Widok

Młode Pary 2012 (część 5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego wątku

STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 => Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
21 Kwietnia - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
21 kwietnia - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) Kościół im. Stanisława Kostki w Gdyni, Oberża pod Turbotem, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
23 czerwca - Tymek200221 => Sala FILIP w Osłonienie, zespół SAMBA, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) zajazd Hacjenda Pączewo-zespół Party- kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu Gdańskiego
30 czerwca - zosiek
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa => kościół XVI wieczny w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => Villa Paladium w Oliwie
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł => videogroszek,sala Agrotka Osłonino, zespół Party
25 sierpnia - Gosik _Koteczek
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuje dziewczyny za rady odnośnie wypadania włosów... znam tego przyczynę, teraz zależy mi aby ten proces zahamować... dostałam od fryzjerki kapsułki fanola energetic - miały pomóc, ale nie widzę różnicy. Jakoś to będzie... nie ma co się przejmować na zapas.
wiecie moje miłe Panie, nie mam pomysłu na kamerzystę,
szukam kogoś poleconego, żebym wiedziała że jest fajnie, że to takie nowoczesne będzie nagranie nie takie jak kiedyś, ale oczywiście, żeby kasa była w rozsądnych granicach, może coś polecicie?
Olesia ja właśnie nie jestem przekonana do fioletowych butów przy tej sukience. Kiedy o nich myślałam to miałam w głowie inną suknie a teraz już sama nie wiem. Suknia wygląda tak :) tylko ja chcę biała i będzie miała jeszcze takie ramiączko na szyję z koronki.
image

Uploaded with ImageShack.us
I co pasują fioletowe buty do takiej sukni? :)
O ile oczywiście znajdę odpowiednie, bo póki co żadnych nie widziałam.

A co do zaproszeń to my dajemy na początku roku w styczniu, żeby każdy sobie mógł jakiś urlop ewentualnie zaplanować, czyli 4 miesiące wcześniej. Za granicę wysyłamy w grudniu.
Zamawialiśmy u jubilera, bez żadnego swojego złota.Udało nam się znaleźć takie jak chcieliśmy w ludzkiej cenie.

Ja też nie wiem jak to wygląda z tymi zawiadomieniami. Sama też się chętnie dowiem.
Kamcia - dziękuje ;) Faktycznie, to macie bardzo bliziutko ;P i szybciutko będziecie :)

Ja też tak wyliczyłam, że powinniśmy być na 18 - 18.30 najpóźniej - też tak w sam raz ;)

Kamcia a pochwal się swoją sukienką, to doradzimy czy fioletowe butki będą pasować :) to jest biała? Jeżeli tak, to nie powinno być żadnego kłopotu z kolorem fioletowym ;)

gosik_koteczek - co do obrączek, my to akurat planujemy gdzieś tak w grudniu - styczniu ;) powiedz mi a Ty zamawiałaś u jubilera, czy miałaś własne złoto?

Dziewczyny, a kiedy Wy planujecie dawać zaproszenia i zawiadomienia? Ile przed ślubem? Aha i nurtuje mnie jedna sprawa - tylko się nie śmiać!! ;) - jak się daje zawiadomienia np. koleżankom z pracy, to tylko na tą jedną osobę, czy z osobą towarzyszącą... Nie znam się :((
My też już wszystko co da się wcześniej załatwić mamy.
Kościół WNMP w Redzie
Sala: OSP w Redzie
Zespół: 1 plus 2
Fotograf: Agnieszka Potrykus
Kamerzysta "FLESZ"
Nawet ostatnio zamówiliśmy obrączki bo już nie mogłam się doczekać kolejnych przygotowań.
Ja również się melduję :)

Ten kościół to mój osiedlowy :). A godzina taka bo mamy salę dosłownie 3 km od kościoła, więc autem to będzie 3 minuty :). Tak myślę, że na 18 już będziemy w sali po życzeniach czyli akurat :)

A butki fajne :). Ja właśnie też chciałam fioletowe tylko ciemniejszy odcień, ale chyba do sukni którą wybrałam nie będą pasować :(
jazz - spokojnie dacie radę ze wszystkim ;) tych wszystkich usługodawców jest tyle, że na spokojnie się ze wszystkim wyrobicie ;)
Co do wypadania włosów, miałaś ostatnio dużo stresów? to również może być tego wynikiem, jak również osłabienie organizmu :( powiem Ci, że moja Mama miała taki problem, niesamowicie Jej włosy wypadały,ale wyniki badań miał dobre - poszła do apteki i polecili Jej szampon DERMENA, nie jest on tani, ale za to skuteczny!! Fryzjerka mojej Mamy myślała, że jakąś terapię stosuję, bo tak Jej się zwiększyła objętość włosów i znacznie więcej i szybciej Jej rosły ;)

Także, jak wyniki będą dobre, polecam udać się do apteki i zakupić ten szampon ;)
Witam ja proponuje zrobic badania np krwi , gdyz czasami niewystarczy isc do apteki i kupić sobie jakieś tabletki na włoski .(sama tego doświadczyłam)to ci może tylko pomuc a niezaszkodzi:)
pozdrawiam:)
u... już piąta część.. wszyscy do przodu a ja stoje w miejscu... marny mój zapał... włąśnie dziewczyny mam do was pytanie czy macie jakiś sposób na nadmierne wypadanie włosów? makabrycznie... garściami włosy mi wylatują.
Witam, witam :)

Kamcia, rzeczywiście nic mi ten Kościół nie mówi - nie mam pojęcia gdzie on jest :( ale godzinę wybraliście idealną ;) a daleko macie salę od Kościoła? My wzięliśmy celowo 16, ja jeszcze zastanawiałam się nad 15.30, ponieważ mamy ze 20 jak nie więcej km do sali, plus będziemy jechać spacerową i do tego piątek - koniec roku szkolnego, będzie ciężko, ale damy radę ;)

Co do moich butków, proszę oto link, tylko poszukajcie butków w jasnym fiolecie, dokładnie takie mam ;D
http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=35209&reko=o

Pozdrawiam.
a JAK tez czas szybko leci.............. ani się nie obejrzymy a już tutaj relacje będziemy zdawać :)
My teraz będziemy załatwiać kamerzystę w najbliższym czasie.
Ja szukam butów i bielizny, ponieważ mam we wrześniu przymiarkę i krawcowa chciała zobaczyć jak to wszystko będzie się komponować ze sobą.
a tak, to pisze mgr i jakoś mi to idzie, najważniejsze, że mam zapał :D
czarna 84 prosiłam aby nie kopiować listy, jak będzie więcej zmian to będę systematycznie ja uzupełniać ;) nie martwcie się nie zapomniałam, zaglądam regularnie ;) pozdrawiam
melduję się w nowym wątku :)

ale nas już dużo :D

Pozdrawiamy
do góry