Widok
Samotna
piszesz:" za dużo o sobie piszę"...masz takie poczucie, że piszesz za dużo, a i tak to nie wyczerpuje tego, co mogłabyś o sobie napisać..dlatego "za dużo". wielosłowie , które tak naprawdę nic o tobie nie mówi...
OCH, wybacz, zaczynam wpadać w styl K. NN. Jestem bardzo uległy na cudze wpływy, zwłaszcza stylistyczne... szybko nimi przesiąkam, właściwie, to JA powinienem nazywać się plagiat.
OCH, wybacz, zaczynam wpadać w styl K. NN. Jestem bardzo uległy na cudze wpływy, zwłaszcza stylistyczne... szybko nimi przesiąkam, właściwie, to JA powinienem nazywać się plagiat.
WZORCOWY WPIS DO HP
Wwiele osób jest zbulwersowanych tym, jak potraktowaliscie HP, ktory miał być miejscem, na którym praworządni obywatele wyrażają swoje sądy o tym , co ich drażni, zachwyca, dołuje, frustruje.. itp. w Trójmieście.(cytuję z pamięci, zeknijcie sobie na nagłówek strony)
Pokazę wam wobec tego jak pownien wyglądać wzorcowy wpis do Hp:
Drogi HP i wszyscy czytelnicy. Trójmiasto jest w zasadzie okej, nie mam poważniejszych zastrzeżeń, tylko DLACZEGO JEST TAK DALEKO?????????
Pokazę wam wobec tego jak pownien wyglądać wzorcowy wpis do Hp:
Drogi HP i wszyscy czytelnicy. Trójmiasto jest w zasadzie okej, nie mam poważniejszych zastrzeżeń, tylko DLACZEGO JEST TAK DALEKO?????????