Widok

Młode Pary 2012 (część 5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
21 kwietnia - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni, Oberża pod Turbotem, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Milena86! powiem ci nie mam pomysłu na suknię ,ale biorę przyjaciółkę i ona coś tam mi doradzi ;-) i tak zrobię sobie urodzinowy prezent w Listopadzie ;-)
No to jest właśnie niesmaczne jak kobieta ma spłaszczony biust jak naleśnik na śniadanie :D dlatego krawcowa musi zlikwidować zamek i zrobić sznurki
Milena86! Ja osobiście mierzyłam tylko 1 i powiem ci ,że byłam pewna tej sukni ,ale jak biust został spłaszczony to zrezygnowałam z szukania ,a koleżankę przeprosiłam ,że wlokła ją tyle ,a tu nici ,ale może coś znajdę w Listopadzie ;-)
:-)))
witamy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam! nie jestem bardzo aktywną użytkowniczką i bardziej śledzę niż się udzielam, ale chcę się dopisać do listy dziewczyny i śledzić przebieg spraw.
Zatem feelgood 25.08.2012, restauracja Godding. Mam też załatwiony kościół, foto, dj i wizażystkę no ale o tym później. Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja szukałam długo sukni, bo wszystko pasowało, ja też mam troszkę większy biust i zawsze się u góry jakoś źle układało, ale suknia to nic jak szukałam biustonosza, by mi ładnie biust podtrzymał to była tragedia dziś, ale wkoncu znalazłam mam nadzieje, że gorset zrobi swoje i podtrzyma jeszcze bardziej. Krawcowa kazała mi przyjść właśnie z bielizną i butami by dopasować długość i gorset.
Cześć Asiu, pewnie teraz bym latała po salonach, no ale brzuszek jest, chociaż i tak byłam w 5 miesiącu w salonie langoria, bo brzuszek mały był i wchodziłam normalnie w sukienki i właśnie tam była ta sukienka którą bardzo bym chciała mieć, chociaż i tak nie odmówię sobie maratonu po salonach właśnie w listopadzie czy grudniu, a nóż coś innego będzie ładniej leżało
czesc czarna84 noooo witam cię jesli chodzi o suknie to masz fajnie bo ja miałam jeden model ,ale mam za duży biust i poległam na polu bitwy ii zostawiłam szukanie na Listopad ;-)
no tak do stycznia to moment zleci:)
Widzę, że dziewczyny działają i mają już większość załatwioną, ja nie mam nic prócz sali orkiestry i foto. Sukienkę wiem jaką chcę i w grudniu mam nadzieję że ją kupię
Milena86! no to widzę ,że masz już Suknię ,a niby miałam model ,ale mi nie pasował do figury i zostawiam szukanie sukni nie mam weny na razie .......
My wszystko stopniowo kupowaliśmy, więc zostały w sumie takie rzeczy, które będę załatwiać na miesiąc lub dwa przed ślubem. Kwiaty, napoje, ciasto, tort, napoje, wino i jakiś upominek dla rodziców. Jeśli chodzi o sukienkę to będę miała przerobioną używaną właśnie idę do krawcowej pod koniec września, na konkretne przymiarki. W sumie chyba szycie wychodzi taniej niż kupno, czy nawet wypożyczenie.
witam was dziewczyny trochę mnie nie było ,a co do malowania to mnie będzie malowała przyjaciółka
Ja też kupię używaną, oD Pani z KOwal:)
Ale jeszcze się zastanowię":) Dziewczyny a Kto was maluje..?
mają teraz obniżki, w sumie końcówki do 150 zł można kupić, najwięcej jest butów z paseczkami przy kostce z okrągłym czubkiem lub szpiczastym. Ja chciałam zakryte buty i takie kupiłam ostatnie białe 37 za 100 zł.
Milenko, My jak My, ale Ty to teraz pewnie masz gonitwę co? ;)

A jaką masz sukienkę? Bo ja właśnie się zastanawiam czy cyckonosz sobie kupować, ponieważ sukienka bardzo ładnie mi trzyma biust a w dodatku będzie mi przeszkadzać tylko w tańcowaniu itp ;P sama nie wiem...

A co do podwiązki to na 95% jestem pewna, że nie będę miała, kto mi tam będzie zaglądać ;D poza tym, pamiętam po swojej studniówce jak mnie szlak trafiał przez podwiązkę, ciągle mnie uwierała... ;)

Co do szyci sukienek, ja się nie wypowiem, bo ja już mam i to odkupioną, ale zanim kupiłam rozważałam podobną opcję - szycie na pierwsze wypożyczenie, uważam to za idealne rozwiązanie, bo nie dość, że szyją na Wasz rozmiar to potem nie masz problemu ze sprzedażą sukni ;) właśnie słyszałam, że w Wejherowie są świetne salony!! ;D

Pozdrawiam.
i jak drogie mają Buty...?
No widzę, że przygotowania pełniejszą parą :) ..... ja właśnie kupiłam dziś buty, bieliznę i podwiązkę na Gildii ......
Ja zamierzam szyć na jako pierwsze wypożyczenie w sprawdzonym przez kuzynki salonie w Wejherowie, ale jeszcze nie szukałam fasonu, nie mierzyłam.
do góry