Widok

Mleko Mami LAc . Opinie .

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mleko Mami Lac . Ktos Slyszal opinie ? nie ma fluoru i cena atrakcyjna ..

http://mamilac.pl/sklep/product.php?id_product=12
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wcvześniej w necie znalazłam opinie i niektóre mamy uważały, że skoro na eksport Bliski Wschód, Azja, Afryka, to musi być 'syfiaste' i że nieznany producent. Była afera ze słoiczkami do których dodawano mięso drobiowe odkostnione mechanicznie i to wieloletniej renomowanej firmy, więc nie ma reguły dot. producenta i jakości jego produktów. Spotkałam się również z pozytywnymi opiniami na temat tego mleka i kupiłam. Używam właśnie 2gą puszkę nr 3. Małej zasmakowało, bardzo lubi je pić, nie ma żadnych skutków ubocznych (patrz: alergia, luźna kupka etc). Z mojej strony - składniki mleka i ich ilości ok, super się rozpuszcza w wodzie (drobniejszy proszek), że jest w puszcze (lepiej się nabiera mleko) i cena rzeczywiście atrakcyjna.
no wlasnie moja siostra je kupuje i mowi ze jest super i nie smakuje tak jak inne jak jedzenie dla rybek :) a ne ma fluoru jako jedyne mleko ..
image
image
Aga, wiem, że byłyście na Nanie. W Polo Market 350 gram jest teraz za 9,99 :)
image
wiem Ulka :) dzieki :P tylko za daleko mam ten polo market a mam jeszcze 4 opakowania mleka po 300 gram :) bo mala musze odchudzic bo codziennie i deserek i obiadek wiec tylko je 2-3 razy mleko :) bo kaszek tez nie moge bo piediatra zabronila bo bardziej tuczaca jest :)
image
image
jeśli będziesz chciała kupić Mami Lac, to jest dostępny też w internetowym sklepie 'do domku' w cenie 12,99zł. na terenie Trójmiasta przywożą zamówienie nawet tego samego dnia i dostawa może byc gratis - przeczytasz na ich stronie. na allegro też dostaniesz. pzdr
wiem ze na tej stronie jest :) ale dziekuje ;)
image
image
estem zachwycona mlekiem MamiLac. Od początku musiałam dokarmiać moją Małą, bo nie najadała się moim mlekiem. Miała straszne problemy brzuszkowe.,kolki, brzydką, śmierdząca kupę i bardzo płakała. Myślałam, ze to też przez to że mieszam pokarmy - mój i te wszystkie mleka, niestety przerwałam również z tego powodu karmienie piersią. To wszystko było strasznie trudne. Próbowałam 4 rodzaje różnych mlek dostępnych w sklepach, przeciw kolkom, ulewaniu, itd oraz wszystkiego na kolki Sabsimplex, espumisan, gipewater, itd. Znalazłam w internecie MamiLac i zakupiłam. Szczerze powiem, ze bałam się wprowadzać kolejnego mleka, zwłaszcza takiego, o którym mało mogłam poczytać w sieci, ale po kolejnych męczarniach naszej Małej zaryzykowaliśmy... Na szczęscie. Właściwie już na drugi dzień kupa była super, regularna. Do tego kupiłam butelki Dr Brown i kolki i wszystkie inne problemy się skończyły. Od tamtej pory zużyliśmy już myślę ok 20 puszek mleka MamiLac 1 i jest super. Dziś zamówiłam już kilka puszek MamiLac 2 i mam nadzieję, że sprawdzi się tak jak mleko początkowe.
Obsługa sklepu bardzo ok i pomocna, zaraz po wpłacie wysyłają, przesyłka jest w 2 dni. Zamawianie tylko przez internet, jest trochę problematyczne bo trzeba pamiętać żeby wcześniej zamówić, żeby się nie skończyło zanim przyjdzie nowa przesyłka.
Nie zgadzam się z opiniami, że to syf, nie wiem jak może ktoś tak pisać kto nie próbował. Skład witaminowy jest dokładnie taki sam jak w innych mlekach - sprawdzałam. A to ze kraje 3 Świata, a nas Polskę to jak traktują te wielkie koncerny??
Mleko produkuje polska firma, której trudno się przebić przez wielkie korporacje, która nie nabija ceny mleka reklamą. Inne mleka były nawet prawie 3 razy droższe a moja córka cierpiała męki. Cena myślę, nie ma tu specjalnego znaczenia. Mnie osobiście przekonuje fakt, ze mleko produkowane jest w Polsce, przez mała polską firmę. Myśle też, że po prostu trzeba spróbować, jednemu dziecku służy to innemu co innego, nie ma reguły. Dla mojej córki i dla nas MamiLac się sprawdziło, wręcz wybawiło nas z cierpień i bezsennych nocy. Wspomnę jeszcze ze odpukać Mała super się rozwija, świetnie rośnie i przybiera na wadze miarowo. Pomyślałam, że podzielę się tym wszystkim, bo ja sama nie mogłam nic znaleźć w sieci.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

malejące piersi po porodzie? :) heh... (53 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry