Widok
Mleko początkowe sycące dla żarłocznych dzieci :)
Humana plus to mleko początkowe sycące dla dzieci z większym apetytem. Czy któraś z Was stosowała? Ja mam małego żarłoka, zamówiłam próbne 5 paczek z allegro bo nigdzie w trójmeiście nie mogłam znaleźć tej wersji, w necie jest mało opini, może ktoś powie coś więcej albo doradzi :)
a ile ma twoje dziecko,
bo ja uzywalalam aptamil hungry baby, jest od urodzenia, ale dziecko musi osiagnac 6kg wagi, i skonczony 4 tydzien, tak zalecjaja, ja zaczelam stosowac jak mloda miala ok 6.5kg a skonczyla 6tz, zaczelam, bo po miesiacu nadal jadla mi co1h dawki monstrualne, i w tym mleku ma sie inne proporcje itp...pomoglo, pozniej po 6mz weszlam na aptamil2 i jest ok...aha aptamil to pl bebilon, choc troszke rozni sie skladem.
nestety w pl niedostepne...
bo ja uzywalalam aptamil hungry baby, jest od urodzenia, ale dziecko musi osiagnac 6kg wagi, i skonczony 4 tydzien, tak zalecjaja, ja zaczelam stosowac jak mloda miala ok 6.5kg a skonczyla 6tz, zaczelam, bo po miesiacu nadal jadla mi co1h dawki monstrualne, i w tym mleku ma sie inne proporcje itp...pomoglo, pozniej po 6mz weszlam na aptamil2 i jest ok...aha aptamil to pl bebilon, choc troszke rozni sie skladem.
nestety w pl niedostepne...
na chyloni w napewno jest wiec mysle ze gdzie indziej tez no moze tylko w tych malych sklepach moze nie byc
jeszcze w jakis supermarketach sa ale musialabym poszukac maila od humany w ktorych dokladnie jesli cie to interesuje to daj znac
ja zamawiam kurierem bezposrednio ze strony humany od razu kupuje 10 opakowac wiec to przekracza 150 i dzieki temu kuriera mam gratis a paczka dostarczana jest bardzo szybko
jeszcze w jakis supermarketach sa ale musialabym poszukac maila od humany w ktorych dokladnie jesli cie to interesuje to daj znac
ja zamawiam kurierem bezposrednio ze strony humany od razu kupuje 10 opakowac wiec to przekracza 150 i dzieki temu kuriera mam gratis a paczka dostarczana jest bardzo szybko
ciesze sie ze pomoglam:) mnie w tym plus wkurzalo strasznie to ze bardzo slabo sie rozpuszcza. normalne wsypuje 2 razy wstrzasne i tyle a to z minute musialam mieszac bo inaczej grudki zostawaly a moja julka wcale nie jagla go mniej ani rzadziej niz normalnej 1 wiec nie wiem jak to plus ma dzialac:)
Kupuje http://audiotravels.pl/najlepsze-naturalne-mleko/ maluszek zadowolony.