Widok

Młode Pary 2012 (część 5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
21 kwietnia - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni, Oberża pod Turbotem, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam u nas mała zmiana zamiast VILLA PALLADIUM mamy DZIKIE WINO w Redzie sala kryształowa. Fotograf i kamera HP.Video-Foto-Studio . Kościół św. Mikołaja w Gdyni . Makijaż pani Elena .
Dj będziemy wybierać w listopadzie mamy dwóch niewiem na którego sie zdecydować i to narazie na tyle:)
No a ja się pochwale, że też mam już makijażystkę :)
Moja najlepszą psiapsiółe z liceum, która teraz zajmuje się zawodowo wizażem :)
LaFoka :):):)
Podaje jej stronkę jakby ktoś chciał zobaczyć. Co prawda nie ma tam makijażów ślubnych, bo ona głównie zajmuje się tymi artystycznymi, ale te normalne też robi super :)

http://www.lafoka.com/

Hahaha, a pomyślęc, że w liceum, jak się przygotowywałyśmy na jakaś bibkę to ja ją malowałam, bo ona mówiła, że nie umie :D
Aaaaaa......zapomniałam !!! u nas zmienia też w kościele. Będziemy Brać w NMP w Wejherowie.
W sumie to nasz kościół, więc nie będziemy musieli załatwiać licencji no i do sali blisko, więc nie wybulimy tyle za przewóz gości.

Więc ja na liście zupełnie nieaktualna jestem :P
23 czerwca
Kościół - NMP Królowej Polski w Wejherowie
Sala - Dziekie Wino w Redzie
Fotograf - Mój szwagier :)
Zaproszenia, Dekoracje, kwiaty - Moja siostra:)
Makijaż - LaFoka

To rzeczy, które są przyklepane na 100%v :)

Teraz powoli wyboeramy zespół. Zastanawiamy się nad Blue Heaven albo Sami Swoi. Jeszcze zobaczymy.

No i ja non stop oglądam sukienki :P Mam już kilka na oku, ale chyba będę szyć :)
też mam 23 czerwca 2012 ;)
Ja to mam już wizażystkę załatwioną, fryzjerkę (czekam na telefon od Pani Oli ;;), dekoratorkę, praktycznie cała jestem ubrana, zawieszki na alkohol (podwiązki, krawaciki i muszki) i podziękowania dla Gości już zamówione - może i wcześnie, ale przynajmniej część już mam z głowy a niestety zaczęła mi się ostra praca teraz i nie mam zamiaru przesiadywać przed kompem i wyszukiwać różnych pierdół - nie mam ochoty, czasu a tym bardziej siły ;(

Tak więc takie niby pierdoły już mam z głowy ;)

Oj Olimpia, Wy to jesteście udani ;) ale przynajmniej w ciepłym miesiącu będziecie mieć ślub, plus zrobicie wspaniałe prezenty Waszym Ojcom ;)
Olesia, jaką masz wizażystkę??? ja mam Anię Stykałę, ale ciągle się waham, bo jest najdroższa ze wszystkich :/
dlatego szukam inspiracji u dziewczyn, które wybrały już na 100% (bo ja na 99 :P ).
a czy pisząc o fryzjerce OLI - masz na myśli Olę Czerwińską??? ja też Ją mam, ale tego wyboru jestem akurat pewna.
acha, i skąd wzięłaś te fajne zawieszki? z Allegro? jeśli tak - pamiętasz może nicka sprzedawcy? z góry dziękuję :))
Luzy - JUSTYNA ART wizaż i styl - http://www.justyna-art.pl - Pani Justyna będzie mnie malowała w dniu ślubu, już zanim napisałam maila byłam pewna na 95%, że ta Pani mnie umaluję ;) Ale w trakcie pisania tylko się upewniłam do służności swojej decyzji, jestem zadowolona ze współpracy a jeszcze nie miałam makijażu robionego ;) Ale jestem dziwnie spokojna o to... ;D a ile będziesz płaciła? ;)
Tak dokładnie o tej Pani Oli pisałam ;D Do tego wyboru również jestem pewna i zadowolona!! ;)

Kochana, ułatwię Ci szukanie i przesyłam linka do tych zawieszek :)
http://moda.allegro.pl/zawieszki-krawaciki-podwiazki-muszki-wys-24h-i1772110479.html

Ze współpracy i jakości zawieszek też jestem pozytywnie zadowolona - serdecznie polecam ;)

Pozdrawiam :)
Zainteresowane osoby zapraszam do odwiedzenia aszej strony http://www.centrumslubu.com.pl
My mamy 28 kwietnia 2012 w Sopocie w św. Michale :)
Dziewczyny Szyjecie sukienki ,...?
11 sierpień- Ania i Marek
Dołaczamy do grona Młodych Par 2012 - Marta i Karol- 16 czerwca 2012, sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk.
Poszukiwania kamerzysty trwają :)
Marta Witamy !!! :)
O!! masz wesele w Winie tydzień przede mna :):):):) Fajnie, podzielisz się wrażeniami :D

A co do sukienki, ja jak narazie jestem zdecydowana na szycie, ale może jak zobaczę coś innego w salonie to mi sie odwidzi po przymiarkach :)
Jeszcze nie przymierzałam żadnej sukni, więc może mój wymarzony fason wcale nie będzie na mnie dobrze leżał.

Ale jak narazie mam wizje szycia :)
Zapomniałam wczoraj o tym, ze to mój pierwszy wpis- jestem Ania.

Tak więc....

data 28.04.2012,
ślub w parafii św. Michała Archanioła w Sopocie,
wesele w Goddingu w Sopocie i..
o dziwo, jest już sukienka :)) I to do tego pierwsza, którą przymierzyłam (kolejne nie były tak ładne ;P).
Wrażeniami sie napewno podziele :) Jak narazie poszukuje kamerzysty. Co do sukienki raczej przymierzam sie do kupna, jak narazie nie przymierzałam żadnej :) Mam polecony salon sukien ślubnych Elizabeth, przyjaciołka tam kupowała i jest zachwycona wyborem sukni jak i obsługą, a to ważne. :)
Ja zamierzam szyć na jako pierwsze wypożyczenie w sprawdzonym przez kuzynki salonie w Wejherowie, ale jeszcze nie szukałam fasonu, nie mierzyłam.
No widzę, że przygotowania pełniejszą parą :) ..... ja właśnie kupiłam dziś buty, bieliznę i podwiązkę na Gildii ......
i jak drogie mają Buty...?
Milenko, My jak My, ale Ty to teraz pewnie masz gonitwę co? ;)

A jaką masz sukienkę? Bo ja właśnie się zastanawiam czy cyckonosz sobie kupować, ponieważ sukienka bardzo ładnie mi trzyma biust a w dodatku będzie mi przeszkadzać tylko w tańcowaniu itp ;P sama nie wiem...

A co do podwiązki to na 95% jestem pewna, że nie będę miała, kto mi tam będzie zaglądać ;D poza tym, pamiętam po swojej studniówce jak mnie szlak trafiał przez podwiązkę, ciągle mnie uwierała... ;)

Co do szyci sukienek, ja się nie wypowiem, bo ja już mam i to odkupioną, ale zanim kupiłam rozważałam podobną opcję - szycie na pierwsze wypożyczenie, uważam to za idealne rozwiązanie, bo nie dość, że szyją na Wasz rozmiar to potem nie masz problemu ze sprzedażą sukni ;) właśnie słyszałam, że w Wejherowie są świetne salony!! ;D

Pozdrawiam.
mają teraz obniżki, w sumie końcówki do 150 zł można kupić, najwięcej jest butów z paseczkami przy kostce z okrągłym czubkiem lub szpiczastym. Ja chciałam zakryte buty i takie kupiłam ostatnie białe 37 za 100 zł.
do góry