Widok

Mleko początkowe sycące dla żarłocznych dzieci :)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Humana plus to mleko początkowe sycące dla dzieci z większym apetytem. Czy któraś z Was stosowała? Ja mam małego żarłoka, zamówiłam próbne 5 paczek z allegro bo nigdzie w trójmeiście nie mogłam znaleźć tej wersji, w necie jest mało opini, może ktoś powie coś więcej albo doradzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ile ma twoje dziecko,
bo ja uzywalalam aptamil hungry baby, jest od urodzenia, ale dziecko musi osiagnac 6kg wagi, i skonczony 4 tydzien, tak zalecjaja, ja zaczelam stosowac jak mloda miala ok 6.5kg a skonczyla 6tz, zaczelam, bo po miesiacu nadal jadla mi co1h dawki monstrualne, i w tym mleku ma sie inne proporcje itp...pomoglo, pozniej po 6mz weszlam na aptamil2 i jest ok...aha aptamil to pl bebilon, choc troszke rozni sie skladem.
nestety w pl niedostepne...
Dodaj troszeczke kleiku ryzowego do mleka i zobaczysz ze dziecko bedzie najedzone , a Ty spokojniejsza bedziesz .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mały ma 5 tygodni, niestety ma taki apetyt że bardzo często się budzi z głodu. Obczaje to o którym piszesz, w razie czego jakoś z netu ściągnę jakby humana się nie sprawdziła. Podobno można też zagęśzczać kleikiem lub mąką...
humane 1 plus mozna kupic z carrfurze
O, dziekuje bardzo za informacje, paczka co prawda juz przyszla ale podjade na dniach zobaczyc, zawsze to lepiej niz czekac na kuriera :)
na chyloni w napewno jest wiec mysle ze gdzie indziej tez no moze tylko w tych malych sklepach moze nie byc
jeszcze w jakis supermarketach sa ale musialabym poszukac maila od humany w ktorych dokladnie jesli cie to interesuje to daj znac

ja zamawiam kurierem bezposrednio ze strony humany od razu kupuje 10 opakowac wiec to przekracza 150 i dzieki temu kuriera mam gratis a paczka dostarczana jest bardzo szybko
Dziekuje, w takim razie jak mleczko sie sprawdzi to bede zamawiala takim system jak Ty- ze strony producenta z darmowa przesyłką :)! Przeoczyłam te opcja :)
ciesze sie ze pomoglam:) mnie w tym plus wkurzalo strasznie to ze bardzo slabo sie rozpuszcza. normalne wsypuje 2 razy wstrzasne i tyle a to z minute musialam mieszac bo inaczej grudki zostawaly a moja julka wcale nie jagla go mniej ani rzadziej niz normalnej 1 wiec nie wiem jak to plus ma dzialac:)
o kurde :( Ja wlasnie 1 raz uzylam, faktycznie fatalnie sie miesza, wczesniej mialam nan sensitive nestle ale sie tez zle miesza. Zasnal punkt 20 zobacze co sie bedzie dzialo, oby bez sensacji. A ogolnie z humany jestes zadowolona?
tak moja julcia na poprzednim mleku zaczela miec kolki wiec polecono mi humane i kolki prawie jej sie nie zdarzają wiec jestem zadowolona

tylko ta plus to dla mnie poracha :)
Mojemu malemu jednak trochę pomogla, przerwy są ciut dłuższe, mleko bardzo mu smakuje i problemy z gazami zniknęły :)! Choc spektakularnie się niestety nie najada :)

Moja córka wręcz uwielbia mleko Humany. Ma ono bardzo dobry skład i jest bezpieczne dla dzieci co jest moim zdaniem bardzo ważne. Jeśli chodzi o sytość, to nie zauważyłam problemu u mojej małej, a tez jest żarłokiem. Raczej bez problemu sie tym mlekiem najada!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ponawiam temat. Gdzie kupię mleko humana 1 plus bo nigdzie go nie mogę dostać :-(
image image

Kupuje http://audiotravels.pl/najlepsze-naturalne-mleko/ maluszek zadowolony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Wakacje z dziećmi (121 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

ciąża a żelowe paznokcie (13 odpowiedzi)

Witam koleżanki......czy wiecie o jakiś przeciwskazaniach do robienia sobie żeli w trakcie...

do góry