Widok

Mlekomat w trójmieście

Szukam informacji, czy na naszym terenie pojawił się mlekomat i nigdzie nie mogę znaleźć. Będę wdzięczna za informacje.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
stoi w Gdańsku w Centrum Handlowym REAL na ul. Kołobrzeskiej 32 w wejściu koło apteki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
MLECZKO Z ŻUŁAW 4,8% TŁUSZCZU, 3,5% BIAŁKA, SCHŁODZONE DO 4 STOPNI - PYCHA !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stokrotne dzięki Dobry Człowieku :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na czym polega ten mlekomat..?
Już go nie ma w Realu, czy ktoś wie gdzie jest?
Ruszyła sprzedaż mlekomatów od początku do końca wyprodukowanych w Polsce. Sprzedaż, dzierżawa, leasing. Atrakcyjne ceny, wysoki standard wyposażenia. Szczegóły pod mlekomat@op.pl

Pozdrawiam
a co to jest ten " mlekomat"?? pierwsze słysze.. :)
znalezione w necie "Z urządzenia można kupić świeże, niepasteryzowane mleko prosto od krowy. Oprócz mleka można także zakupić butelkę litrową."
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pij mleko
A będziesz kaleką.
Człowiek nie przyswaja kazeiny, bo nie rosną mu kopyta i rogi.
Tylko człowiek jako jedyne zwierze na ziemi pije mleko przez całe swoje życie - inne zwierzęta tego nie robią - dlaczego?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 22
inne zwierzęta nie palą, nie piją alko, nie ćpają, mają regularny tryb życia i się nie zapuszczają jak ludzie, co drugi to kaleka, nadwaga, stres, brak ruchu. Robimy to bo możemy. Źle postawione pytanie, dlaczego my pijemy mleko powinno być. Ja piję bo lubię.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest przeniesiony do delikatesów Krówka na osiedlu Gdańsk Zaspa przy ulicy Leszczyńskich. Dokładny adres to ulica Kombatantów 4.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy ktoś może wie, czy w Gdyni taki mlekomat działa ? Będę wdzięczna za odpowiedź.
A czy w Gdyni taki mlekomat działa ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przydalby sie tez w gdansku na orunii przy biedronce duzo jest miejsca fajna sprawa sama nie pije mleka ale moje dziecko tak i bardzo chatnie kupowala bym takie mleko dla mojego malca
Dziala w Orlowie na Placu Gornoslaskim :)
mlekomaty stoją w Gdyni aż 3:-)
na targowisku w Orłowie, plac górnośląski na ryneczku w alejce na końcu,na rynku na Chyloni oraz na Głównej hali targowej przy wejściu na halę rybną
Ostatnio stał na targowisku w Chyloni
Gdynia Orłowo-ryneczek na Placu górnośląskim
Mlekomaty ze świeżym mlekiem są w Gdyni Orłowie na ryneczku. Mój synek uwielbia takie mleko. Bez żadnych konserwantów i dodatków. Uht to nie mleko tylko biała ciecz bez wapnia. Polecam wszystkim którzy dbają o to co jedzą. Z takiego mleka można zrobić zsiadłe mleko, samemu biały ser,masło, jogurt i śmietanę. Fajny pomysł!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry