAŁO BY SIE KARNĄC TAKIM CUDEM OCZYWISCIE Z WŁASCICIELEM...PROŻBĘ MOTYWUJĘ TYM ŻE SILNIK Z TEGO AUTA CHCIAŁBYM WSTAWIC DO MITSUBISHI PAJERO OT TAK ŻEBY POLATAĆ CHOC JUŻ LATA ALE NAKRUTKICH DYSTANSACH A JA LOTEM DALSZYM BYM CHCIAŁ POFRUNĄĆ!!!DLATEGO MAM PROŻBĘ ZEBY KTURYŚ Z PANÓW ZLITOWAŁ SIE NADEMNĄ I PRZEWIUZŁ MNIE TAKIM 3000GT TYLKO PROŻBA Z TURBINAMI BO TAKI MOTOR MNIE INTERESUJE!!!???POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODZEW...MIESZKAM W CHYLONI MOGĘ DOJECHAC!!!

hehehe

Po pierwsze nie istnieje coś takiego jak "MITSHUBISHI DOG VIPER GT 3000", po drugie w reflektorach są normalne żarówki, któr dostaniesz na każdym cpn po 9zł, a po trzecie nie było takiej wersji jak 250koni.

jeśli się jest burakiem i kupuje się najtańszy na allegro pomimo, że to zlep szpachlu to tak potem jest.... Ja swoim śmigam prawie dwa lata i nie narzekam, a delikatnie to ja go nie traktuję...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aby wyciągnąć 500HP: Wydajniejsza chłodnica wody, większe intercoolery, większe turbiny, doładowanie na ok 1.5bar, wtrysk metanolu, BOV piggybeck, większe wtryski (550ccm stykną) wraz z wydajniejszą pompą paliwa, odetkanie wydechu, świece zapłonowe o stopień lub dwa stopnie zimniejsze, sonda szerokopasmowa, kilka podstawowych wskaźników aby wiedzieć co się dzieje z silnikiem i nie wykończyć (afr, egt, temp oleju, dokladny wskaźnik doładowania, dokładny wskaźnik ciś oleju i temp wody) i przydał by się datalogger żeby mieć podgląd na czujnik spalania stukowego. No i to powinno wystarczyć dla 500HP (mogłem zapomnieć o jakichś drobniejszych 2-3 szczegółach)

ostatnio troszke przycisnolem obroty wskoczyly na maksa i nagle silnik zdechl

poda namiar i nr telefonu moj nr 0032484922838 daniel belgia prosze

1994 Mitsubishi 3000 GT VR4 3.0 V6 24v 4x4/AWD/4WD (kute tłoki - 370 KM)

Witam.

Mam takiego czerwonego (z chowanymi reflektorami) w dobrym stanie i zamierzam sprzedać go za ok. 1 mies. z powodu wyjazdu do pracy za granicę. Poza tym dla mnie (190 cm wzrostu) okazał się być niewygodny (za mały, za ciasny) a do tego nie mam nim gdzie jeździć z powodu stanu nawierzchni dróg przy zbyt twardym (sportowym) zawieszeniu, zbyt szerokich kołach (alu - co chwilę trzeba prostować a jazda po koleinach to porażka) i zbyt niskim profilu na te kartofliska z uszlachetnionej smoły - u nas w byłej republice ZSRR (czyli PL) to tylko terenówki i ciężarówki jakoś dają radę na tych bezdrożach.

PZDR

Auto do obejrzenia w: 05-126 Nieporęt - okolice Warszawy (ok. 5 km od granicy miasta i ok. 23 km z centrum).

to wypi******* stąd ;3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

słownik

niech tatuś sprzeda auto i kupi Ci słownik albo do szkoły wyśle