Widok

Młode Pary 2012 (część 5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
21 kwietnia - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni, Oberża pod Turbotem, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrażeniami sie napewno podziele :) Jak narazie poszukuje kamerzysty. Co do sukienki raczej przymierzam sie do kupna, jak narazie nie przymierzałam żadnej :) Mam polecony salon sukien ślubnych Elizabeth, przyjaciołka tam kupowała i jest zachwycona wyborem sukni jak i obsługą, a to ważne. :)
Zapomniałam wczoraj o tym, ze to mój pierwszy wpis- jestem Ania.

Tak więc....

data 28.04.2012,
ślub w parafii św. Michała Archanioła w Sopocie,
wesele w Goddingu w Sopocie i..
o dziwo, jest już sukienka :)) I to do tego pierwsza, którą przymierzyłam (kolejne nie były tak ładne ;P).
Marta Witamy !!! :)
O!! masz wesele w Winie tydzień przede mna :):):):) Fajnie, podzielisz się wrażeniami :D

A co do sukienki, ja jak narazie jestem zdecydowana na szycie, ale może jak zobaczę coś innego w salonie to mi sie odwidzi po przymiarkach :)
Jeszcze nie przymierzałam żadnej sukni, więc może mój wymarzony fason wcale nie będzie na mnie dobrze leżał.

Ale jak narazie mam wizje szycia :)
Dołaczamy do grona Młodych Par 2012 - Marta i Karol- 16 czerwca 2012, sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk.
Poszukiwania kamerzysty trwają :)
11 sierpień- Ania i Marek
Dziewczyny Szyjecie sukienki ,...?
My mamy 28 kwietnia 2012 w Sopocie w św. Michale :)
Zainteresowane osoby zapraszam do odwiedzenia aszej strony http://www.centrumslubu.com.pl
Luzy - JUSTYNA ART wizaż i styl - http://www.justyna-art.pl - Pani Justyna będzie mnie malowała w dniu ślubu, już zanim napisałam maila byłam pewna na 95%, że ta Pani mnie umaluję ;) Ale w trakcie pisania tylko się upewniłam do służności swojej decyzji, jestem zadowolona ze współpracy a jeszcze nie miałam makijażu robionego ;) Ale jestem dziwnie spokojna o to... ;D a ile będziesz płaciła? ;)
Tak dokładnie o tej Pani Oli pisałam ;D Do tego wyboru również jestem pewna i zadowolona!! ;)

Kochana, ułatwię Ci szukanie i przesyłam linka do tych zawieszek :)
http://moda.allegro.pl/zawieszki-krawaciki-podwiazki-muszki-wys-24h-i1772110479.html

Ze współpracy i jakości zawieszek też jestem pozytywnie zadowolona - serdecznie polecam ;)

Pozdrawiam :)
Olesia, jaką masz wizażystkę??? ja mam Anię Stykałę, ale ciągle się waham, bo jest najdroższa ze wszystkich :/
dlatego szukam inspiracji u dziewczyn, które wybrały już na 100% (bo ja na 99 :P ).
a czy pisząc o fryzjerce OLI - masz na myśli Olę Czerwińską??? ja też Ją mam, ale tego wyboru jestem akurat pewna.
acha, i skąd wzięłaś te fajne zawieszki? z Allegro? jeśli tak - pamiętasz może nicka sprzedawcy? z góry dziękuję :))
Ja to mam już wizażystkę załatwioną, fryzjerkę (czekam na telefon od Pani Oli ;;), dekoratorkę, praktycznie cała jestem ubrana, zawieszki na alkohol (podwiązki, krawaciki i muszki) i podziękowania dla Gości już zamówione - może i wcześnie, ale przynajmniej część już mam z głowy a niestety zaczęła mi się ostra praca teraz i nie mam zamiaru przesiadywać przed kompem i wyszukiwać różnych pierdół - nie mam ochoty, czasu a tym bardziej siły ;(

Tak więc takie niby pierdoły już mam z głowy ;)

Oj Olimpia, Wy to jesteście udani ;) ale przynajmniej w ciepłym miesiącu będziecie mieć ślub, plus zrobicie wspaniałe prezenty Waszym Ojcom ;)
też mam 23 czerwca 2012 ;)
Aaaaaa......zapomniałam !!! u nas zmienia też w kościele. Będziemy Brać w NMP w Wejherowie.
W sumie to nasz kościół, więc nie będziemy musieli załatwiać licencji no i do sali blisko, więc nie wybulimy tyle za przewóz gości.

Więc ja na liście zupełnie nieaktualna jestem :P
23 czerwca
Kościół - NMP Królowej Polski w Wejherowie
Sala - Dziekie Wino w Redzie
Fotograf - Mój szwagier :)
Zaproszenia, Dekoracje, kwiaty - Moja siostra:)
Makijaż - LaFoka

To rzeczy, które są przyklepane na 100%v :)

Teraz powoli wyboeramy zespół. Zastanawiamy się nad Blue Heaven albo Sami Swoi. Jeszcze zobaczymy.

No i ja non stop oglądam sukienki :P Mam już kilka na oku, ale chyba będę szyć :)
No a ja się pochwale, że też mam już makijażystkę :)
Moja najlepszą psiapsiółe z liceum, która teraz zajmuje się zawodowo wizażem :)
LaFoka :):):)
Podaje jej stronkę jakby ktoś chciał zobaczyć. Co prawda nie ma tam makijażów ślubnych, bo ona głównie zajmuje się tymi artystycznymi, ale te normalne też robi super :)

http://www.lafoka.com/

Hahaha, a pomyślęc, że w liceum, jak się przygotowywałyśmy na jakaś bibkę to ja ją malowałam, bo ona mówiła, że nie umie :D
Witam u nas mała zmiana zamiast VILLA PALLADIUM mamy DZIKIE WINO w Redzie sala kryształowa. Fotograf i kamera HP.Video-Foto-Studio . Kościół św. Mikołaja w Gdyni . Makijaż pani Elena .
Dj będziemy wybierać w listopadzie mamy dwóch niewiem na którego sie zdecydować i to narazie na tyle:)
Poszukaj w szkołach tańca. W trójmieście jest kilka takich miejsc, które przygotowują młode pary do 1szego tańca :)

Olesia - Sprawa poszła OK :) Jakoś się dogadaliśmy, zaliczka wpłacona, więc na naszym weselu będziemy się bawić w Dzikim Winie! Przyklepane :)
Co do kłótni, to zazdroszczę Ci, ze nie wytrzymujecie i zarz się godzicie :)
U nas tyo zawsze J. pęka pierwszy, ale jak się mocno zetniemy, to uparciuchy z nas straszne!! :P - Ja chyba gorszy ;)

No ale grunt, ze poszlo wszystko dobrze i już sobie mogę marzyć jak będzie wyglądało moje wesele :D
Witam moje miłe Panie, na koniec tego długiego weekendu :)
Wróciłam z krótkiego urlopu w Szwecji z pewną myślą...

Pierwszy taniec

Wiemy jaką chcemy piosenkę na ten pierwszy taniec, zastanawiamy się czy iść na jakieś lekcje tańca, żebyśmy mieli jakiś ładny układ choreograficzny, ile to może kosztować, jaki czas przed weselem mamy to zrobić i gdzie wg w Gdańsku coś takiego się znajduje?

może pomożecie?
Tak Olimpia, miesiąc urlopu ;) ale za to miesiąc przed urlopem miałam wyższą szkołę jazdy ;D aż dwa obozy z Dzieciakami :D ja w ogóle mam pracę z Dziećmi, dlatego taki urlop, wiadomo wakacje ;D

Na tym urlopie tak się rozleniwiłam, że hej :( a wiedziałam, że tak będzie dlatego jeszcze przed urlopem obiecałam sobie solennie, że nie będzie to urlop leniuchowania tylko ciężkiej i rzetelnej pracy - niestety na obietnicach się skończyło, i teraz mam co chciałam ani praca mgr nie zaczęta, ani nie przygotowana do powrotu do pracy ;D cóż, tak bywa... ;)

Oj, Kochana na pewno się pogodzicie i jeszcze popołudniu się dogadacie i pojedziecie wpłacić zaliczkę, w końcu to dopiero początek dnia a nie koniec ;D a swoją drogą, często się wściekam na swojego B, ale chyba u Nas nigdy nie było sytuacji, że nie gadaliśmy ze sobą na następny dzień ;P My może nie pogadamy z godzinę max dwie i któreś z Nas zawsze wymięka po tym czasie... ;)

Wiesz co? Może źle określiłam, to nie jest brzydka sala, jest bardzo ładna, ale tak jak piszesz taka typowo weselna ;) Nie to co niektóre dziewczyny między innymi Ty, mają eleganckie sale itp ;D Tak narzekam, ale w rezultacie jestem bardzo zadowolona z tej sali ;) ważne też, że nie ma filarów na środku parkietu plus, że Goście będą się bawić na jednej sali ;)
A !! Olesia - Ty masz w Gosi w Kielnie wesele prawda?
To co Ty gadasz, że sala nie jest ładna ?:)
Jest bardzo ładna :) Też się zastanawiałam nad nią, ale trochę nam daleko było:/

Sala jest typowo...hmmm... jakby to ująć weselna :) Mi tam się podoba :)
A tak jak mówisz - jak jeszcze dojdą dekoracje, to w ogóle super :)
A poza tym masz rację, że najważniejsze na weselu jedzenie i orkiestra - wystrój spada na dalszy plan..
Pamiętam jak byłam u kuzyna na weselu. Miał okropną sale :(:( Brzydką, starodawną, ciemną - czułam się jakbym się cofnęła do PRLu :/
Ale żarcie i kapela była super i suma sumarum, wszyscy wyszliśmy stamtąd bardzo zadowoleni :)
Olesia - Miesiąc na urlopie ???!!! To Ci dobrze :)

Ja mam po weekendzie jeszcze dwa dni wolnego i też będę pracę pisac :)

Mój weekend był generalnie fajny, tylko wczoraj wieczorem się poprztykaliśmy i teraz panuje w domu ciiiiiiiisza. A dziś mieliśmy iśc wpłacać zaliczkę na salę :(.... a teraz jakoś mi się nawet nie chce :(:(:(:(
do góry