Widok

Młode Pary 2012 (część 9)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ

21 stycznia - Milena86 =>(Milena i Bartek) Restauracja Gospoda Gdańska, Dj Gucio, Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, foto: Photowedding.pl - Krzysztof Morawski, kamera: Dariusz Markiewicz

KWIECIEŃ

14 kwietnia - Madziarrra =>(Magda i Kamil) Sala pod Aniołek w Gdańsku, kościół Św Katarzyny szwedzkiej, Foto Katarzyna Puwalska, Autko Vips Stars
21 kwietnia - halmonika => hotel Kahlberg w Krynicy Morskiej, fotograf fotoinlove, kamerzysta Pan Kisiel z Elbląga, dekoracja Azalia z Elbląga
28 kwietnia - Kamcia01 => Restauracja La Fontaine Gdańsk, wodzirej Szczepan, foto -AM Studio
28 kwietnia - wilczek => kościół NSJ we Wrzeszczu, wesele -Faltom Swarzewo, zespół Malibu Latino
28 kwietnia - tulipanek
28 kwietnia - Madzik050642 => kościół ul. Mickiewicza we Wrzeszczu, foto - http://www.agamroz.pl
28 kwietnia - mannaznieba1 => (Ania) kościół Św. Michała w Sopocie, sala Godding w Sopocie, dj Arek Socha, fotograf- Magda Kuśmirek

MAJ

5 maja - Asia =>Gościniec Kaszubski Kartuzy, zespół :Tirex, foto : http://www.lastowski.com
12 maja - Sunniva=>(Aga i James) sala: Godding, Kosciol: Matki Boskiej Czestochoweskiej w Gdansku, dj: Edi Frenkler, fotograf: B&W, kwiaty(bukiety i sala): aleksandra ciecholewska, makijaz: elena wizaz
19 maj - ilona22 =>(Ilona i Mariusz) Sala bankietowa Lublewo, kościół Św. Franciszka z Asyżu Gdańsk, zespół Akcent4U, kamerzysta Mirosław Szyca
25 maja - Elizabet
26 maja - kasia2012 => Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia sala Filip Osłonino
26 maja - Olinka => sala Cegielnia w Rzucewie, Parafia Św. Polikarpa w Gdańsku, makijaż Ania Olejnik, foto Kacper Olejnik
26 maja - drosera =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie
26 maja - talus25 => Sala - Kłosowo(mała), Fotograf - Tbc.com.pl, orkiestra - Blue night
26 maja - Emili => (Emilia i Karol) fotograf Piotr Mielewczyk, Dj Limhal, Dworek Barwik, kościół Św. Bernarda

CZERWIEC

2 czerwca - Ananao =>(Ania i Michał) Gospoda pod Żubrem, Kościół NSPJ w Sopocie, DJ Erbi, Fotograf SharkfotoStudio,
2 czerwca - M&A => restauracja Orchidea w Chwaszczynie
2 czerwca - Emilia => zajazd Czardasz, zespół Voice, Kościół w Gniewinie
2 czerwca - Ania i Karol
2 czerwca - wisienka125 => Dworek Oleńka, zespół Alaska, foto i video pan Tomasz Safian
8 czerwca - Jazzowa Panienka
8 czerwca - Emka357 =>(Emilka i Michał) Dom Bankietowy Grinholc, Kościól Św.Jana z Ket w Rumi, foto Artur Lastowski, kamerzysta Photoyoung
9 czerwca - Maryska372
9 czerwca - Czarna84 => restauracja Orchidea w Chwaszczynie, foto Avedon, zespół FoxArt
9 czerwca - Ewelinka22
15 czerwca - mrysq
16 czerwca - Gosia89.89 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, Fotograf fotoinlove, kamera http://www.hp.video-foto-studio.pl , zespół Hevelius z Bytowa
16 czerwca - marcelka => Filip Osłonino, zespół BEST, foto B&W, kamer- CamOn
16 czerwca - Marta => (Marta i Karol) sala - Dzikie Wino w Redzie, Kościół Garnizonowy w Gdyni, Dj Lech Radziun, fotograf: Michał Młynarczyk
16 czerwca - Szklaudia => foto video - http://www.bugi.pl
23 czerwca - olimpia20111 =>(Karolina i Jarek) kościół NMP w Wejherowie, Dzikie Wino, Fotograf - Szwagier, zaproszenia - Siostra, makijaż http://www.lafoka.com/, zespół Blue Heaven
23 czerwca - Tymek200221 => Sala Filip w Osłonienie, zespół Samba, foto Fotoinlove, kamerzysta video-wspomnienia
23 czerwca - Tysia86
23 czerwiec - Kasiula1986 => sala Chmielno "Wichrowe Wzgórze", Sanktuarium Matki Boskiej Sianowskiej w Sianowie
23 czerwca - magduś
23 czerwca - mala_gdynia =>(Wioleta i Marcin) Wesele w Restauracji Kaszubska - Kosakow, Parafia św. Andrzeja Boboli - Gdynia Obłuże
23 czerwca - Moira =>(Moira i Mateusz) kościół Matki Bożej Saletyńskiej w Gdańsku Sobieszewie
29 czerwca - Olesia1986 =>(Ola i Bartek) restauracja Gosia w Kielnie, zespół Best, foto - fotogrupa
30 czerwca - Patka02 =>(Patrycja i Wiesio) restauracja Biały Kruk w Starogardzie Gd, zespół Party, kamerzysta Pan Brzoskowski ze Starogardu
30 czerwca - zosiek => sala Chwila Spokoju Wierzchucino
30 czerwca - dzoanna => pensjonat Ren Iwiczno, zespół Avinion, Kamerzysta Videogroszek, Fotograf Fotogrupa
30 czerwiec -ania =>(Ania i Grzesiek) hotel faltom, foto video SharkfotoStudio

LIPIEC

7 lipca - EeMmAa =>kościół pw. Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, sala Bałtyk w Stegnie, Prezenter Muzyczny Robert Jakubek
7 lipca - anetQs =>foto Fotogrupa, zespół Felling, duet do kościoła KrukDuo
7 lipca - Emilia
7 lipca - Gosiagg3g
7 lipca - Bronqa
7 lipca - Jusstyss =>Magnat w Bojanie, Sanktuarium Matki Bożej Brzemiennej w Matemblewie, zespół Pickup, fotograf Fotogrupa
14 lipca - roza26 & M.
14 lipca - Ola =>(Ola i Dawid) Złota Róża,
14 lipca - monika0305 =>restauracja Orchidea w Chwaszczynie, kościół Św.Wawrzyńca w Gdyni, zespół Jaksband, fotograf z Grudziądza
21 lipca - karolina89 => Zielona Sala, fotograf- fotolinea, dj.piotr krumin, kościół Doroty z Mątów na Jasieniu
21 lipca - mojra => (Magda i Radek) Stara Cegielnia Rzucewo
28 lipca - angelika84 =>Zajazd Roma Tczew, zespół Sami Swoi, foto: fotoinlove, kamerzysta: Grupa Obiektywni

SIERPIEŃ

4 sierpnia - tigress24 => sala Dzikie Wino w Redzie, http://www.hp.video-foto-studio.pl, Kościół św. Mikołaja w Gdyni, makijaż Pani Elena,
4 sierpnia - Paulen =>sala bankietowa Lublewo, zespół Koktajl, foto: jpj-media, video: 2 style
4 sierpnia - anula89 => (Ania i Robert) Kościół św. Andrzeja Boboli w Gdyni, sala Maciejka w Koleczkowie, video-Studio Art-Video, foto- Marcin Rożak
4 sierpnia - niulek =>(Ania i Krzysiek) kościół NMP WW Rumia, sala Filip Osłonino, zespół Party, kamerzysta i fotograf: pan Tomek Safian
4 sierpnia - niki =>(Niki i T. )
4 sierpnia - asiulka90 =>(Asiulka i Adaś) Dwor kaszubski Magnat, Kosciolek w Czapielsku
11 sierpnia - Lutanda => Hotel Cztery Pory Roku w Straszynie
11 sierpinia - anusiak =>(Ania i Marek)
11 sierpnia - gosulek =>(Gosia i Michał) Hotel Hotton w Gdyni, kościół Matki Boskiej Bolesnej w Gdyni Orłowie, zdjęcia- znajomy fotograf
17 sierpnia - optymistka121 =>(Monika i Tomek) sala Pod Lipami w Łęgowie
18 sierpnia - Ciastko
18 sierpnia - Nadiaaa => ośrodek Szarlota, zespół Samba, foto - Jolanta Bork, kamerzysta http://www.hp.video-foto-studio.pl
18 sierpnia - Paula i Jarek => sala Roma Łapino, Wodzirej: Robert Jakubek, Foto: Fotogrupa, Video: Videogroszek, Katedra Oliwska,
18 sierpnia - Natalinda => Dzikie Wino - Reda
18 sierpnia - kamilka2106 => dworek Oleńka, foto i film: firma Pana Tomasza Safian, zespół: Quo Vadis, kościół: św. Brata Alberta w Gdańsku
18 sierpnia - magkam => kościół na Oruni, sala bankietowa Brylowsk w Tokarachi, Dj Karol Switajski
18 sierpnia - jarzyna
24 sierpnia - NiuniaAdasiowa => parafii p.w. św. Andrzeja Boboli na Obłużu, Dom Bankietowy Grinholc w Rumi, video pan B. Lemke, Dj Daja
25 sierpnia - Marzena i Paweł =>parafia Podwyższenia krzyża sw.w Rumi,sala Agrotka Osłonino,foto fotoinlove, kamerzysta videogroszek, zespół Party.
25 sierpnia - Gosik _Koteczek => Kościół WNMP w Redzie, sala OSP w Redzie, zespół 1 plus 2, fotograf Agnieszka Potrykus, kamerzysta "FLESZ"
25 sierpnia - Szczęściara =>sala weselna pod Wejherowem
25 sierpnia - Martosza =>(Marta i Marcin) restauracja Filharmonia
25 sierpnia - feelgood => restauracja Godding, dj Lech Radziun

WRZESIEŃ

1 września - katelajda =>(Kasia i Sebastian) sala w Łęgowie pod Lipami, kościół w Straszynie
22 września - Monika Goldszmidt =>(Monika i Maciej)

PAŹDZIERNIK

6 października - marta => Sala Weselna Orfeusz w Kłosowie, Zespół Muzyczny Pulsar i fotograf Fotogrupa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wam powiem dziewczyny że moj narzeczony był w wielkim szoku jak zadzwoniłam do niego i powiedziałam szykuj karte on myślał że ja spisze sobie wszystkie salony które mnie interesują poumawiam się na wizyte a tu taki spontan którego nieżałuje szkoda mi tylko troszeczke że już żadnej nieprzymieże niewiem jak wam ale mi to spariło takom frajde przymierzanie sukienek łacznie przymieżyłam 15 sukienek no ale nic została mi jeszcze siostra :) to może kiedyś z nią pujde na maraton:)
Olesia my też już dawno mieliśmy mieć zaproszenia zrobione a tu nic ;) jedynie co to już mamy projekt, ściągnęliśmy czcionkę i zostało nam do wypisania imiona i nazwiska no i oszywiście wyrduk itd., ale chociaż 1 krok zrobiony ;)

A my planujemy ok 40 butelek wina na 80 osób, jak zostanie to nic się nie stanie ;)
Olesia masz jeszcze troche czasu... żeby wszystko dopasowac- najwaniejsze ze kiecka jest... a na stresy przyjdzie jeszcze pora ;p
ja zlapalam wiatr w zagle i wpisalam sie w terminarz ksiedza ;p

podzrawiam
ja tez wybrala sie zobaczyc co i jak do salonu... wyszlam z sukienką... polecam salon aspena w wejherowie... sukienki w cenie 300-1600 zl. aktualnie trwa tam wyrzedaz kolekcji 2011 ;p
naprawde ladne sukienki maja... w cenie jest halka i welon ...
http://aspena.com.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale właśnie o to chodzi, że ja nie chcę się stresować, bo uważam, że nie ma czym!! :D To ma być dla mnie przyjemność a nie stres i tak też staram się do tego podchodzić ;)

Co do zaproszeń, My też mamy wstępny projekt, nawet wstążeczkę w odpowiednim kolorze zakupiłam, także już jakiś sukces ;) He, he...
Zosiek a gdzie kupowałaś taki sztywny papier, gdzieś w hurtowni? Bo właśnie polujemy na jakąś fajną hurtownie, gdzie resztę materiałów będziemy kupować ;D

Co do win, to My będziemy mieć ok 100 osób i znaczna część kobiet w mojej Rodzinie woli wina, więc może jednak i racja by więcej kupić... Ja to się jeszcze ewentualnie zastanawiam na whisky i likierami, ale wydaję mi się, że to już za dużo będzie - co o tym myślicie?! ;)
mi wydaje sie ze jak bedzie whisky to faceci beda zadowoleni.. planujemy kupic whiski dla facetow i wina (biale czerwone rozowe - carlo rosi) dla koniet... plus wodka...
w likery bym sie juz nie bawila,,,
a gdzie zaopatrzycie sie w zakup alkoholi oraz napojów?
Co do alkoholi, muszę się w końcu zebrać w sobie i podzwonić po hurtowniach - Ojciec mi kupuje alkohol, ale ja muszę się o wszystko dowiedzieć ;)

Zaś jeśli chodzi o napoje poluje na promocję ;D Jakiś czas temu widziałam np. w Biedronce w dwupaku sprite po 1 l za 2,99 (czyli na jedną butelkę wychodziło niecałe 1,50) i bym wzięła ale data ważności Nam nie odpowiadała. Trzeba rozglądać się za takimi fajnymi promocjami ;D Zaś jeśli chodzi o napoje niegazowane soki to chcemy tymbark - drogo, ale wiem, że dobry tutaj już gorzej z promocjami ;D

Kochane a jak Wy te napoje liczycie? Bo ja na ok. 100 Gości chcę kupić po 80 but. sprite, coca - coli i fanty - mi się i tak nadal wydaję, że to mało ;D No plus do tego soki, woda.
Olesia masz namiar na jakieś hurtownie?

w Lidlu soki sa dobre i tanie;p
Karolina, co Ty ;) Muszę się za to zabrać, może jutro mi się uda - chociaż wątpię, że będę nad tym siedzieć, ale jakaś mała motywacja musi być :D a jak nie jutro to na pewno spiszę sobie hurtownie jakie tutaj w okolicach są i podzwonię, dam Ci wtedy znać ok? ;) a Ciebie jakiś alkohol konkretnie interesuje? Czy Ty tak orientacyjnie? :)
wódki przede wszystkim, bo wiadomo na tym sie najbardziej trzeba skupic, wino to tam juz pół biedy i piwo:)

Z góry dziekuje;)
Ale tu się zrobiło fajnie, w końcu się nasz wątek rozruszał:)
My już zdecydowaliśmy się na kolor przewodni:) Będzie brąz + jasny róż:) Zaproszenia znalazłam na allegro, są właśnie z taką różową kokardką i włożone w brązową kieszonkę zamiast koperty:) ale na razie nie zamawiamy bo jeszcze nie jesteśmy pewni na 100% co do zapraszanych osób. Winietki będę robić sama:) Będą chyba takie jak w tej reklamie tesco hehe, w której rozstawiają wizytówki - przyjrzyjcie się następnym razem:D Jako upominki dla gości kupimy taką suknię i frak na cukierki:) A księga gości również będzie miała na stronie głównej naklejoną suknię i frak - ciężko mi to opisać:) Jak ktoś będzie ciekawy to najwyżej wkleję linka :)
Co do alkoholu - nie wiem gdzie będziemy kupować. Szwagier miał wesele w sierpniu i kupowali w hurtowni w Pszczółkach (obok Tczewa) wódkę czystą żołądkową, płacili 16 zł i dostali w prezencie 2 kartony szampanów. Znajomi już teraz kupili wódkę (boją się, że w 2012 zdrożeje, a wesele mają w sierpniu) też w tej hurtowni i płacili 19 zł - więc tak sobie.. a gratis dostali 2 szampany i jakieś wina..
Napoje - też czekam na jakąś promocję. Też właśnie tak jak Olesia chciałam kupić te Sprite w biedronce ale ważne do marca 2012.. :)
Dobra Karolina, jak już będę dzwonić to się popytam dla Ciebie o różne rodzaje alkoholi ;)
O piwo się akurat nie martwię, bo u mnie na sali w beczkach sprzedają, ale dla Ciebie zrobię dobry uczynek ;D He, he...

Co do wódki, że najpierw kosztowała 16 zł a potem 19 to faktycznie średnio opłacalne ;( Trochę tą ceną się zmartwiłam, ale trudno ;D Co do promocji, musimy nawzajem się informować co i jak ;D zawsze jakaś oszczędność ;)

Dziewczyny, a Wy poważnie o tych księgach Gości? My z tego rezygnujemy, koleżanka miała to i w rezultacie może z kilka osób się wpisało Jej, bo reszta zapomniała, albo nie wiedziała co wpisać... Natomiast jeśli chodzi o podziękowania, to My mamy te aniołki ;)
Dziewuszki, dzisiaj zamówiłam z tej stronki, próbkę jednego zaproszenia ;D
amelia-wedding.pl

Widzicie jak u Nas wszystko się zmienia ;) mieliśmy sami robić, teraz zamawiamy a jutro znów co innego :P He, he... Ale dzięki temu nie dajemy się zwariować i jest kupa śmiechu ;P
jesli chodzi o ksiege gosci to my napewno bedziemy mieli. Nasz fotograf ma taki fajny pomysl juz wyprobowany na weselu mojego brata. W trakcie wesela robia zdjecia gosciom w takiej starodawnej ramie, zabawnie i ciekawie. Potem od razu drukuja i wklejaja do albumu dla gosci i swiadkowie musza zadbac o to zeby kazdy sie wpisal i tak mamy i wpisy z zyzeniami i zdjecia gosci ktorzy taki wpis zrobili. Widzilam efekty i napradwe polecam =)
A tak z czystej ciekawości, jakiego masz fotografa? Bo bardzo mi się podoba ten pomysł z drukowaniem zdjęć od razu ;) Też bym tak chciała kilka zdjęć... ;P
ja mam : http://www.tbc.com.pl/, U mojego barata wyszlo super goscie chetnie pozowali i sie wpisywali a pamiatka jest super:P
Wiecie gdzie mozna kupic buty do sukni do 3 cm obcas?? najlepiej niedorgo??
talus25 widziałam takie niskie buciki ślubne w jakimś sklepie internetowym i nie były drogie do 100 zł na bank... kurcze poszukam i wkleję Ci linka, a wiecie gdzie można kupić buty pomarańczowe?!
prosze nas dopisac 08.09.2012 Agata i Tomek
do góry