Widok

My już po :) 12.01.2013 KiD

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny
Od naszego ślubu minało już trochę czsu.Było jak u wszystkich moich poprzedniczek pięknie,wzruszająco i romantycznie.Świat okryty śnieżnym puchem, piękna zimowa sceneria.
Nasz ślub odbył się w kościele pw. Św.Barbary na Długich Ogrodach- proboszcz rzeczowy, konkretny i przy tym z dużym zrozumieniem.Pięknie poprowadził mszę.
Do ślubu wiózł na Pan z http://www.americanoldcars.pl pięknym białym cadillacem, marzeniem mojego męża :)Autko czyściutkie,zadbane a kierowca przesympatyczny, stosownie ubrany.
Wesele odbyło się w restauracji Ołowianka.Jedzenie przepyszne i w dużych ilościach .Mieliśmy stoły bankietowe więc poza obiadem wszystko było na bufetach, uzupełniane na bierząco.Obsługa młoda ale profesjonalna i przysympatyczna.Pani Kasia właścicielka lokalu i Ania jej córka "stawały na rzęsach" żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik. PIĘKNIE ZA WSZYSTKO DZIĘKUJEMY W IMIENIU WŁASNYM I NASZYCH GOŚCI:)
Całą oprawę kwiatową przygotowywało Studio Florystyczne Glorioza.Nie mamy jeszcze zdjęć od fotografa więc odsyłam do linków
http://www.glorioza.net/galeria/dekoracje-kosciola/id/16/- pierwsze zdjęcie w galerii
http://www.glorioza.net/galeria/dekoracje-lokalu/id/17/-pierwsze 4 zdjęcia.
Nie wiele pamiętam z kościoła,od gości wiem że było bajecznie a dekoracja lokalu powaliła wszystkich na kolana.
Bukiet miałam z białych amarylisów
Muzyką zajął się Maciek Ostanówko, dobre opinie o nim na tym forum są jak najbardziej zasłużone
Sukienka kupina była w salonie Elizabeth Passion w Gdyni, panie z salonu bardzo profesjonalne i sympatyczne.Polecam. Sukienka będzie do sprzedania :)
Wszystko uwieczniał Marcin Gadomski, nie mamy jeszcze zdjęć ale znamy styl Marcina i wiemy,że będziemy zadowoleni :)
Nad całością czuwały profesjonalnie i z ogromnym wdziękiem dziewczyny z Wytwórni ślubów -Aga Kudela i Laura Kowalewska. Niocenione,bardzo pomocne a przy tym mega sympatyczne, a ile stresów mi ujęły, to tylko ja wiem :)
No proszę a miałam się nie rozpisywać :) Uznałam jednak,że jestem im wszystkim to winna. Dzięki Nim wszystko wyszło pięknie, włożyli w naszą wsólpracę wszystkie swoje zdolności i całe serca.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dużo szczęścia i miłości .....

Super, że wszystko się udało i jesteście zadowoleni :-) śliczne dekoracje ..... i ta zimowa sceneria .... aj musiało być pięknie :-) fajnie, że podzieliłaś się z nami wrażeniami i czekamy na Twoje zdjęcia w sukni :-)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pieknie!!!! duzo szczescia i milosci ;-) czekamy na fotki ;-)
super :-) bardzo spodobała mi się dekoracja kościoła :-) u mnie chyba nie pozwolą mi na świece:-(
Wszystkiego Najlepszego :) My też mamy ślub w Barbarze, tylko w czerwcu... Pięknie przystrojony Kościół... też bym tak romantycznie chciała ;) jednak ze względów finansowych nie zamawiamy dekoracji Kościoła. Mam do Ciebie pytanko, bo dopiero będziemy spisywać protokół i płacić i tu pytanie: czy jest cennik w Barbarze, czy co łaska?
KiD - wszystkiego naj na nowej drodze!

Boskie dekoracje- klimat niesamowity, zimowy i bajeczny! Pięknie to wygląda jak dekoracja jest dopasowana do pory roku.

Czekamy na zdjęcia!!!
super! bardzo sie ciesze! a przystrojenie rzeczywiscie bajeczne :)))
www.slubwtrojmiescie.pl - Trójmieski portal ślubny, zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję wszystkim pięknie za życzenia :)

Lucy86- Proboszcz niczego nie sugerował , my daliśmy 400zł
Pozdrawiam
Gratulacje! A przystrojenie przepiękne :))
Gratulacje, duzo szcześcia i miłości :)

a dekoracje prześliczne :)
image
gratulacje i dużo szczęścia:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratulacje dużo szczęścia

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry