Widok

Młode Pary 2013 (część 16)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MAJ
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc, wódka Stock
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej), wódka Krupnik
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf: Broadway http://www.studio-broadway.pl, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń, obrączki Goldex, wódka Premium
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Św. w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, fryzura i makijaż w salonie Oliwia w Tczewie, obrączki: Czarkowski
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega, obrączki Goldex

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
06.07. ~ann - Ania i Przemek, ślub: Kościół w Sianowie, sala weselna u Chłopa w Chmielnie, Dj Daja, fotograf - Katarzyna Puwalska, kamerzysta z firmy Videowspomnienia
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris; fotograf i kamerzysta: p. Kochanowski "Sedan", obrączki Apart
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub : kościół na Cystersów w Oliwie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime, wódka Stock
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
03.04. ~Rozyczynka - Ślub: Kościół NMP WW w Rumii, Wesele: Czardasz - Luzino, fotograf: Camer film i foto, zdjęcia: http://www.podobamisie.com.pl/, makijaż i fryzura: Salon Piękności Glamur w Rumii - Anna Bach, zespół: Dance, dekoracje: http://oriondekoracje.pl/.
09.08. ~Natalia - Natalia i Adrian, ślub: Kościół Garnizonowy św. Stanisława Biskupa w Radomiu, Wesele: Dom Weselny Ambasador w Sławnie k. Radomia ,fryzura : koleżanka, makijaż : sama
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
10.08. ~Marta - Marta i Bartek ślub: Katedra Oliwska, wesele: Hotel Haffner
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park, obrączki Goldex
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock, salon sukien ślubnych LIVIA
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHN produkt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord, kamerzysta i fotograf AFIF
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio, makijaż: Anna Kardzis

JUŻ PO:
12.01. ~ KiD - http://forum.trojmiasto.pl/My-juz-po-12-01-2013-KiD-t451708,1,11.html
31.03. ~olusia3472
06.04. ~ Tinker Bell
13.04 ~ann ~Evelcia ~RheaS
27.04 ~Marcelinka ~karmin ~Ania ~rdw
02.05. ~lulka157
03.05. ~Mariolka
04.05. ~Olla1
18.05. ~ zmyslnamietny ~ Susanna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie nie o nerwy chodzi związane z przygotowaniami bo dam radę na pewno ;] tylko o wywrócenie mojego życia o 180 stopni!.

Pewnie niedługo też zostanę mamą i to jest wszystko takie... DOROSŁE?!. hihi

Jedyne co mnie pociesza, ze mój M też nie ma równo pod sufitem ;p i jakoś się zgramy w tym "nowym" życiu ;D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja mam dziś chyba jakiś słabszy dzień i jestem troszkę przerażona... po prostu mam za dużo na głowie i boję się, że nie wyrobimy się ze wszystkim. Niby jeszcze dużo czasu, ale biorąc pod uwagę fakt jak szybko on leci okazuje się, że jednak nie jest go aż tak dużo ;) Najważniejsze sprawy już mamy pozałatwiane, ale zostało jeszcze tyyyyle tego wszystkiego, że wpadam w panikę powoli. No, ale może to taki dzień i zaraz mi przejdzie ;)
Mamy za sobą pierwsze spotkanie w poradni i....boję się następnych :/ Oboje stwierdziliśmy, że czujemy się jakby ktoś wyprał nam mózgi, a najgorsze jest to, że nic nie można powiedzieć, a ja tak strasznie chciałam podyskutować trochę z panią :P
Darlonek, to słaba Pani wam się trafiła w tej poradni... My byliśmy u super Pani, słuchała Nas, a my Jej, jest wspaniała!

Rozczynka, właśnie chyba o to chodzi, tylko jakoś odsuwam tę myśl, i zajmuje się przygotowaniami. Martwie się o mego, bo ja nie należę do tych Pań które wszystko za chłopa robią, a On do tego przyzwyczajony, uczę się do niego cierpliwości.
nam też już równe cztery miesiące zostały.... boziu jak to leci szybko
no nie ukrywam, że coś nie tak z nią jest...zadawała bardzo dziwne pytania i w ogóle wydała nam się troszkę nawiedzona :/
Hej Dziewczyny,

chciałam Was przestrzec przed zamawianiem czegokolwiek ze strony http://www.welonyibolerka.pl Wybór na stronie robi wrażenie, więc koleżanka z pracy oraz ja postanowiłyśmy zamówic u nich szycie bolerek ślubnych. Jedynie odpowiedź na pierwszego maila była błyskawiczna. Zamówiłyśmy próbki materiałów, czekałyśmy na nie 3 tygodnie. Po licznych monitach kobieta stwierdziła, że wysłała listem zwykłym i że musiał zaginać (koleżance nawet nic nie odpisali). Mieli wysłać poleconym - kolejne 2 tygodnie ciszy. Kłamstwa, że polecony musiał zaginać i daremne prośby o przesłanie potwierdzenia nadania. W końcu zarządałam zwrotu kosztów za przesyłkę z próbkami, bo skoro tyle czasu schodzi im na wysłanie próbek, to ile zajmuje uszycie czegokolwiek? Kontakt telefoniczny tragiczny. Kobieta kłamie do słuchawki, że listy giną, a facet od 2 tygodni wmawia mi, że zrobił przelew, ale oczywiście o potwierdzenie na maila nie mogę się doprosić.
Może jest tu ktoś, kto został tak oszukany?
darlonek, przepraszam, że Cię zacytowałam, ale nie wiedziałam jak inaczej wstawic posta :/
Ja do nich napisalam kiedys prosbe o przeslanie zdjecia zrobionego przez nich bolerka, bo zdjecie na stronie bylo ewidentnie z katalogu Pronowiasa. Zdazylam o tym zapomniec, ale mi nie odpisali.

Poza tym - laski nie dajcie sie nerwom, przeciez w przypadku wiekszosci z nas pewnie i tak nic sie nie zmieni bo mieszkamy razem z naszymi chlopami, mamy wspolne problemy i radosci wiec slub jest tylko potwierdzeniem uczuc i zobowiazan wobec siebie na wzajem. Kolzance piszacej o tym ze to takie nierealnie DOROSLE proponuje sie zastanowic jeszcze nad ta decyzja bo moze to dla was za szybko po prostu.

Mnie w samym slubie zupelnie nic nie stresuje, mam poczucie ze to wlasciwy czas i nie mogl by byc lepszy a przysiegac bede swiadoma odpowiedzialnosci jaka sie z tym wiaze. Mam tylko nadzieje ze przy organizacji tego wszystkiego noga mi sie nie powinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wrzucam linka do personalizowanych spinek do mankietów jakby którejś wpadły w oko :)

http://allegro.pl/slub-spinki-slubne-do-mankietow-zamowienie-data-i3259000201.html
mnie zniechecil do zakupu u nich inny fakt. te same bolerka mozna kupic o wiele taniej na ang stronie, niektore modele nawet trzy razy taniej.... Zdjecia na pol i ang stronie sa identyczne (skojarzylam charakterystyczna urode modelki) wiec dla mnie cos tu jest nie tak
zdecydowanie cos nie tak, bo te same bolerka w polskich salonach kosztuja 2-3x drozej -wiekszosc zdjec na stronie to modele pronovias, kilka la sposa - te bolerka na prawde sa drogie, wiec nie ma opcji by na stornie welony byly tyle tansze nie mowiac o angielskiej stronie gdzie est jeszcze taniej.

To pewnie tak jak z sukienkami maggie sottero - prawdziwa suknia z muslinu z krysztalami kosztuje 4,5 tysiaca w salonie, na polskich stronach da sie znalezc "odpowiedniki" za 1500 z kiepskiego materialu z tandetnymi cyrkoniami, a na stronach zagranicznych są po 200-250 dolarów ;) (zapewne to te same co w polsce sprzedawane drozej, bo na pewno nie oryginał maggie ;) )
Darlonek-zobaczysz co to będzie tydzień przed ślubem :-P ja się boję,że zabraknie nam kasy i że przez pracę mamy mniej czasu na wszystko..
Nartu ciesze sie ze pomoglam- i co nie bylo zle prawda?? udalo wam sie w jednej wizycie??

Tysia dokladnie, ja mam stresa, ze nie zdaze z czyms przez prace wlasnie :(

ale wszystko zapisuję, zeby o niczym nie zapoomniec.

Przyszly wczoraj spinki dla M. - sa piekne :) polecam Wam!!
Tysia, mi tez sie wydaje ze na razie kase mamy, ale chyba zacznie za chwile blyskawicznie jej umykac.
W pon ide na probna fryzure, a w sob na nauki tanca- a piosenki dlaje nie mamy:(
Linea, a mogę prosić o kontakt do tej kobiety z poradni??
U nas tak samo,kasa niby jest,ale idzie w takim tempie,że zaczynam mieć obawy..w excelu mamy tabele w wydatkami rzeczywistymi i taką ile zakładaliśmy,że coś będzie kosztowało..
Dziś mamy zamiar kupić wszystko co trzeba jeszcze i zająć się winietkami.Żałuję,że nie zrobiliśmy ich wcześniej,ale do końca nie wiedzieliśmy w jakiej postaci one będą.

Wczoraj pofarbowałam włosy,a teraz muszę zapuścić trochę paznokcie:P
Dziewczyny o pieniazki sie nie martwcie. Za wiekszosc rzeczy placi sie po slubie przeciez, np fotograf, kamerzysta, sala itp, zawsze mozna dobrac z kopert gdyby czegoś zabrakło ;)

Tysia - powodzenia w robieniu winietek :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki Magda. Z tą kasą racja,ale zawsze lepiej cieszyć się z prezentów,a nie z nich podbierać:-P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny czy Wy widzicie mój suwaczek, wcieło czy tylko cos nie tak z moimi ciasteczkami?
ja nie widze :)
czyli zjadło:(
Dziewczyny spokojnie :-) nie siejcie mi tu paniki bo sama zaczynam się stresować :-)

Rozyczynka - dzięki za info :-) też musimy się zabrać za te wina... wczoraj byłam w selgrosie i się w ogóle nie opłaca bo ceny wyższe niż w biedronce :-) a to słodkie nowe znalazłam najtaniej w netto

A znalazłaś gdzieś różnową podwiązkę bo ja fioletowej nigdzie nie widzę fajnej ??

My jesteśmy umówieni na poniedziałek z kamerzystą, żeby omówić scenariusz zaproszeń i bierzemy się za nagrywanie, zeby w połowie czerwca były gotowe do wysłania. Planujemy też plan do sesji narzeczeńskiej, mamy już wstępnie wybrane miejsca tylko w co się ubrać ??????????????/
do góry